Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Ćevapdžinica 'Kod trećeg Takikagea'

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ćevapdžinica 'Kod trećeg Takikagea'

Ćevapdžinica 'Kod trećeg Takikagea' 7b409dec10981d318c52a45e74bd6d71
Mala drvena roštiljdzinica koja se nalazi na jezercetu sa pogledom na okolne vodopade koji svakog trena daju ocaravajuci prizor. Ovo malo mesto pruza autenticno iskustvo rostiljanja u prirodnom okruzenju. Pri samom ulazu goste docekuje prijatna atmosfera sa mirisima roštilja koji se širi iz otvorene kuhinje. Mala terasa roštiljdzinice nalazi se tik uz jezero, pružajući posetiocima savršen pogled na bistri vodopad koji se svakog momenta spusta praveci mirno jezerce ispod njega.Bistar Um
Kako je hodao kroz selo naleteo je na jednu finu ćevabdzinicu.Bila je od strane treceg Takikage:

(Zanimljivo)

(Pitam se kakva je hrana)

Te je Wertzuir usao i bio je lep pogled pored malog jezerca koji je bio lep prizor.Te sam dosao za sankom i hteo da narucim:

Amm mozemo 10 ćevapa.

Konobar je klimnuo glavom i pitao:

Jos nesto?

Nista vise.


Te je cekao na sanku neko vreme i razmisljao se sta bi mogao da trenira sa Akonom:

(Brate opusti se svasta cemo pokusati da bi uspeli biti tim)

(Ma uredu nego ne znam odakle)

(Pusti to sad brate odakle kad budemo zavrsili sa jelom i dosli da terena za trening onda cemo)

(Uredu onda)

Te je konobar dosao sa ćevapima:

Ćevapdžinica 'Kod trećeg Takikagea' Cevabdzinica-savcic

Prijatno.

Hvala.

Bio je iznenadjen sa hranom kako je lepo mirisala cak je i brzo dosla uzeo je viljusku i poceo je polako da jede zalogaj po zalogaj:

(Njam brate ovo je stvarno dobro)

(Slazem se)


Posle nekog vremena je pojeo sve.Sav najeden je bas uzivao je u hrani te je dosao konobar:

Jel bilo dobro?

Jeste.


To ce biti 80 ryo

Zacudio se kako nije skupo je dao 100 ryo

Uredu je.

Hvala.

Te je Wertzuir ustao i krenuo je ka terenu za trening.

Vraćao sam se se treninga i prošao sam pored ove ćevapdžinice. Bio sam strašno gladan, pa sam ušao unutra da pojedem nešto.
Sjeo sam za sto i odatle imao sam lijep pogled na jezerce koje se nalazilo pored ćevapdžinice. Došao je konobar i pitao me šta ću da naručim.

Daj mi 20 ćevapa.

Nakon par minuta, konobar mi je donio hranu. Ćevapi su bili ukusni i prejeo sam se. Kad sam završio sa jelom, konobar me je upitao da li je bilo dobro, na šta sam ja samo potvrdno klimnuo glavom i platio. Još malo sam sjedio za stolom i gledao u jezerce, pa sam zatim ustao i otišao dalje.

Htio je pojesti nešto prije odlaska pa je navratio kod ćevapđinice da uzme i pojede nešto. Nije mu bila potrebna hrana da preživi toliko, međutim ćevapi su bili drugačiji. Bili su ukusni slasni i prijalo je njegov želudcu, bilo šta drugo ga je tjeralo da provede 3 sata u WC-u.
Prstom je pokazao da šeli da naruči 7 ćevapa i dvije lepinje.
"Naravno gospodine pričekajte tu." rekao je konobar a aztim otišao pozadi da pripremi porciju ćevapa i lepinje..
Rikuto je mogao osjetiti sočan miris od kuhinje kako dopire do njegovog stola. Nakon par minuta konobar se vratio i Rikuto mu je naplatio a zatim odobrio odlazak. Za 3 minute pojeo je sve i ustao,zatim otišao dalje.
tema :

Dok sam hodao, počeo sam da osećam glad. Setio sam se male drvene roštiljdžinice koju sam video ranije, smeštene na jezercetu. Mesto je izgledalo kao savršen izbor za kratak predah i obrok.

Prišao sam roštiljdžinici i odmah me je dočekao prijatan miris roštilja koji se širio iz otvorene kuhinje. Atmosfera je bila topla i gostoljubiva, sa prijatnim žamorom ljudi koji su uživali u svom obroku. Mala terasa roštiljdžinice nalazila se tik uz jezero, pružajući posetiocima savršen pogled na bistri vodopad koji se svakog trenutka spuštao, praveći mirno jezerce ispod njega.

Seo sam za jedan od slobodnih stolova na terasi, uživajući u pogledu i opuštajućem zvuku vode. Konobar je brzo prišao da preuzme moju porudžbinu. Naručio sam specijalitet kuće koji je konobar i predložio. Kako sam prvi put bio ovde nisam bio upoznat sa hranom pa sam se prepustio konobaru.

Ubrzo je stigao obrok, i miris sveže pečenog mesa probudio je moj apetit. Svaki zalogaj bio je ukusan. Osećao sam se potpuno opušteno i zadovoljno. Bio sam siguran da ću se vratiti ovde da probam sve sa njihovog menija.

Nakon što sam završio obrok, zahvalio sam se konobaru i platio račun. Sa osećajem ispunjenosti, ustao sam od stola i krenuo nazad ka svojoj kući, zadovoljan ovim neplaniranim, ali divnim iskustvom. Dok sam hodao, razmišljao sam o tome koliko je život u selu bogat ne samo prirodnim lepotama, već i jednostavnim zadovoljstvima poput ovog obroka uz jezero. Ovo mesto privlačilo me je sve više i više, nadam se da će vlasti uvažiti moj boravak ovde i uvrstiti me u jednog od shinobija ovog mesta.