Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⛩ Zemljani Hide out⛩

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⛩ Zemljani Hide out⛩

Ovo je skrivena baza Akire,jako je skrivena i skoro ju je nemoguce pronaci,on smatra da je ovo idealno mesto da se zastiti i da se izoluje od ostalih ninja i lovaca na ucene.

#card771

Posle dosta trazenja naisao sam na ovo napusteno mesto,smatram da je ovo idealna lokacija za moju bazu,posto ju je skoro nemoguce pronaci,bas je lepo mesto i jako mi je zanimljivo da je napusetno,ovde cu biti neko vreme i naporno trenirati.

Nakon treninga i provedene prve noći u ovoj mojoj bazi,odlučio sam da odradim misiju posle jako dugo vremena,mislim da sam spreman samo nakon nekoliko treninga,otišao sam i dobio sam misiju b ranka,jaka misija ali ne bi trebalo da predstavlja neki veći problem za mene.

Nakon jako brže i uspešne misije stigao sam nazad u svoju bazu,sada ću da spremim sebi neki ručak pa nakon odmora i ručka odmah se bacam svojim obavezama a to je da treniram jako,što se tiče misije nije bila uopšte teška i to sam lako i brzo završio,od svega ovoga sam baš ogladneo.

Nakon uspešno završenog treninga bio sam jako umoran i legao sam da spavam,probudio sam se rano ujutru sasvim ne uobičajeno za mene i odamh nakon spremljenog doručka sam se bacio na trening,mogao bih možda sutra da idem u lov da bi poboljšao moje zalihe hrane.