Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | - Michi Ostrvo -

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

- Michi Ostrvo -

Napušteno ostrvo je ovdje otkako sam svjet zna za sebe, misterija teško obavija ovo ostrvo u sablasnim tragovima nečega većeg i podjednako sablasnog. Da bih se išta saznalo o ovom zelenom ostrvu jedan bih trebao da kroči duboko u njega. Kirei je sa svojim crvom išao naivno u dubine šume.
- Michi Ostrvo - 42.latest

Nakon plovidbe Kirei i ja smo stigli na traženo ostrvo. Osrtrvo je bilo prekriveno drvećem lepidendrona na kome su bili podovi neverovatne veličine. Nadam se da ovo voće krije nek blago u sebi. Ne zadugo nakon što smo malo zakoračili dublje u obalu videli smo džinovske korake neke meni ne poznate životinje. Šta ovo može da bude, pitao sam se. Nadam se da Kirei zna kojoj životinji pripadaju ovi veliki koraci. 

"Kirei kakvi su ovo koraci, oćemo li da pratimo gde vode, možda će nas odvesti do neke prostorije sa blagom."Malo zanet momak
Šetajući po ostrvu je bilo opuštajuće, to jeste bi bilo da nismo naišli na ogromne stope u zemlji prezizno iscrtane odajući težinu bića koje ga je ostavilo urezano ovdje. Aburo očigledno bez trunke opreznosti je predložio naj moguću opasniju stvar.

"Jesi ME to stvarno pitao!?"
"To je ubjedljivo naj neodgovornija akcija koju bih neko mogao poduzeti."


Rekao je Aburu sa namrštenom facom i izgrdio ga je kako bih neko malo djete. Taman kad je Aburo spustio glavu srameći se svoga pitanja i odluke da ga izloži. Kirei se nasmješio.

"Zato šta više čekaš!? Ajmo pobjeće nam budeš li se vukao."

Kirei je bio malo pri kraju svojih živaca vidim. Malo se izderao na mene. Očigledno je da ga je nešto iznerviralo, te ga je povuklo da tako reaguje. Nema veze bar će mo sada videti gde ovi koraci vode. Biće super videti šta se krije na ovom ostrvu. 

"Uff baš me zanima šta se krije iza ovih velikih koraka."Malo zanet momak
Usput dok su išli stopama uvidjeli su dosta zanimljivog voća svuda naokolo. Svaka voćka je izgledala kao da bi u njoj mali Aburuo mogao da živi par mjeseci.

Zanimljivo voće je imalo tvrdu koru koja mu je dozvoljavala održavanje ovolike mase bez da se samo raspadne pri sazrjevanju Tako da smo nas dvojica uz pomoć par klonova i za Abura tranformation jutsua uspjeli da ih sakupimo na jedno mjesto prije nego što bi ih odnjeli na brod.


"E sad je vrjeme da nadjemo ovog golemog stanovnika."

- Michi Ostrvo - Baku_Anime

Ispred vas se pojavljuje džinovski slon koji živi na ovom ostrvu Baku. Iz njegovih okruglih stopala odjednom izlaze kandže. Besan zbog vaših akcije napada vas.

Baku ima 7000 healtha i ne može biti stunovan.

The member 'Narator' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
- Michi Ostrvo - #world210

Video sam nekog debelog slona kako juriša prema meni i Kireiu. Njegov juriš je bio jako bučan te sam odlučio da stavim zemljani zid koji ćedaga uspori. Nadam se da će uspeti da kontrira težini ovog slona. Penjem se na Kirieva ramena da mogu bolje dapostavljam sealove na njega.
Kirei ja ću da te ojačam i da poašljem napapad spremi se da uništimo ovo stvorenje.
#card92
Stavljam ovu strukturu.. Gubim 40 ch
#card1500
Dajem jedan konbincioni slot Kireiu. 
#card1495
Stavaljam ovaj pečat na Kireia i dobija 100 dmg. Na kenjutsu klasu na 3 poteza. . 
#card412
Ovo koristim za svoj napad. 
#card237
Ulažem 40 ch za ovaj napad. Kopletan iznsos dmg-a čakra lasera je 1k dmg-a.Malo zanet momak
Konačno nakon malo istrage smo naišli na zanimljivog slona u ovoj koji je po izgledu njegove naravi, trenutno bio isuviše ljut što smo uzeli voćke. Aburo koji je oslabio njegov napad i istovremeno naljepio neke pečate na moju nogu bacio kontra napad koji je rješio ostatak napada i nastavio oslabljen ka slonu. Ja sam ga zgrabio za rame i bacio na svoje potom shunpom se pojavih pored slona napadajući ga sa svojim mačem istovremeno kad i aburovi laseri sa druge strane.

#card1348#card1366#card186#card205#card164#card200#card1371#card15

Zamah 1150 DMG

The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
- Michi Ostrvo - #world210

Uff ovo stvorenje ne odustaje. Ponovo isti napad ne mogu da verujem, koliko mora da bude naparno. Izbegao mi je svaki napad koji sam mu poslao. Kirei takođe pokušo da udari stvornje ali bez uspeha.


#card412
#card244
#card1509
Ojačavam pečat pure chakra seal i sad traje još dva poteza.
#card699 
Ovaj pečat stavljam na sebe. Malo zanet momak
Aburo je svojim chakra zmajevima oslabio napad slona i dok je bio na mojim ramenima ostatak napada smo izbjegli mojim brzim pomjeranjem. stvorivši se sa suprotne strane slona Aburo je se koncentrisao na ojačavanje kako sebe tako i mene dok sam ja napravio još 2 zamaha na slona.

#card416#card203#card166#card1372#card190#card15

Smanjujem cd na tsukiri uzimam 200 prec na 3 poteza. Zamah br.1 ima 2150 DMG Zamah br.2 ima 1800 DMG

The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
- Michi Ostrvo - #world214

Majku njegovu, prizvao je male skoniće da nas drže okupiranim, ja ne mogu da verujem, ako sad ne dobijem nešto dobro  ima da razorim celo ovo ostrvo. Ovaj slon mi je već išao mnogo na živce. Moram ga se pto pre rešiti. 


#card412
#card1497
Trošim jedan slot za ovaj seal. (Tehnika u prošlom potezu)
Na sledeći napad dobijam 400 dmg-a na sensor klasu. 
#card1507
Sa cd-a skidam čakra laser. 
Pelčat koji skidam sa cd-a je Pure chakra seal 
#card1495 
Stavljam ovaj pečat na sebe. (Kirei i ja imamo isti prlat na sebi jer sam ja skinuo taj pečat sa cd-a)
#card237
Ulažem 40 ch. 
Šaljem napad čiste čakre u iznosu od 1400 dmg-aMalo zanet momak
The member 'Aburo' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
- Michi Ostrvo - #world187 - Michi Ostrvo - #world190

Dva manja slona su se iznenada ubacili u borbu nakon glasnog poziva velikoga. Par momenata su i meni i Aburu trubile uši bio sam siguran. Medjutim zvuk me nije zaustavio mome tjelu nisu trebali inputi samo je stalo u stav i odma potom tri munjevita zamaha su pogadjala grupu slonova.

#card205#card147#card195#card15#card189

Zdržavam ligtning weapon, u drugom stavu poništavam napad chunina dobijam +50dmg, Prvi zamah nastavlja dalje sa 1600DMG drugi i treći zamah imaju 2050 DMG ukupno 5700DMG

The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
- Michi Ostrvo - #world184 - Michi Ostrvo - #world190

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
- Michi Ostrvo - #world210

Nakon što je Kirei napao i zver i njene maldunce jedan mladunac i zver su preživeli. Žao mi je što je jedno mladunče primilo dmg Kireievog napada, neka mu je laka crna zemljica, a sad i ovo dvoje da poašeljmo u dubine zagrobnog života. 

#card1361
Nabijam ovaj seal na Kireia i on troši slot manje.
Dobijam 700 dmg-a na sensor klasu zbog Dharma power seal. 
#card246
Ova tehnika ima 1400 dmg-a i parčam ga na 1000 dmg-a koji idu na sembone i 400 dmg-a koji idu na mladunčetov napad. 

"Kirei izdrži imamo ih."Malo zanet momak
Nakon što nas je Aburo odbranio od nadolazećih napada naljepio mi je još jedan pečat i pomoću njega sam uspješno izvršio veči broj tehnika nego prije moguće. Kako sam predvideo sharinganom napad slona imao sam više vremena da odreagujem i zbog toga su u trenutnom momentu na slona išla 3 zamaha.

#card1379#card177#card199#card203#card189#card190

Smanjujem slotove na Laido, Smuraj Swing i na Chakra infused strike.
Smanjujem cd na tsukiri stav, imam 600 brzine dodaje mi dmg na zamahe, prva dva zamah su 2850DMG i treći zamah iznosi 3200DMG ukupno 8900DMG

The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
- Michi Ostrvo - #world186

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
- Michi Ostrvo - #world202

Nakon što smo Kirei i ja poslali još jedno mladunče poslali u zagrobni život, nastavili smo da se bijemo sa glavnom zveri, naša borba se sve više i više odugovlačila sa obzirom da ni ja ni Kirei pa ni zver nismo popuštali. Napeto je kao u kafe aparatu. Toliki je veliki pritisak da se može nožem iseći. 

#card103
Postavio sam ovaj zemljani zid ispred mene i Kireia da se odbarnimo od nadolazećih napada. Malo zanet momak
Aburo je brzinski postavio zid koji nas je odbranio ali me je to malo usporilo tako da sam nakon zaobilaženja zida jedva stigao uraditi 4 oslabljena zamaha ka jedinom slonu sada koji je ostao na terenu. Manji sada leže neosvješteni na tlu sada u nikakvom stanju da pomažu većem.

#card200#card1375#card189#card15

Četri napada mačem prva tri imaju 2150 i četvrti ima 2650 sve ukupno 9100

The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
- Michi Ostrvo - #world210

Ovaj slon ponovo napada sa istim napadom. On znači samo ovaj napad zna da koristi, kako je samo ne kreativan, možda nikada nije morao da koristi neke drugačije napada je r je to ipak samo divlja zver. Ne mogu da verujem da opet izbegava još jedan napad, ovde napeto kao u ekspres loncu, napetost i iščekivanje se moglo namirisati kilometrima daleko. 

#card1348
#card1495
Kirei dobija 100 + dmg-a na kenjutsu narednih 3 poteza.
Stavljam ova dva seala na Kireia. 
#card92
Ulažem 20 ch. Da bi imao 300 helta na strukturi. 
#card1502
Stavljam ovaj pečat na Kireiev mač koji mi je bio blizu mojih malih rukica. 
#card1506
Preko žica koje sam uvezao na Kireievu katanu stavljam 200 dmg-a do kraja borbe.Malo zanet momak
Aburo je uspješno oslabio napad sa neba i kako ga je usporio imao sam dovoljno vremena da ga izbjegnem, sa sharinganom koji mi je odavao budućnost brzim znakovima ruku sam stvorio 4 zračna metka. Njihova snaga je razarala sve oko sebe na putu do slona.

#card1379#card416#card133#card205#card123

Tsukirijem zadržavam oblaganje vjetra i izbjegavanjem dobio +150 dmg, 4 metak svaki sa 2350DMG to je sve ukupno 9400DMG

The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
- Michi Ostrvo - #world205

Vidim da se sitacija mnogo otežala, došle su nove okolnost brobe, slon je odlučio da nam malo zagorča odbranu od njegvih naleta na nas. Nadam se da će mo se izvući nekako iz ove situacije. Imam plan kako možemo da se odbranimo od ovoga. 


#card233
Gubim 200 eng i 200 ch
#card1500
Stavljam ovaj pečat na Kireia i dajem mu još jedan slot, da može da poešlje još jedan veoma razoran napad. Ovo bi trebalo da je dovoljno da uništimo ovog malog kepeca. Malo zanet momak
Uz Aburove pečate lagano sam odradio posao, okularne moći sharingana  su vodile moj mač kroz linije koje su bile slabe tačke slonu. Sa time brzim pokretima sam napao metu sa još 3 zamaha, na izled lomeći pravila fizike jer su 3 linije svaka sa prjetnjom da rastavi sve ispred sebe poletjele ka slonu.

#card1372#card202#card203#card1371#card189#card15

Uzimam 200 prec na 3 poteza,Oštrim oružje,Stav + 200dmg i smanjen cd na tsukiri, 3 zamaha svaki sa po 2850 sve ukupno 8550 DMG

The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
- Michi Ostrvo - #world210

Sad je tek postajalo jako jako napeto, slon je sve jače i jače udrao po meni i Kireiu. Obojca smo bili na isteku čakre, moram da smislim način da Kireiu i meni održavam čakru. 


#card102
Bacam ovog zmaja na slona da mu umanjim napad. 
#card8
Nadam se da će Kirei uspeti da se pomeri sa mnom na ramenima. Moramo ovo što pre da završimo.Malo zanet momak
Da se ne bih izgasao prije slona morao sam da predahnem momenat u borbi i istovremeno sam pojeo nutricione pilule sve u vremenu koje je trebalo Aburu da uspori napad svojim zemljanim zmajem čineći ga pogodnim za izbjegavanje. Nakon toga električna chakra je prošla kroz moj mač sa kojim sam zamhnuo 3 puta.

#card8#card379#card200#card157#card205#card189#card15

Odmaram +50eng, jedem dve pilule sve +100, izbjegavam napad +150 Dmg, zadržavam s tsukirijem thunder blade, 3 zamaha svaki sa po 2900DMG sve ukupno 8700DMG

The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
- Michi Ostrvo - #world211