Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | - Juma -

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

- Juma -

Gusta džungla ostrva je u sebi krila staro i raspadajuće brodogradilište koje je u voj vrjeme služilo kao glavnikorner trgovine ostrva ovog regiona shitoshi okeana. Sada je čitavo brodogradilište izgubljeno u dubokoj biosferi skoro zaboravlljeno od strane svjeta. Unatoč tome izuzetna opremljenost ovoga mjesta je od svojih zlatnih dana ostavilo dosta dragocjenih stvari.
- Juma - Image-m-G1bb-Cn-L-1688651354132-512

Nakon što smo pristali na ovo šumsko ostrvo, koje nekada bilo brodogradilište, ja i Kirei smo odlučili da vidimo kako ovo ostrvo ima blaga i odlučili da se razdovimo. Otišli smo svako u različitom smeru u potrazi za blogom koje je možda negde na ostrvu. Nadam se da će da bude dobar ulov sada da ću moći da se vratim kući sa puno para. Malo zanet momak
Nakon par minuta dinamičkog putovanja kroz gustinu ostrva, naišao sam na veliki metalni bunker. To jeste trezor mada je toliko zarastao da nisam znao kako je uopšte prije izgledao, još manje sam znao o navodnom ulazu ovog mjesta ko zna gdje se nalazi ali prije svega da očistimo ovo mjesto.

#card186#card191#card123

Ispaljujem 3 air bulleta svaki ima 1050DMG i 210RAZ ZAG sa ovim uništavam 2500 HP obrasle flore.

Nakon što sam uspješno počistio rastinje trezor je sada izgledao mnogo bolje, čak sam mogao razaznati ulaz od zida ovog mjesta. Nakon što sam pažljivim koracima izbjegavao lokve i blato došao sam do kapije koja je od godina neoučuvanosti ostala zapečaćena od strane rdje to se uz malo snage i trzanja otvorilo i pokazalo šta je unutra.

"Daj Bože da bude nešto dobro ovdje!"

The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
- Juma - #world2

Nkon što sam se razdvio od Kireia nastvio sam da lutam zaraslom džunglom do mesta gde se nalazi blago. Kada sam došao na mestu nisam ništa video od lijana i visoke trave koje su skrivale ovo mesto. Sad je vreme da ih malo raskrčim. 
#card245
#card412
#card1346
#card96
Poslao sam na biljke od lanaca 1300 i od vukova 1200 dmg-a. Uspeo sam da raščistim ovo bilje.Malo zanet momak
Priašo sam trezoru koji je bio mesto gde se nalazi balgo i ušao sam da vidim imali ičega. Bilo je jako tamno i ništa se nije videlo. Našao sam jednu baklju i upalio, ali nisam ništa video. Valjda ima nečega ali je to skriveno. Uzeo sam malo bolje da pogledam ali nije bilo ničega na površini. Malo zanet momak
The member 'Aburo' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
- Juma - #world2

Nakon prvog neuspješnog pokušaja u traganju sa nečime vrjednim na ovom ostrvu otišao sam do još jedne ovako slične strukture koja je bila maltene u istom stanju ko i prošla. Brinski sam posjekao sve što je blokiralo put do starog magacina. Sve u svemu moje vještine su spale na običnog kosača trave, valjda ovo bude vrjedno moga duševnog bola.

#card203#card1371#card189#card15

Radim 3 zamaha po 950 DMG oni zajedno imaju 2850 uništavajući šiblje.

Krckanja trunja i lišća pod mojim nogama me je dovelo do otvora i kad sam otvorio ogromna raspadajuća vrata ovog mjesta. Unutra nisam ni mogao ući unutra zbog velike količine pračine koja je počela da pada od žljebova vrata.Odlučio sam da je najpametnije malo pričekati da unutra udje svježeg vazduha i ubro sam se sam mogao uvjeriti o sadržaju skladišta.

The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
- Juma - #world2

Nažalost u ovim skladištim što se nije odnjelo je istrunilo, većina stvari je već bila pokupita ali možda ovdje na daljim skladištima zavučenijim od pogleda i nepristupačnijim generalno narodu nešto i bude imalo od vrjednosti a da to nisu tone rdje. Ko zna šta sve može biti ovdje.

#card191#card190#card15

Prvi zamah ima 1150 DMG drugi ima 1500DMG zajedno uništavaju šiblje -90 eng i -30chakre

Uz svoja nadanja je opet lagano zamahnuo svojom katanom i isjekao prepreke na komadiće. Sada je bilo vrjeme naći otvor ovoga čuda i stvarno moram priznati da sam pokušao ali je tvrdjava toliko stara da je bilo lakše ući kroz krov nego išta drugo. I tako sam i ušao sad konačno u ovom trezoru pogledao sam ka centru sobe da vidim.....

The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
- Juma - #world2

Čovječe jel u ovom mjestu išta stalo??? Konstantno nalazim se u prostorijama gdje jedino postoje pračina i paučina. Ko da su ovdje bili turistički vodići sa turom punom tragaoca za blagom. Pošto to najvjerovatnije nije bio slučaj nastavio sam dalje u nadi koja ni sama nije znala odakle dolazi.

#card123

Bacio sam po 3 metka vazduha koja su prošišali kroz bujicu flore i faune svaki metak je imao 950 DMG -30 chakre.

Nakon što su metci kompresovanog vazduha očistili ovaj trezor što je izgledao kao mjesto puno alata za brodogradnju. Ako ciganu nisu i ovo pokupili jer stvarno bio bih začudjen da je i šaraf ostao ne zapažen od njihovih očiju. Sad se više ne osjećam kao da tragam za blagom nego kao da prosim.

The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
- Juma - #world1

Ja kad nisam pao na koljena, iznenadjen od iznenadnog dobitka ovog trezora! Otkud ovo kad suzu ne pusti čovječe. Ali moralo je se nastaviti dalje vrjeme teče i ne čeka za nikoga ostalo je još navodno jedan trezor na sjevernom djelu ostrva. Ubrzo uz par shunpoa i shunshina sam stigao pred njega i ponavljana je slična scena.

#card195#card189#card15

Svaki zamah ima 950 DMG i ima ih 3

Nakon što sam uspješn počistio još jedno skladište, poslje ovoga trebao ih se ponositi kao dobri samaritanin za ove usluge javnoj imovini. Nakon ovoga mogu samo da se nadam da bude nešto vrjedno u ovom trezoru, barem za hljeba da imamo ja i Aburo kad se budemo vraćali.

The member 'Kirei' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
- Juma - #world2

Nakon što sam bio duboko povredjen i uvredjen od ishoda ovog ostrva zaputio sam se ka Aburu uz pomoć sharingana našao sam ga pred prvi skladištem koji smo se dogovorili da obidje, nažalost momak se napatio samo da otkrije da unutra nema ništa. Ubrzo smo popišanih izraza lica obadvojica nastavili ka brodu da krenu na sledeće ostrvo.