Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Hiroshinova kuća

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Hiroshinova kuća

Hiroshinova kuca je obična prosta kuca kao i sve kuce u selu ne razlikuje se od drugih . Ima 5 prostorija na 1 spratu i 4 na gornjem. Osim običnih soba ima sobe za meditira je i soba gdje su sva oruzija koje je skupio tokom misija i borbi. Ima lijepo dvorište sa baštom i sa ogradom.

Hiroshin je malo ramisljao o svom novom dolasku u selo. Otišao je napolje u dvorište i poceo da razmišlja o selu o njegovom padu ,za koji mu je strazar rekao. Morao je da sazna o vodji sela i o istoriji sela pa je odlucio da upotrebi novu tehniku koju je naučio da pronadje nekog ko zna o selu.
Summon no jutsu!

#card830
Psi ,moji vjerni tragači nadjite mi bilo kog čovjeka koji zna o istoriji sela i vodjama sela. Hajde sada!

Hiroshin je mirno sjedio ispred kuce u dvorištu i razmišljao o selu o istoriji i nestrpljivo cekao povratak jednog od pasa ako bi mogao da razgovara sa osobom koja je ovdje od nastanka sela postao bi najjavi bas tada dotrčala su 2 psa.
Sefe ,sefe našli smo jednu kucu koja je stara oko 1-2 mjeseca osim ako nas miris ne vara ne daleko je odavde podjite sa nama mozda vam je ona ključna.
Hvala ,hajdemo znao sam da mogu računati na vas.
Rekao je i krenuo za psima.

Hiroshin sav srecan dosao je kuci nakon sto je dobio sve informacije koje je trazio odlucio je da pronadje pomoćnika sada pokojnog Kagea i da popričas sa njim ,zato je pozvao opet svoje pse.//računam da ih ima 8 kao na slici//
#card830
[color=#ff0000]Psi moji opet vas zovem trebate da nadjete pomoćnika bivšeg Kagea po imenu Sanna podijelićete se u 4 tima svaki tim se sastoji od 2 psa.
1 tim: Pakun I Rap(najveći pas) vi ćete pretrazitu oblasti 37 i 38.
2 tim: Dzeki i Hiro pretrazićete regije 48 i 49
3 tim: Roki i Mike pretrazićete regije 58 i 57
4 tim:(zadnji,) Max i Pablo pretrazićete oblasti 39 i 40.
Krenite odmah![/color]
Razumijemo sefe!
Rekli su i krenuli.

Hiroshin je sjedio na kauču i dosađivso se odlucio je da malo ode i da se prošetka po selu da popriča sa ljudima koji su  ovdje duže od njega. Hteo je da dobije jos mnogo informacija jer je smislio jedan mnogo dobar plan. Spremio se i izasao iz kuce.