Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Rikutov dom

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Rikutov dom

Kuća je po izgledu veoma stara i popucana. Drvo od kojeg je npravljena je staro i osušeno, na nekim mjestima raste molj i buđ,neprijatan smrad koji može da se osjeti sa mjeseca. Predašnja strana kuće karakteristisana je malim brojem stepenica koji nastavljaju dok se ne zaustave  ispred vrata. Unutrašjost kuće je prostrana i slabo ispunjena. Postoje rupe u zidovima a ivoda kaplje iz kupatila. Najveća soba u kući j  biblioteka stara dosta godina,konstruisana u starijem periodu vremena, u konrastu kuće biblioteka je veoma očuvna,većina knjiga ne dotaknuta i očuvana.

Rikutov  dom Anime-background-scene-dark-village-600nw-2318065683

Rikuto je nakon Anbu treninga šetao polako dok nije stigao do svoje kuće i polakao se popeo niz red drvenih stepenica koje su vodile ka prednjim vratima. Nije osjećao umor,ali mu je bilo jako dosadno i nije imao šta da radi. A i trebao je biti spreman u slučaju da naleti na člana ili članove ove neprijateljske organizacije.
"Hm..."
Popravio je oficirsku kapu a zatim se raskomotio i sjeo na jednu stolicu. Očajno je pokušavao da zamisli kako da postane bolji sa svojim jutsuom. A zatim je zapamtio da ima biblioteku, možda će tamo naći nešto korisno pomislio je.

Polupio je knjigu sa jednih od polica o jutsuima i naslonio se na stolicu,polako čitajući istoriju mnogih majstora Jutsua koji su postojali u davna vremena. Bilo je puno zanimljivih podataka i informacija, ali nešto što mu je obratilo pažnju jesu bile mnoge tehnike poršlih korisnika bakuton tehnika koje je htio da isproba. Trenutno su mu figure koje je pravio bile previše slabe,ali skontao je da ih može napraviti većim i snažnijim, i tristo puta efektivnijim. Shvatio je da sa još malo vježbe mogao je da to uradi.

Nakon sat vremena dobrog čitanja stigla mu je obavijest. Na papiriću koje je bilo poslato poštanskim sandučetom bila je misija C ranka.
"Borba s tri čunina..", znao je da će borba biti teška,ali je skontao da su to samo čunini i naredbe su narebe. Zakunio se da će uvijek pratiti naredbe bez obzira na teškoću njih.
Polako je obukao svoj kaput i stavio čizme, a zatim krenuo napolje.

Primetila sam da ovde zivi jedan jak ninja vide se tragovi jakog treninga kucala sam na vrata ali niko nije otvorio verovatno trenira ili je otisao na misiju zato sam odlucila ostaviti korpu voća kao poklon na prag nadam se da ce mu se svideti takodje je i pismo unutra na kome ukratko pise da dolazim u miru i da bih volela da me trenira ili da mi da neki savet da postanem ninjaa.
Rikutov  dom HD-wallpaper-fruit-basket-red-pretty-item-object-orange-sweet-fruit-nice-yummy-anime-delicious-lovely-food-red-cherry-oranges-basket-cherry


"Hm.....ko si ti...?" Rikuto je rekao iznenada,pojavjući se vješto i tiho iza cure ispred njegove kuće,sa sobom noseći neku korpu voća. Gledao je u nju mrtvim pogledom,debatirajući u sebi da li je provalnik ili pripadnik selu. Ali nakon malo razmišljanja skontao je da logično da provalnik nikada ne bi ostavio korpu voća. Uzeo je korpu sa voćem i pročitao poruku,sudeći šta piše na papiru.
"Hm....hoćeš savjet od mene?"
Stavio je ruke u džepove i gledao dole na nju,čekajući šta će reći.

‘’Ne ne polako dolazim u miru!’’ rekla sam prestrasujuci nisam ocekivala ovakvu reakciju bacila sam sav ninja alat i pokazala sam mu moje džepove da vidi da nije ostao ni jedan kunai niti bilo kakvo ninja oruzije morala sam dokazati da dolazim u miru zatim sam mu obrazložila moj dolazak i moj gest sa koprom voća  rekla sam mu ‘’ Stvarno nisam htela da vas uplašim samo sam zelela da lepim gestom zatražim pomoć  da čujem savet od pravog ninje ovi ispiti za genina mi nikako ne idu očajnički mi treba pomoc’’ nastavila sam da ga gledam sa očima punih suza strahujući za svoj zivot.

Nakon uspješnog izlaska iz guste šume Rikuto se vratio kući te je...prvo ššto je uradio popeo se uz stepenice koje vode do prednjh vrata i otvorio ih. Zatim je laganim koracima ušao u kuću te spustio štit na pod. Malo je gledao oko sebe mrtvim pogledom te vidio savršeno mjesto gdje će da stavi štit. Okačio ga j iznad police za držanje knjiga i dobro ga pogledao. Moraće se nekad odižiti gospođi iz Antikvarnice pomislio je dok je glledao relik štita u svojo glamuroznosti.

Nakon što je okačio štit slušao je kako voda sa gornjeg sprata kaplje dole na parket i uzdahnuo sebi. Ovo..ovaj zvuk je bio zvuk siromaha.
"Pitam se šta moji drugovi sad rade...ahh..kako je teško razmišljati. Boli me glava."
Pipnuo je sei čelo i vidio da mu je nešto bilo vrue pa je skontao da mora da je porveo puno vremena na suncu. Što je bilo u redu sve dok nije okupio sunčanicu. Činjenica da je uvijek bio punom odjelu mu nije bila nemoguća pošto zbog nekog razloga od malih nogu nije mogao da osjeti glad,ni žeđ ni vrućinu ni smorenost. Sve je to radio čisto onako jer nije imao šta drgo da radi,a život bi bio dosad bez takvih stvari,pomislio je u sebi dok je sjedio na kauču u dnevnoj sobi i gledao u pod kao da je na ivici da zaspi.