Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Ninja Mission 1 [EVINW] - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ninja Mission 1 [EVINW]

First topic message reminder :

A

rank

Volen

Map 29

Tim mocnih summonera, koji prizivaju mitska stvorenja i paranormalne pojave da im pomognu u borbi sa svojim jedinstvenim sposobnostima - sa imenom Muramasa Odred - manipulisali su lokalnom ekonomijom, ostavljajuci podrucje u siromastvu. Odmeri snage sa 4 jounina.

S

rank

Tomohiro

Map 68

Tim lukavih iluzionista, koji svojim genjutsuom manipulisu percepcijom stvarnosti - poznati kao Kage no Kenja - prizvali su mocna elementarna stvorenja i komandovali im da napadnu sela. Sukobite se sa 3 tenina.

S

rank

Esau

Map 56

Grupa agilnih i lukavih shinobija, koji nosi crne ogrtace ukrasene crvenim oblacima, svaki vest u drugoj elementarnoj chakri - poznati kao Fukushu Pleme - osrknavili su sveto groblje, i naljutili drevne duhove. Suprostavite se sa tenina koji nanosi dupli damage.

D

rank

Naka

Map 68

Okupljanje elitnih praktikanata taijutsua, specijalizovanih za blisku borbu bez oruzja - sa imenom Akuma no Tsubasa - poremetili su vise svetih rituala, i oslabili odbranu od zlih duhova njihovom selu. Niste saglasni sa 2 genina sa 400 healtha.

A

rank

Ichikawa

Map 26

Odred visoko obucenih ANBU agenata, noseci maske zivotinja koje skrivaju njihov identitet - nazvani Yami no Omoi - zloupotrebili su sveti artifakt, kako bi dobili neizmernu chakra moc. Dobili ste zadatak da se suprostavite sa 4 jounina.

C

rank

Rikuto

Map 13

Grupa spretnih shinobi izvidjaca, vesti u izvidjanju i prikupljanju dragocenih informacija za onoga ko vise plati - poznati kao Kaminari Atentatori - manipulisali su lokalnom ekonomijom, ostavljajuci podrucje u siromastvu. Dokaži ko je najjači pred chuninom i bandom genina (baci D6 kockicu).

S

rank

Laplace

Map 31

Banda lukavih stratega, uvek razmisljajuci nekoliko koraka unapred, vestih u taktickim manevrima koji uvek uspeju da iznanade svoje protivnike - sa imenom Hachimon Korpusa - vrsili su ilegalne eksperimente nad neduznim seljanima. Račune položi pred grupom jonina (baci D24 kockicu).

C

rank

Yasgar

Map 68

Grupa summonera koji sklapaju ugovore sa mocnim stvorenjima poput divovskih zaba, zmija, ili cak mitskih bica - nazvani Kage no Tsubasa - ucenjivali su influentne osobe kako bi dobili politicku kontrolu. Pojuri odmah za 2 chunina.

D

rank

Pele

Map 63

Tim prikrivenih tragaca, obucenih u vestini kamuflaze i tihih pokreta, sposobnih da zasedaju svoje mete neprimeceni - nominovani kao Kuroshi no Oni - pokrenuli su podzemni lanac ilegalnih kockarnica. Izazovi sudbinu u borbi sa 4 genina.

S

rank

Yashin

Map 59

Tim elitnih jonina u kojem je svaki specijalizovan za jedinstvenu transformaciju prirode - uvek spremni da oslobode razorne jutsue samo jednim pecatom ruke - nazvani Yami no Akumu - prodali su klasifikovane dokumente njihove nacije protivnickim stranama. Vaš zadatak: suočiti se sa tenina koji nanosi dupli damage.

S

rank
Okupljanje elitnih praktikanata taijutsua, specijalizovanih za blisku borbu bez oruzja - nominovani kao Tenshi no Yami - namerno su podmentuli tesku zarazu suparnickom selu. Odmeri snage sa grupom jonina (baci D24 kockicu).

B

rank

Aburo

Map 70

Banda odbeglih Uchiha clanova, posedujuci Sharingan, ostri chidori i amaterasu, traze osvetu za svoj pali klan - samoprozvani Kage no Itto - manipulisali su ekonomijom vise sela, dovodeci ih u siromastvo i bedu. Udji u borbu sa grupom chunina (baci D6 kockicu).

A

rank

Yuri

Map 13

Jedinica majstora kontrole chakre, sposobnih da manipulisu svojim sopstvenim zivotnim silama da bi poboljsali svoje fizicke sposobnosti i izdrzali napade - nominovani kao Kuroshi no Oni - oslobodili su copor demona na vise manjih sela. Niste saglasni sa 3 jounin nindži.

A

rank

Seirei

Map 12

Grupa manipulatora elemenata koji koriste moc munje, leda ili drugih prirodnih sila da bi oslobodili razorne napade - nazvani Kage no Kenja - manipulisali su ekonomijom vise sela, dovodeci ih u siromastvo i bedu. Sukobite se sa bandu chunina sa dupliranim healthom. (baci D24 kockicu).

D

rank

Jamisumi

Map 17

Odred vestih tragaca, sposobnih da prate cak i najslabije tragove mirisa ili otisaka stopala da bi lovili svoje mete - nominovani kao Yami no Kage - kidnapovali su dete od vodje sela i trazili razmenu novca za dete. Vaša misija: borite se sa 4 genina.

A

rank

Tsumi

Map 44

Tim specijalista za genjutsu, sa dubokim razumevanjem uma, sposobni da zarobe protivnike u iluzijama njihovih najgorih strahova - poznati kao Kazanin Klan - namerno su podmentuli tesku zarazu suparnickom selu. Račune položi pred 2 jonina sa 2000 healtha.

B

rank

Wertzuir

Map 17

Odred visoko obucenih ANBU agenata, noseci maske zivotinja koje skrivaju njihov identitet - poznati kao Kurotsume Yomei - oslobodili su grupu odbeglih summon stvorenja kako bi razarali obliznja sela. Udjite u sukob sa Jounin liderom sa 2000 healtha.

B

rank

Tomohiro

Map 41

Grupa spretnih shinobi izvidjaca, vesti u izvidjanju i prikupljanju dragocenih informacija za onoga ko vise plati - identifikovani kao Shirayuki Klan - unistili su ugledni hram i oskrnavili relikvije koje su se u njemu nalazile. Vaša misija uključuje suočavanje sa 3 chunina koji nanose dupli damage.

A

rank

Fumetsu

Map 5

Grupa summonera koji sklapaju ugovore sa mocnim stvorenjima poput divovskih zaba, zmija, ili cak mitskih bica - samoprozvani Uchujiro Klan - oslobodili su grupu odbeglih summon stvorenja kako bi razarali obliznja sela. Vaš zadatak: suočiti se sa 3 jounin nindži.

C

rank

Torei

Map 14

Grupa agilnih i lukavih shinobija, koji nosi crne ogrtace ukrasene crvenim oblacima, svaki vest u drugoj elementarnoj chakri - identifikovani kao Onryo Ubice - unistili su ugledni hram i oskrnavili relikvije koje su se u njemu nalazile. Udji u borbu sa bando, genina (baci D24 kockicu).

B

rank

Kuba

Map 51

Okupljanje elitnih praktikanata taijutsua, specijalizovanih za blisku borbu bez oruzja - poznati kao Hakuhyo Banditi - kidnapovali su vestog ninju u zamenu za novac, ili njegovu sluzbu njima. Upetljani ste sa 5 chunina.

C

rank

Hugomecu

Map 21

Tim prikrivenih tragaca, obucenih u vestini kamuflaze i tihih pokreta, sposobnih da zasedaju svoje mete neprimeceni - samoprozvani Koten Pirati - pokrenuli su podzemni lanac ilegalnih kockarnica. Dobili ste zadatak da se suprostavite sa chuninom i bandom genina (baci D6 kockicu).

A

rank

Ten

Map 24

Jedinica majstora kontrole chakre, sposobnih da manipulisu svojim sopstvenim zivotnim silama da bi poboljsali svoje fizicke sposobnosti i izdrzali napade - nominovani kao Kage no Tsubasa - mocne duhove su zamkama uhvatili i koristili njihove moci u zle svrhe. Upetljani ste sa 2 jounin lidera koji su imuni na kontrolu protivnika.

D

rank
Grupa manipulatora elemenata koji koriste moc munje, leda ili drugih prirodnih sila da bi oslobodili razorne napade - samoprozvani Akuma Klan - mocne duhove su zamkama uhvatili i koristili njihove moci u zle svrhe. Obriši pod sa 2 genina sa 400 healtha.

D

rank

manda12

Map 50

Grupa spretnih atentatora, obucenih u vestini tihih ubistava i skrivenih napada iz senki - identifikovani kao Kaze no Onmitsu - kidnapovali su vestog ninju u zamenu za novac, ili njegovu sluzbu njima. Vaš zadatak: suočiti se sa 2 genina koji nanose dupli damage.

S

rank

Esau

Map 45

Grupa diplomatskih pregovaraca, vestih u smirivanju napetih situacija i pronalazenju mirnih resenja za sukobe - nominovani kao Kurotsume Yomei - zloupotrebili su Genjutsu kako bi kontrolisali umove seljana, stvarajuci razne konflikte. Morate da odbijete 2 tenina sa dupliranim healthom.

A

rank
Grupa neumoljivih hunter-nina, zaduzenih za eliminaciju ninja odbeglica, svaki naoruzan chakra-infuzovanim oruzjem - identifikovani kao Kyuketsuki Ubice - oslobodili su destruktivnu prirodnu silu, uzrokujuci prirodne katastrofe ogromnih razmera. Stanite prsa u prsa sa 2 jonina sa 2000 healtha.

D

rank
Tim lukavih iluzionista, koji svojim genjutsuom manipulisu percepcijom stvarnosti - nazvani Kuronami Sindikat - poremetili su vise svetih rituala, i oslabili odbranu od zlih duhova njihovom selu. Borite se sa 2 genina koji nanose dupli damage.

D

rank

Yasgar

Map 45

Tim senzor type ninji koji poseduju povecanu percepciju i sposobnosti pracenja, sposobni da detektuju cak i najslabije tragove chakre - nominovani kao Hiryu Sindikat - sabotirali su pregovore za mir izmedju dva zaracena klana. Pojuri odmah za 2 genina koji nanose dupli damage.

A

rank
Jedinica medicinskih ninji, vesta u izlecenju jutsu i naoruzana otrovnim iglama, stiteci svoje saveznike kombinacijom vestine i strategije - samoprozvani Akatsuki Sindikat - ucenjivali su influentne osobe kako bi dobili politicku kontrolu. Udjite u sukob sa 2 jounina koji nanose dupli damage.

S

rank

Yashin

Map 10

Tim elitnih jonina u kojem je svaki specijalizovan za jedinstvenu transformaciju prirode - uvek spremni da oslobode razorne jutsue samo jednim pecatom ruke - nominovani kao Kage no Meikyu - poremetili su vise svetih rituala, i oslabili odbranu od zlih duhova njihovom selu. Sukobljeni ste sa tenina koji nanosi dupli damage.

C

rank

Rikuto

Map 34

Klan vestih lutkara, kontrolisuci slozene lutke sa smrtonosnom preciznoscu, svaka opremljena skrivenim ostricama i projektilnim oruzjem - sa imenom Shiroi Kitsune Klan - manipulisali su ekonomijom vise sela, dovodeci ih u siromastvo i bedu. Uzdižete se nad 3 chunina.

S

rank

Kirei

Map 15

Grupa majstora pecata, koji koriste svoje mocne tehnike pecata da bi oslobodili razarajuce tehnike i kontrolisali bojiste istim - poznati kao Kageboshi Ronin - kidnapovali su dete od vodje sela i trazili razmenu novca za dete. Borite se sa 2 tenina sa dupliranim healthom.

A

rank

Orzek

Map 67

Grupa vestih borilackih umetnika koji koriste svoje sake i akrobatske pokrete kao oruzja - samoprozvani Tenshi no Yami - namerno su podmentuli tesku zarazu suparnickom selu. Dokaži ko je najjači pred 3 jounin nindži.

D

rank

Pele

Map 67

Grupa spretnih shinobi izvidjaca, vesti u izvidjanju i prikupljanju dragocenih informacija za onoga ko vise plati - sa imenom Kurayami Udruzenje - vrsili su ilegalne eksperimente nad neduznim seljanima. Dobili ste zadatak da se suprostavite sa bandom genina (baci D6 kockicu).

A

rank

Tsumi

Map 6

Tim vestih senzor ninji, sa povecanim sposobnostima percepcije, sposobnih da otkriju skrivene neprijatelje i predvide njihove poteze - sa imenom Shinku Onmitsu - korumpirali su visoko rangirane zvanicnike da bi stekli kontrolu nad selom. Stanite prsa u prsa sa bandu chunina sa dupliranim healthom. (baci D24 kockicu).

B

rank

Wertzuir

Map 61

Tim elitnih jonina u kojem je svaki specijalizovan za jedinstvenu transformaciju prirode - uvek spremni da oslobode razorne jutsue samo jednim pecatom ruke - nazvani Shi no Hanran - manipulisali su lokalnom ekonomijom, ostavljajuci podrucje u siromastvu. Niste saglasni sa 3 chunina koji nanose dupli damage.

B

rank
Banda lukavih stratega, uvek razmisljajuci nekoliko koraka unapred, vestih u taktickim manevrima koji uvek uspeju da iznanade svoje protivnike - samoprozvani Fuyu no Kiri - stvorili su mrezu spijuna da bi infiltrirali i destabilizovali rivalna sela. Račune položi pred 4 chunina sa dupliranim healthom.

A

rank

Fumetsu

Map 50

Odred visoko obucenih ANBU agenata, noseci maske zivotinja koje skrivaju njihov identitet - nominovani kao Kagero Oni - orkestrirali su ubistvo zakonskog naslednika mocnog sela. Morate da odbijete 4 jounina.

S

rank

Genji

Map 55

Odred visoko obucenih ANBU agenata, noseci maske zivotinja koje skrivaju njihov identitet - identifikovani kao Hiryu Sindikat - izdali su i ubili svoje sopstvene saborce tokom kriticnih misija. Udji u borbu sa tenina koji nanosi dupli damage.

C

rank
Jedinica specijalista za barijere, vestih u podizanju mocnih defanzivnih barijera koje mogu da zarobe bilo koga - nazvani Oni Brigada - oslobodili su grupu odbeglih summon stvorenja kako bi razarali obliznja sela. Račune položi pred bando, genina (baci D24 kockicu).

S

rank
Tim elitnih jonina u kojem je svaki specijalizovan za jedinstvenu transformaciju prirode - uvek spremni da oslobode razorne jutsue samo jednim pecatom ruke - sa imenom Ryujin Sentineli - oslobodili su destruktivnu prirodnu silu, uzrokujuci prirodne katastrofe ogromnih razmera. Pojuri odmah za 3 tenina.

A

rank

Volen

Map 29

Tim mocnih summonera, koji prizivaju mitska stvorenja i paranormalne pojave da im pomognu u borbi sa svojim jedinstvenim sposobnostima - sa imenom Muramasa Odred - manipulisali su lokalnom ekonomijom, ostavljajuci podrucje u siromastvu. Odmeri snage sa 4 jounina.