Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Ekspedicija - Esau

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ekspedicija - Esau

Ekspedicija koja zauzima mesto nakon trijumfalnog pada Son Gokua. Esau se nalazi na svojoj improvizovanoj plovilici koju je stvorio uz pomoć senju klana, sam, razgoloćen, gladan manje više - al nije to ništa za njega.

Nastavlja plovidbu ka slobodnome svetu.

OBLAST 7


Sa osmehom na faci, raširenim rukama i hladnim povetarcem koji mi je išao pravo u facu nastavio je svoj povratak na glavno kopno ninja sveta. U daljini sam mogao videti ostrvo Sona i siluetu njegovu kako uspeva da se popne na polovinu ostrva koja je preživela.

1/8

Razapeo sam to malo odeće što sam imao na sebi da mi služi kao improvizovano jedro. Osećao sam se poput najslobodnijeg čoveka, ovako go i ponosan. Samo su mi falile moje curice modeli i po koje alkoholno piće da prebrodim ovo putovanje nazad.

#card8

2/8

Nakon što sam se udaljio značajno, umor od same borbe je krenuo da ispoljava svoje efekte. Nisam shvatio koliko sam zapravo umoran dok adrenalin nije posustao. Legao bi u hlad jedara dok sam nepomično vraćao to malo energije i chakre.

#card8

3/8

Sati su prolazili, a moje telo je nastavilo da se odmara u nastavku dana. Svo to majmunisanje na kraju je imalo svoj efekat, mogao sam čak i da predpostavim kako je Sonu trenutno. Verovatno je legao na sve one silne krošnje, s bananom u ruci.. Nastavljam da dremam.

#card8

4/8

Nakon nekoliko sati, sunce zalazi a ja se budim nešto malo više odmorniji nego ranije. Koža mi je ostala čitava, ipak bio sam u hladu donekle. Bilo je vreme za doručak koji je obuhvatao ili ptice koje su letele unaokolo, ili nove vrste koje su tražile senku ispod moga brodića.

5/8

Senbon koji sam imao pri sebi sam isavijao, praveći improvizovanu udicu. Za konac sam izvukao nit iz moje havajske majice, pokušavajući da je zakačim za improvizovanu nit. Kao mamac zavio bih svilenu nit oko udice, praveći iluziju neke male ribice il nečega.

6/8

Zabacio bih nit koju sam namotao na svoj dlan, a potom seo sa strane broda, nadajući se da će nešto ugrizti. Čekao je i čekao, dok su udicu malo po malo grickale, cimale ribice koje su pratile njegov brod. Odjednom, osećam malo jači trzaj, nešto se uhvatilo!

7/8

OBLAST 6Dok je brod plovio dalje, ja sam se borio sa nešto većom ribom. Nisam bio neki fan sušija, al nutrijenti su nutrijenti. Vukao sam nit, al nije nešto išlo, sve dok nije pukla od vuče. E u kurac. Ako ništa, biću poput onih modela o kojima sanjarim.

'Dijeta je dijeta..'

Rekao sam, nastavljajući svoju plovidbu.

8/8

OBLAST 6Nastavljajući svoju plovidbu, ugledao sam nešto u daljini.. Nisam bio najsigurniji šta je u pitanju, al nije kao da sam imao resurse da se okrećem. Brod mi je manje više bio na autopilotu svo vreme, eventualno ako uzmem malo da veslam rukama al teško ima da mi so izjede iste.

1/8

Kako se masa približavala, mogao sam primetiti da je to zapravo trgovačka plovilica, sa sve zastavom itd. Što pre bih obukao šorc, ne bi bilo pristojno, a potom skinuo bih majcu s jedara, počevši da im mašem. Imaće sigurno nešto pristojno za mene.

2/8

Trgovački brod je polako prilazio mome. Povukli su sidro, a potom na izgled moje plovilice dobacili su mi kanap kako bi na neki način usidrio i moj brod (manje više da ne beži, svakako je bio nedaj bože, ni sam Esau nije znao kako je uspeo ovako nešto da namesti).

3/8

'Pozdrav dobri ljudi!'

Obratio sam se posadi, srećan što sam konačno naleteo na nekoga, manje više ljubaznoga da stane u sred okeana da bi proverio dal sam živ. Prešao sam na njihov brod, razmenivši pozdrave i priče o ovome okeanu. Ponudili su mi da jedem, pijem, manje više bili su poprilično gostoprimivi.

4/8

Nakon rehidracije i dobrog obroka, došlo je do razmene dobara. Kod sebe sam imao tri dijamanta, lepi ali neobradjeni, a budući da će ova plovilica sigurno uskoro da potone, nisam nešto bio sentimentalan ni prema dijamantima. Možda mi kupe nešto korisno, neku razmenu dobara.

5/8

Na dijamante, trgovcu su krenule bale. Nije svaki dan da vidi vulkanske dijamante. Doneo je rezervna jedra, omanje sidro, manje više jeftine stvari koje su mome brodu trebali, a uz to i nešto blaga što je sam imao unaokolo. Trgovačka krv u njemu bi verovatno obrnula ove dijamante za 100x njene cene, tako da su sigurno bili bolji u njegovim rukama. Pomogao mi je da prenesem stvari na moj brod, a ja sam mu pažljivo dao Dijamante u ruke, na šta se vraćam na svoju ladju i nastavljam svoje putovanje.

+30 tokena mraleee

6/8

Namestio sam jedra, sidro manje više kako sam znao. Za plovilicu koja jedva plovi, odlično je izgledala. Nastavio sam pravo ka mejnlendu, hvatajući vetar svojim jedrom koji ga je nosilo 10 puta brže. Bilo mi je dosta putovanja i majmunisanja po shitoshiju.

7/8

OBLAST 63Nakon nekoliko dana plovidbe, konačno stižem u nešto poznatije vode, sa Safirnim ostrvom na horizontu. Moja ekspedicija Shitoshi okeana iako nije bilo nešto preterano uspešna, bila je upečatljiva zbog raznih avantura sa Orzekom i borbom sa četvorepom zveri - Son Gokuom. Prilazim luki Safirnog ostrva, završavajući svoju ekspediciju.

8/8