Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Plitvička Jezera

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Plitvička Jezera

Plitvička Jezera Beautiful-paradise-land-full-flowers-rivers-waterfalls-blooming-magical-idyllic-eden-garden-illustration-292250795

Okruženje Plitvičkih jezera karakteriše gusta šuma, bogata raznovrsnom florom i faunom. Drveće visoko nadvija nad stazama, stvarajući prirodne tunele kroz koje sunčevi zraci nežno prodiru, stvarajući spektakularne svetlosne igre na tlu. U proleće i leto, vegetacija je bujna i zelena, dok jesen donosi bogatstvo zlatnih i crvenih nijansi, čineći pejzaž još čarobnijim.Polako se približavao Plitvičkim jezerima, osećajući spokoj koji priroda ovog mesta nudi. Sunce je polako zalazilo, obasjavajući jezera zlatnim nijansama, dok su vodopadi stvarali harmoniju zvukova koja je smirivala duh. Hodajući uz drvenu stazu, mogao je osetiti miris sveže vegetacije i čuti blagi žubor vode. Šuma oko njega bila je gusta, ali putevi su bili jasno obeleženi, vodeći ga kroz ovaj prirodni raj.Dok je nastavljao svoj put, Yashin je zastao na trenutak da bi se divio velikom vodopadu, jednom od najpoznatijih ovde. Kako je posmatrao veličanstvenu snagu vode, primetio je figuru u daljini. Fledajuci prema njemu mogao je da oseti opustenu, ali i u isto vreme jezivu auru od njega. Zagledavsi se malo bolje shvatio je da je u pitanju Esau.

Esau Armani je poznat po svojim modnim kreacijama, njegov rad je cenjen širom sveta, ali Yashin je znao da je on mnogo više od talentovanog dizajnera. On je jedan od najopasnijih shinobija, visoko rangiran u bingo knjizi zbog svojih zastrašujućih veština i sposobnosti. Njegova elegancija i prefinjenost skrivale su smrtonosnu prirodu, što ga je činilo još opasnijim.

Yashin se približio oprezno, svestan da svaka nepromišljena radnja može izazvati neželjene posledice. U tom trenutku, njegove oci promenise boju i izgled. Znao je da ovaj susret ne moze toliko olako da shvati.


#card1366

Koga to moje oci vide? Esau Armani ako se ne varam.. Ne dobija se bas svaki dan prilika naleteti na shinobia tvog kalibra. Drago mi je sto imam priliku licno da se upoznamo. Moje ime je Yashin. Yashin iz Uchiha klana.

Plitvička Jezera 7169622801664455090


'Pozdrav brate'

Dignuo je dlan u znak pozdrava, vidno raspoložen. Pijanka od sinoć mu je lepo legla, bez nekog preteranog mamurluka. Da me je bolela glava, ovo mesto bi se zvala Plitvička šuma.

U momentu, mogao sam samo da se smešim i mašem. Nisam se osećao nešto preterano ugrožen, nisam manje više ni imao razloga. Nisam čuo za njegovo ime u skorije vreme, jedan od razloga može biti to što sam proveo dobar deo svog vremena grleći se sa Sonom.

'Pretpostavljam da mi nisi prišao za autogram'

#card1208

Rekao sam Yashinu, naslanjajući se na drveni stub koji je upravo izrastao pored mene.

'Šta te dovodi na ovako lepo mesto?'

Malo čavrljanja nikada nije loše bilo. Možda mu se svidjam pa je želeo da me pita na koju adresu da mi šalje pisma.Lagano je klimnuo glavom u znak pozdrava, zadržavajući svoj oprezni stav. Sunce je nastavilo da zalazi, obasjavajući jezera i stvarajući sjajan kontrast između zlatnih nijansi vode i tamnijih senki koje su počele da se produžuju. Njegove oči, sada u boji sharingana, pažljivo su pratile svaki Esauov pokret, ali ton njegovih reči bio je smiren i prijateljski.

Ne, nisam došao po autogram.

Odgovorio je sa blagim osmehom.

Više sam zainteresovan za nešto mnogo važnije.

Napravio je nekoliko koraka napred, pažljivo birajući reči. Nije želeo da izazove neprijateljstvo, ali ni da izgleda previše opušteno. Esauova reputacija bila je dobro poznata, a Yashin je znao da ispod te spoljne šale i nonšalantnog stava leži opasna zverka.

Ovo mesto ima svoje čari, zar ne? Moj dolazak ovde je primarno bio kako bi se opustio u lepoti ove prirode. Ipak, shvativsi da se neko poput tebe nalazi ovde, priroda mi je skroz izgubila fokus.

Zastao je, gledajući Esaua direktno u oči.

Znas, tvoja glava vredi toliko da bi mogao da uzmem odmor preko godinu dana negde na hawai-ma, ipak svestan sam da bi se uloga macke i misa mogla ovde lako zameniti i ja da postanem plen.

Znao je da mora biti oprezan. Esau je bio nepredvidljiv, i iako je delovao opušteno, Yashin nije smeo da zaboravi koliko je zapravo opasan.


'Šta, jel si došao da se pesničimo?'

Yashin mi je malo delovao labavo s rečima, nisam baš mogao najbistrije da razumem njegove namere. Nije mi bilo na odmak kurčenje s mojim peskom. Ako hoće da ga merimo, merićemo ga.

#card1448

Pesak je naizgled nikao niotkud. Za sad ni jedan napad nije još krenuo, pokušavao sam da ostanem ravnodušan.

'S tim parama, možeš posetiti i peščane katakombe. Dodji do poente.'

Nisam želeo da napadam, nit mi je bilo do borbe. Šteta bi bilo da ovako lep mamurluk uništi sasvim nepotreban napad.

Zadržao je svoj osmeh, iako su njegove oči ostale oštre i pažljive. Osetio je napetost u vazduhu, ali nije želeo da napravi prvi korak ka sukobu. Umesto toga, odlučio je da zadrži svoju smirenost i pokuša da razjasni situaciju.

Nisam ovde da se pesničimo, Esau.

Rekao je Yashin, blago podižući ruke u znak nenapadanja.

Vidim da si na oprezu, i razumem zašto, ali hajde da predjemo na stvar. Već neko vreme sam shinobi sela skrivenog u Vodopadima, verovatno si upućen da trenutno nisu na dobrostojećem glasu. Želim da iskoristim tu situaciju i preuzmem vlast. Videvši tebe, došao sam na ideju da zajedno mozemo staviti selo na noge.

Zavrsio je svoj govor ukratko, nije hteo nesto preterano da objasnjava situaciju, bio je svestan da je ninja njegovog kalibra sigurno upucen vec u celu priču oko sela i prilike koja se nudi tamo.

Plitvička Jezera Laxus_profile_image

Prvo Takikage, sad i ovaj. Moj odnos sa selom je bio nepostojuć - nisu me nešto posebno zanimali nit su mi bili neka pretnja. Yashinov razlog je manje više bio sličan Hatchirovom - delovalo mi je kao da je priželjkivao neku bezbednost ili obećanje da se selu neće ništa desiti, ili barem pokušaj da definiše moj odnos sa njima. Da me prebaci na njihovu stranu.

'Nisam se nikada trpao u birokratiju, politiku i slično. Moj fokus je primarno moda, status, slava. Moje razumevanje je da ja nemam ništa od toga što ću uzdrmati selo, ali hvala na ponudi.'

Sa osmehom na licu, odbio sam njegovu ponudu.

'Kad si već krenuo sa vrha liste, Genji bi možda bio idealan čovek za tebe.'

Rekao sam mu, ipak Genji je bio odma do mene na poternicama. Znao sam ga nešto kratko, al fin dečko.

'U svakom slučaju, ne želim da predstavljam pretnju bilo kome, ni tebi, ni selu. Loše priče i glasine koje idu naokolo su samo to, priče i glasine. Kad bi seli na piće, dva, možda bi se drugačija ploča vrtela.'

Odmaknuo bih se od stuba. Mislim da su pregovori bili gotovi, svakako sam imao važnijih poslova.

'Možda se to piće uskoro i obestini. Do sledećeg vidjenja, Yashine'

#card21

Dim je prekrio moje telo koje je ubrzo nestalo sa mesta.

Posmatrao je kako se dim razišao, a Esauova figura nestala iz vidokruga. Osećao je blagi osećaj razočaranja, ali je brzo potisnuo te misli. Znao je da ovakvi susreti ne završavaju uvek kako bi se očekivalo. Ipak, Esauova sugestija o Genjiju dala mu je novi pravac.

Genji, ha?

Promrmljao je za sebe, zamišljeno gledajući u daljinu.

Sa dubokim uzdahom, krenuo je pogled ka prelepim Plitvičkim jezerima još jednom. Zlatni odsjaj sunca koje je zalazilo i dalje je obasjavao vodu, stvarajući mirnu i gotovo hipnotišuću scenu. Znao je da mora da napusti ovo prelepo mesto i krene u potragu za Genjijem.

Krenuo je natrag stazom kojom je došao, razmišljajući o svojim sledećim koracima. Svestan je da će pronaći tog momka biti izazov, ali je bio spreman da se suoči sa tim. Znao da takvi shinobiji često ostavljaju tragove iza sebe, bilo kroz glasine, legende ili čak direktne sukobe.

Dok je hodao stazom kroz gustu šumu koja je okruživala jezera, mogao je čuti zvuke prirode kako ga prate. Žubor vode, cvrkut ptica i šum lišća na vetru stvarali su spokojnu atmosferu koja je bila u kontrastu sa njegovim mislima. Bio je fokusiran na svoju misiju, ali je ipak uživao u trenutku mira.

Stigavši do mosta koji je povezivao ostrvo sa kopnom, Yashin se osvrnuo još jednom, upijajući poslednji pogled na Plitvička jezera. Zatim je prešao most, čvrsto odlučan da pronađe Genjija i sazna više o njegovoj ulozi u svetu shinobija.

„Ako je Genji zaista tako moćan kao što Esau kaže, možda će biti ključan za moje planove,“ razmišljao je dok je prelazio most.

Nakon što je stigao na kopno, Yashin je odlučio da krene prema najbližem selu kako bi prikupio informacije. Znao je da će morati da koristi sve svoje veštine i resurse kako bi ga locirao ali bio je spreman na taj izazov. Pukom srecom, uspeo je da sazne da je ni manje ni vise nego bas u selu skrivenog u talasima, odma je krenuo prema njemu.


Plitvička Jezera Laxus-Dreyar-DragonSlayer