Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Aburo vs Tendou

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Aburo vs TendouDok smo izlazili ovaj nebitalac nije progovorio ni reč, žene iz ove bogate ustanove su mi zahvaljivale. Zastao sam da pogledam još jedanput, učinilo mi se da sam video Ayako. I pre nego što sam shvatio da to nije bila ona, ja i ovaj čudak smo se našli u centru Wano ostrva. "Šta je više sa ovim ludacima." rekao sam dok sam ispucavao tenziju iz svojih dlanova.Da vidimo ko igra prviii!


The member 'Tendou Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Aburo vs Tendou #world46

Izgleda da ću ja da potegnem moje oružije prvi.Malo zanet momak
The member 'Aburo' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Aburo vs Tendou #world46

Ponovo kocka!

The member 'Tendou Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Aburo vs Tendou #world51

Uff daj mi šest.Malo zanet momak
The member 'Aburo' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Aburo vs Tendou #world47


Nepoznati maskirani čovek je nastavljao da mi postavlja čudna pitanja i da me ispituje o mom poreklu. Nisam želeo da mu odgovaram, činio je da se osećam neprijatno i nesigurno ali video sam da se sprema nešto, osetio sam burnu promenu u njegovoj chakri i znao sam da je došao ovde da se bori sa mnom, na kraju krajeva zato sam ga i pozvao van, kako bih mogao da ga nalupam.

#card699
Prvo postavljam ovaj seal na sebe, ovim prokujem i pasivnu tehniku fuinjutsu,a (biram vatru). (30 chakre i 1 slot)

"Katon!" viknuo sam iznenada dok se ispred mene stvara ogromna vatrena kugla koja juri ka Aburu ja govorim: "Ovo će te naučiti pameti."  

#card66  
#card1506
Ispaljujem na tebe svoju vatrenu kuglu koja je ojačana exploding seal,om. Demage moje vatrene kugle je 400 osnovnih + 250 od premium vatre + 200 od exploding seal,a + 100 od fuinjutsu,a + 300 od preciznosti (1250). Moj napad ima 250 zag. od razornosti (50 chakre i 3 slota)

NA TERENU GORI 25 VATRE

Video sam da me je Tendou napao ali nešto mi je bilo sumnjivo u njegovom napadu. Ovo moram da proverim. Odlučio sam malo da vidim šta se dešava iza zavesa. 
#card247

"Reci mi Tendou šta kriješ."
Sa mind eye of kagura prokujem pasivnu senzora i dobijam 100 preciznosti.Malo zanet momak

#card1350
Krijem svoj Uzumaki seal

"Dobro za znat, znači ne semem se pomerat, sreća pa nema potrebe da se izmaknem." 
Video sam da me je malo jače napao ovaj Tendou. Moram da mu odgovorim. 
#card1354
Stavljam dve ove barriere.(30 ch i 2 slota.)

"Od tvog napada Tendou ostalo je 150dmg-a bez zagarantovanog. Obe moje barriere su uništene.
Moram da nastavim da se branim. 

#card412
#card1346
Ukupan dmg ovih lanaca je 1200 dmg-a bez zagarantovanog jer napad nije razoran.
Delim ove lance na dva (600 dmg-a jedan)


Nadam se da ću upeti da nagovorim ovog lika da se pridruži organizaciji. 
"Zbog čega si odlučio da se bijemo? Slušaj reći ću ti zašto sam došao ovde. Samo trebaš da mi odgovoriš da li znaš ko je Sanna Uzumaki."
Trebalo bi da ubrzam ovu borbu da što pre da dovedem Tendoua kod mene u organizaciju.Malo zanet momak

Ne znam da li mi je bilo draže ili ogavnije to što me jedan Uzumaki napada. Poznavao sam sve njegove tehnike i to  mi je dosta značilo , bio sam siguran u sebe da ću ga odvaliti od batina. Pošto je svoje adamantske lance poslao na mene postavio mi je neko čudno pitanje: "Sanna Uzumaki? To ime mi zvuči poznato ali je verovatno neki nebitalac." želeo sam da razgnevim svog protivnika i da tako učinim da zaboravi na moj seal koji sam potajno aktivirao.

Zbog mog hand seal,a sada imam slot manje na svoje nindžucu napade.


#card1498
Aktiviram ovaj seal na sebe, automatski dobijam 400 hp štita na dva poteza ali ovim i prokujem pasivnu tehniku fuinjutsu. Ovaj put biram Uzumaki (30 chakre i 1 slot)

#card1346
Potom koristim svoje adamantske lance kako bih izblokirao tvoje lance. Zbog preciznosti i pasivne fuinjutsu demage naših lanaca je identičan, tako da se napadi samo poništavaju. (30 chakre i 1 slot)

"Ako želim ovo da završim brzo moram te gadjati ponovo."

#card68
Prvo aktiviram ovo. Sada na terenu imam 80 vatre. (30 chakre i 2 slota)

#card58
#card61
Usisavam svu vatru sa terena i aktiviram svoj fire soul. (30 chakre i 1 slot)

#card60
Druga tehnika, ona koju bacam odmah posle mojih vatrenih pera je fire buller. Ova tehnika ima dve posebne sposobnosti. Osnovni demage mog fire bulleta je 200 + 160 + 100 + 300 + 250. (1010) Moj drugi napad ima zagarantovani demage od razornosti od 200. (10 chakre i 1 slot)

Tendou je posalo još jedan veoma jak napada ne mene, moram da se odbranim pomislo sam, nesmem da dopustim da Tendou pobedi jer bi to zančilo da se u organizciju vraćam praznih ruku, što znači da sam izneverio starog vođu. Moram da pobedim kako bi se ovaj vatreni momak pridružio Uzumakijima. Ali ono što mi je čudnu jeste zbog čega Tendou misli da je uredu da se pobijemo. Mogao je samo da pođe sa mnom bilo bi mi sto puta lakše, ili zašto je Kirei nije mogao da se bije sa njim već ja moram. Ništa ako sam već određen da moram da se bijem izguraću ovu borbu do kraja. 


"Tendou, ako pobedim polaziš sa mnom u organizaciju, ako ti pobediš ja skidam masku i ti si slobodan da radiš šta želiš."


#card1500
stavljam ovaj pečat na sebe i dobijam osam slotova naredna tri poteza. 
#card241
dobijam 200 prec. naredna 3 poteza. 
#card412
#card1495
Stavljam pečat na sebe i biram sensor klasu. 
#card237(40ch 2 slota)
600+400+300(100 prec. od proka pasivne)+100dmg-a ukupno na tebe ide 1400 dmg-a i 280 zag. 
"Vatrenko prema tebi nastavlja 390 i 80 zagarantovanog."Malo zanet momak

Kako sam u prošlom potezu stvorio 400 hp štita sada i ne moram da se branim od tvog napada. Tvoji chakra laseri se samo odbijaju od mene a ja ti govorim: "Ako me pobediš? Baš bih voleo to da vidim.". Stajem u neki tebi veoma čudan i nepoznat stav dok moji pacovi i dalje nastavljaju da pale teren (sada imam 55 vatre na terenu).

#card696
Prvo stavljam ovaj pečat na sebe, ovo prokuje moju pasivnu tehniku fuinjutsu,a (ponovo biram vatru). (30 chakre i 1 slot)

#card62
Prekidam svoj fire soul ali sve oko nas postaje još veći pakao za tebe. (30 chakre i 1 slot)

"No, to se nikada neće desiti. Pretpostavljam da te je poslao taj Sanna Uzumaki, ako te pobedim sada ovde reci mu da sledeći put dodje sam i uradi svoj prljavi posao!"

#card73
Na tebe (recimo pod nekih 75 stepeni) pada ogromna zmajeva glava, ova glava će se zaleteti u tebe i srušiti sve oko tebe. Možda treba da mislim na ovo ostrvo ali neka, ovaj neki maskirani lik je došao da me vodi negde, tako da mi je dozvoljeno da uništim celo ostrvo. Zmaj koji pada na tebe ima 600 + 300 od preciznosti + 250 od premium tehnike vatre + 200 od pasivne tehnike fuinjutsu,a (1450). Zagarantovani demage mog napada je 500. (60 chakre i 3 slota)

NA TERENU GORI 155 VATRE

"Hmm vidim da si mi nešto kao mnogo opasan, ne bi trebalo da se mnogo opustiš, jer ako ja neuspem u polsu ima ko hoće."
#card108
Ovaj zid ojačavam sa 60 ch i 2 slota. 
#card1360
Ojačavam ovu strukturu za 300 defenca.
#card113
Oblikujem teren tako da gasim svu vatricu koja gori.
#card412
#card96
Vuk ide prema tebi sa1 000 dmg-a i 200 zag.


Nadao sam se da će uskoro ova borba da bude brzo gotova. Tenzija između mene i vatrenog tipa se povećavala postepeno, svako od nas ima svoj cilj koji treba da ispuni, ali gledajući logičnu stranu toga ja sam bio bičiži porazu nego pobedi. Ja sam sada disao na škrge u ovoj borbi. Moram da pazim da se branim od njegove vatre, to me može koštati svega.
"Nadam se da uživaš u ovoj borbi koliko i ja."Malo zanet momak


//Ako sam dobro shvatio, stvorio si 1100 def da se odbraniš od moje zmajeve glave, znači da si primio 350 demage. Tvoj def je bio dovoljan da zaustavi moj zagarantovani ali trebalo je da se odbranis i od ostatka napada a pošto nisi primio si 350 demage//

Dok je Aburo Uzumaki samo goreo u ostaci moje vatre viknuo sam mu: "Ako ovako nastaviš bićeš freš pečen." Samo sam nastavio da se smejem posle toga u nadi da će ga ovo još više iznervirati i da će mi otrktiti svoje tajno otužje.

Posle mojeg napada Aburo je uspešno ugasio moju veličanstvenu vatru na terenu i stvorio je vuka od čiste chakre i zemlje koji me prati.

#card1500
Aktiviram ovaj seal na sebi, ovim prokujem pasivnu tehniku fuinjutsu (biram Uzumaki). (30 chakre 1 slot)

#card1355
Ulažem 40 chakre što je 600 demage ali zbog moje preciznosti i zbog mojih seal,ova ovaj napad ima 1100 demage. Ka tebi nastavlja sa 100 demage ali ima ključnu reč probojno, prateći i ima zagarantovani od 20 (40 chakre i 2 slota)

"Ako je ovo sve što Uzumaki organizacija može da mi ponudi....kakav li je pa tek onda taj vaš glupi vodja. Nisam impresioniran Aburo Uzumaki."


#card63
Gadjam te svojim vatrenim perima. Demage mojih pera je 700, nažalost ovaj napad nema zagarantovani. (30 chakre i 2 slota)

#card72
Stvaram ovog vatrenog pauka koji će šetati oko mene (za sada). (30 chakre i 1 slot)

NA TERENU IMAŠ 100 VATRE

"Da upoznaš vođu moj organizacije brže bolje bi pohitao prema Uzumakijma. Inače ja sam samo podrška u mojoj organizaciji, mene koriste za pečate."
Video sam već da sam jako blizu poraza i da ako se ne potrudim ova misija može da bude neuspešna. Ali sam se setio da ako ne uspem ima ko će uspeti da dovede ovog tipa. Mogo bi da pokušam malo da ga zainteresujem nekom pričom. Nije bitno, ako ću već da izgubim neka bude to u stilu. Nadam se da će Kirei uspeti da me osveti. 
"Vidim da si opet zapalio vatru na terenu, ali ja ovog puta nemam odbrane. "

#card252
#card242
pojačavam sensor klasu
#card412
#card1506
#card246
1900 dmg-a i 380 zag ide ka tvojim 
kako sam postigao dmg :Malo zanet momak

Bacaš svoj talas chakre i padaš na noge. Moja pera vatre su te pogodila i ti si izgubio. Počeo sam se smejati i samo dodao: "Mislio sam da Uzumaki organizacija i njen lider imaju jake ljude u svojim odredima."#card58
Upijam 130 vatre sa terena.

#card80
#card72
U svoj napad dodajem i pauka. Osnovni demage mog napada je 1300 + 300 od pauka + 300 od preciznosti + 250 od premium vatre + 200 od fuinjutsu,a (2350). Moj napad u potpunosti blokira tvoj napad, uništava ga i nestaje. Od ovog silovitog napada ti padaš na kolena, sa teškim opekotinama i tvoja majka puca. (50 chakre i 4 slota)