Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Asuda-Desert

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Asuda-Desert

Peščano more istaknuto kamenim formacijama koje su se beskraj pružale u sve strane do nedogled horizonta. Dani posebno vreli toliko da sve što se nađe pod okrutnim sunčevim zracima ove regije ispari u roku od sat vremena. Noći toliko okrutnije svojom hladnoćom i jakim vjetrom koji šiba kroz kamene prolaske decenijskih formacija stjena. Ekstremni uslovi života su doveli do toga da rjetko ko kroči ovim nemilosrdnim područijem.Ni na nebu, ni na zemlji.
Jednog ljenog jutra me sahvatala velika nesreća, nova misija od uzumaki administracije me je natjerala da porazmišljam o svojoj penziji. Mnogi bi rekli da je rano sa 20 godina, takvi nemaju pojma o čemu pričaju. Trenuto u prašini na tvrdom kamnju ležao sam i gledao u mapu sve u nadi da me moji domaćini ne bih primjetili prije vremena.

Mapa puna hiroglifa koje sam morao dobro izučiti da počinjem da ih razumijem, mi nije pomagala sa ovom glavoboljom od operacije. Čitava regija se mogla sumirati na dve vrste terena. Ili je pjesak prekrivao sve u vidu ili su oštre stjene blokirale sve što sam trebao da vidim. Nije mi jasno kako iko može ovdje da živi. Upalio sam svoj sharingan da bih mogao slikovito zapamtiti mapu ispred sebe za kasnije potrebe.

Asuda-Desert 2024061603120396Ni na nebu, ni na zemlji.
Ne znam šta bi bez njega radio, vjerovatno stalno vadio mapu da ne skrenem u nepoznatom pravcu. Nakon kojeg sata kako izučavanja mape tako i terena iz daljine, napravio sam plan kretanja njihove grupe. Ništa specijalno samo najpogodniji putevi kojima bi se ljudi kretali sve što sam ja trebao da uradim je da stanem iza stjene na poziciji gdje bih vidjeo sve moguće rute.

Nakon što neko prodje jednim od tih puteva bilo bi ih lako vidjeti i ispratiti do njihobog skrovišta. Nažalost vrelinu ovoga mjesta nisam dvoljno ozbiljno shvatio. osjetio sam svoju dušu kako me napušta kroz sopstvena usta. Tako sam mogao čekati dok nisam umro i osušio se na licu mjesta kao grožđica,to jeste da u zadnjem momentu nisam vidjeo siluetu na jednoj zavučenoj putanji.Ni na nebu, ni na zemlji.
Konačno! Za ovaj posao ne samo da će oni grubo platiti, bome i oni nazad u Uzumakiju što su mi zadali ovaj zadatak će proći podjednako loše. Vještinom vjetra silueta Kireia je isčezla iza kamena gdje se krio već previše vremena. Nakon podugačkog puta stigli smo ispre odredjenih stjena koje su zapravo krile skrovište ovog Kurotora klana.

Ušavši kao promaja za svojim vodičem sam brzo ispario u tamu ovog mjesta. Vješto okularnim moćima u sekundama analizirao sam novo okruženje ovih pećinskih ljudi. Temperatura je bila dosta hladnija jer po izgledu ovdje sunce nije dopiralo 24/7. U momentu kad je vodič najmanje obraćao pažnju iza sebe transformisao sam se u slojevite stjene ovog mjsta i svaku priliku se pomjerao pomalo da dodjem do centra skrovišta.
#card14Ni na nebu, ni na zemlji.
Šunjajući se forme su se mjenjale od stjena do kovčega pa čak i do stare hrpe odjeće u kratkom momentu. Ipak ovo nije sve bilo uzaludno uskoro sam vidjeo ono što sam priželjkivao da vidim već duže vrjeme. Sve moje mete na jednom mjestu! Ovaj posao se pokazao mnogo lakši nego što sam mislio da će biti! Sledećih par sati sam proveo postavljajući tag bombi na osjetljiva mjesta ove pećine. Kao što su stubovi velike površine plafona i nakrivljeni zidovi. Sačekavši da većina legne spavati moje tjelo se pretvorilo u elektricitet i brzinom groma sam aktivirao sva minirana mjesta i u sledećem momentu vani sam slušao simfoniu eksplozia i rušenja velike strukture koja je bila njihovo skrovište.

"Zvuči kao još jedan uspješan utorak..."Ni na nebu, ni na zemlji.
Daleko je putovao, znao je da je na ovim prostorima jako snažan nindza koji predstavlja pretnju za ove prostore. Reć je o vođi jedne banditske grupe koji surovo ostavlja svoje saborce na cedilu bez ikakve savesti, sebično misleći samo o svom životu, glasine su da je on trenutno jedini preostali član te grupe, a specifični su po tome što nose Anbu maske sa likovima životinja. Genji već neko vreme traga za njim ali uzaludno, odlučio je da prisedne malo i dovrši pravljenje svog novog oružija na kome radi već nekoliko dana. Uzeo je kunai u ruke i počeo da struže, reć je bila o fruli sa kojom će svoje genjutsue prenositi preko zvuka, a upravo vođa ove grupe je savršeni test za ovu malu drvenu frulicu. Nakon nekoliko sati stružanja kunaijem, napravio je ono što je želeo.
Asuda-Desert Dd34dkz-720a0c7f-e269-4b00-9aa8-604d8f24d710.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg0ZGMxM2I3LWEyZTctNGI0NS04M2VjLTMxMWU3MmU4MjkwMFwvZGQzNGRrei03MjBhMGM3Zi1lMjY5LTRiMDAtOWFhOC02MDRkOGYyNGQ3MTAucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0Bistar Um
#card10
Lutao je još malo ovom pustinjom, dok nije došao do njegovog skloništa koje je mogao osetiti, to je bila mala pećina u kamenu u sred pustinje. Dok je nailazio sreo ga je, mogao je prepoznati po njegovoj specifičnoj masci što nosi, i sada, oči u oči jedan do drugog su stajali dva maskirana shinobija...
Asuda-Desert 36544669b4e0c06972c55a9fa5a3cd2a
-Napokon sam te našao, izleda da nisi nešto dobar u skrivanju...-
 
Zastao je na momenat, na šta mu je ovaj odgovorio
Asuda-Desert 340897c7f99e5d3c70c33ff2ab7db39f
-Ko je rekao da želim da budem skriven- 

Oćekivao je takav odgovor, na to mu nije odgovorio jer nije ni bio ovde kako bi razgovarao, već završio svoju misiju.Genji je izvadio svoju frulu, i počeo svirati njome, propuštajući svoj genjutsu zvukom

Vatrena kugla počela je padati sa neba, ali samo u umu njegovog neprijatelja.
#card539 #card220
1000dmgBistar Um
The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Asuda-Desert #world205

Prvi njegov genjutsu bio je neuspešan, ali na njegovu sreću protivnik mu se nije pomerio pa je odma mogao baciti naredni, znajući da će kad tad Tennin pasti na njegove genjutsue.
#card539 #card1324 #card1314
1000dmg

-Teške reči imaš, hajde da vidimo da li umeš da staneš iza njih-

Zasvirao je opet, melodija je bila slična kao prošla, ali ovoga puta je izmenjeno nekoliko nota. Sa Genjijevim sviračkim veštinama, bilo je pitanje dal će protivnik pasti od njeovog genjutsua ili od njegovog prelošeg sviranja.Bistar Um
The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Asuda-Desert #world210

Veliki broj oštrih senbona koji bi probili svaki defence krenulo je padati sa neba kao kiša (2000, ima dupli dmg), ali uzaludno, svaki od njih samo je prošao kroz Genjijevo vodeno telo ne praveći ni ogrebotinu na njemu, kapi vode padali su na pesak koji ih je odma upijao ne ostavljajući ni traga na njemu, Dok je Genji nastavio svirati svojom flautom pokušavajuci svog protivnika ubaciti u genjutsu.
#card49 #card539 #card1318
1000dmg

-Padni u večitu iluziju-
 Bistar Um
The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Asuda-Desert #world214

Iz zasede izašlo je još dva chunina koja su stajali u senci, Genji je bio iznenađen jer je mislio da je Tennin jedini član njihove bande, ali nisu mu chunini predstavljali nikakav problem... znao je da će ovo biti gotovo pre ili kasnije, nastavio je svirati svoju flautu i ovoga puta je poslao genjutsu na svu trojicu kako bi ih što pre eliminisao i ostavio ih da leže u pesku zaboravljeni  u sred pustinje.
 #card539 #card1316
1100dmgBistar Um
The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Asuda-Desert #world181 Asuda-Desert #world186

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Asuda-Desert #world202

Dvojica chunina odma su pali, falilo im je iskustva kako bi se uspeli nositi sa prejakim genjutsuima koji su na njih išli svakog momenta, za to vreme njhovi napadi leteli su prema Genjiju koje je on izbegao tako što je ušao u zemlju, napad od Tennina uspeo mu je okrznuti nogu ali ništa ozbiljno
#card116
Nakon svih njihovih napada, Genji je se kretao zemljom sve do Tennina i potom ga pokušao zarobiti u vodeni balon kako bi ga neosposobio i dokrajčio.
#card26

-Otvoren si!-
rekao mu je dok se voda oko njega formirala praveći sferu u kojoj će biti zarobljenBistar Um
The member 'Genji' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Asuda-Desert #world211

Vodena sfera se polako formirala dok ga skroz nije zarobila tako da više nije mogao da se pomera, jedina stvar koja je Genjiju preostala je da završi ono zašto je došao, a to je da pošalje svog protivnika na onaj svet. Iz dzepa izvadio je svoj kunai i zadao završni udarac, ostavljajući ga beživotnog na sred pustinje da se priroda pozabavi sa njim.
#card330 #card19

-Jedan manje-
 

rekao mu je pre nego što je njegove misli zaustavio svojim kunaijemBistar Um
Laganim hodom, s oštrim pogledom i samopouzdanjem trekovao sam grupu jonina optuženu za svakakva zlodela. Pljačka il ubistvo, shinobi svet nije praštao. Stojao sam na visokoj peščanoj steni, razgledajući okolinu i svaku neobičnost. Nije mi dugo trebalo da uočim grupu jonina od...

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Asuda-Desert #world67

Šesnaest jonina, na šta su se ubrzo razdvojili u dve grupe. Brzom reakcijom, preprečio sam put jednoj grupi. Um mi se ispraznio, spremajući se za pokolj koji će naslediti.

#card422

Pesak se digao s tla, a korenje je krenulo ka svim neprijateljima, spremno da ih uništi.

#card1448 #card1214

700 dmg na sve.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Asuda-Desert #world200 Asuda-Desert #world199 Asuda-Desert #world194 Asuda-Desert #world191 Asuda-Desert #world198 Asuda-Desert #world192 Asuda-Desert #world194 Asuda-Desert #world193 Asuda-Desert #world191 Asuda-Desert #world195

Moke peščano telo stojalo je mirno i staloženo dok su napadi pucali i pucali ka njemu. Kad se talas vode približio, ispalio sam vodeni zid koji se sudario s njim, onesposobljavajući ga u potpunosti.

#card1456 #card38

Nakon uspešne odbrane, poslao sam jedan peščani talas ka neprijateljima koji ima 900 dmg.

#card1446

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Asuda-Desert #world197 Asuda-Desert #world196 Asuda-Desert #world195 Asuda-Desert #world195 Asuda-Desert #world194

Protivnikovi napadi opet nisu imali uticaja, sem jednog kog je opkolila struktura od peska. Odmakao bih se od protivnika s mačem, na šta su u medjuvremenu se pridružila još petorica iz druge grupe. Potom bih poslao još jedan opasan talas peska ka svojim neprijateljima, pomalo nezadovoljan i iziritiran njihovom upornošću.

#card1454 #card1460 #card1461

1200 dmg.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Asuda-Desert #world192 Asuda-Desert #world196 Asuda-Desert #world191 Asuda-Desert #world196 Asuda-Desert #world198 Asuda-Desert #world192 Asuda-Desert #world194 Asuda-Desert #world199 Asuda-Desert #world198 Asuda-Desert #world194

Moje telo se stapa sa vodom a protivnikovi napadi samo prolaze kroz mene, nemajući ikakvog uticaja. Stajao sam na terenu, neozledjen sa blagim osmehom koji se izdužio nakon što sam zamahnuo dlanom, na šta je još jedan peščani talas krenuo ka svim neprijateljima.

#card49 #card1446

1100 dmg.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Asuda-Desert #world200 Asuda-Desert #world199 Asuda-Desert #world192 Asuda-Desert #world194 Asuda-Desert #world196

Napadi su nastavili da prolaze kroz moje telo, još jedan potez nisu imali nikakvog uticaja na mene. Odskočio bih od najbližeg neprijatelja a potom raširio ruke, na šta je korenje krenulo da izbija po čitavom terenu, napadajući svakog neprijatelja pojedinačno.

#card1214

1100 dmg

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Asuda-Desert #world200 Asuda-Desert #world194 Asuda-Desert #world200 Asuda-Desert #world191

Naizgled, izgleda da je bilo više protivnika na vidiku čim su toliko brzo uspeli da se svi okupe. Ojačao bih svoj naredni napad vetra, a potom prekinuo lanac jutsua kako bi poslao jednog ludog zmaja od 1600 dmga koji će neutralisati sve poslate napade i pritom napasti protivnike istovremeno.

#card146 #card411 #card135

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Asuda-Desert #world196 Asuda-Desert #world199 Asuda-Desert #world193 Asuda-Desert #world197

Moje telo se stapa sa vazduhom oko mene, nestajući na tren. Protivnikovi napadi su samo prošli, nestajući ubrzo. Nakon odbrane, vratio sam se u svoj fizički oblik, na šta sam odskočio od svog najbližeg neprijatelja. Moja chakra je postala tamna, a naredni talas peska je napao sve neprijatelje pojedinacno.

#card152 #card422 #card1446

1100 dmg

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Asuda-Desert #world191 Asuda-Desert #world198 Asuda-Desert #world192

Vetar oko mene se zgrušao, a ja sam stvorio zid od vetra koji će nakon što ih ciklon oslabi, poništiti svaki napad koji ide ka meni. Nakon odbrane, usledila je ofanziva. Sklopio sam ruke, šireći ih potom polako. Pesak je krenuo da se diže s tla, napadajući svakog neprijatelja zasebno.

#card136 #card141 #card1461

1100 dmg

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Asuda-Desert #world191

Poslednji protivnik je pokleknuo povredama, ostavljajući vreo talas vatre koji se širio po terenu. Dovoljan je bio jedan zamah ruke da manje više umanjim damage koji se svakako sudario s mojim peščanim telom. Nakon uspešne misije, nestajem u obliku dima, nastavljajući dalje kroz svet.

#card1446 #card1451 #card21