Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⛩️ Buregdžinica Sivi Brk

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⛩️ Buregdžinica Sivi Brk

Na ovom mestu može se naći najbolji burek na svetu, makar tako kažu. Nema bureci sa sir, zelje i ostalo jer to nisu bureci nego sirnice zeljanice i slično! Ko uđe i traži burek sa sirom će dobiti burek i komad sira neki koji starac ima u trenutku. 

#card771

Starac bio je dobar projatelj sa Tarom koji mu je u teškim vremenima pomogao a sada starčev podzemni podrum služi kao sklonište u kojom Taro skriva po potrebi.

~Starino kako si odavno te nisam video?

~ A kako bi bilo sinko? Mora da bude dobro.

~Žao mi je što ti stvaram problem svojim skrivanjem kod tebe.

~Uvek si dobro došao. Aj jedi pa siđi dole.

Zadržao se možda 10 minuta da ispoštuje starinu i njegov zanat. Burel beše toliko masan kao da je vodom poliven, pucao je od ukusa mesa i luka.

Sišao je u podrum punog stomaka. Porum beše mračna prazna rupa, jednostavno rupa. Svojim veštinama napravio je sebi krevet od zemlje i kameni jastuk. Naravno jastuk nije bio udoban, očekivano. U sred noći ga je bacio i polomio. Ceo taj prostor ga je nervirao. Život sa poternicom nije bio lak.

Sutradan je ustao kao prepariran, sve koske su ga bolele. Jutarnje istezanje nije pomagalo. Otišao je na burek gore, ostavio starini nešto novca i zahvalio se. Izašao je zaputio se na misiju koju je odavno prihvatio, a nikako da ode da je završi. Trebalo je da ubije 3 jonina koji su pravili problem u ovoj oblasti.

Kako je ovaj dobio unban a meni nećete dat ,rekao mi Volen traje ban 1 mjesec proslo 2 mjeseca...