Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Ostrvo Zurat

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ostrvo Zurat

Ostrvo Zurat UZorL3g

Ostrvo Zurat nalazi se u surovim vodama Shitoshi okeana. Ovo nenaseljeno vulkansko ostrvo karakterišu strme crne litice koje se obrušavaju u tamne dubine okeana. Gusta džungla prekriva veći deo ostrva, skrivajući endemske vrste u svojim dubinama. Aktivni vulkan u središtu ostrva često izbacuje pepeo, dodajući dramatičnu notu već mističnom ambijentu. Zurat je mesto nedirnute prirode, izazovno i opasno, privlačno za ninje i pirate željne otkrića.

Posle kratke serije prsnog na 20 metara, Orzek i on su stigli na novo ostrvo vulkanskog porekla. Kako su im stopala dodirnula pepeljasto tlo, Vulkan je krenuo da izbacuje kašalj pepea u vazduh. Esau, kao svaki poluedukovan gradjanin, znao je nekoliko stvari o vulkanima, a to su da kriju razna blaga u vidu minerala i dragog kamenja.

S nekim uzbudjenjem, prošetali smo se putem obsidiana (od prethodne reke lave) koji nas je polako vodio ka vrhu Vulkana.

Kako su krocili na vulkansko ostrvo Orzek je shvatio da je ovaj vulkan idalje budan i da bilo kog casa moze eruptirati. No bez obzira na to nastavili su ici ka vrhu vulkana u nadi da ce tamo naci nesta fino. Orzek je znao da se kod vulkana moze naci svetlucavo kamenje koje moze biti vredno. 


Dosli su do vrha vulkana i tu je Orzek primetio da nesta svetluca te odluci da to kaze Esauu.

Vidi, tamo nesta svetluca, verovatno je neki dragi kamen. Hocemo li da probamo da ga iskopamo?

Rece upiruci prstom ka mestu gde neki kamen svetluca.

Za razliku od prethodne ekspedicije, valjao bih se u pepelu vulkana. Čuo sam da je odlično za kožu i zdravlje. Rukama bih krenuo da kopam kroz vulkanovu pepeo, uživajući u njenom raskoši i bogatstvu. Eventualno bih uzeo malo da čačkam i tražim po koji dragi kamen.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Ostrvo Zurat #world47

Videvsi da se Esau bacio na kopanje dragulja odlucio je da i on krene. Rukama je sklanjao prasinu i kopao kroz zemlju u nadi dace naci neki kamencic koji vredi nesta para. Ponekad bi malo stao kako bi odmorio ruke.

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Ostrvo Zurat #world50

'Vidi ti malog..'

Rekao bih dok sam gledao u dijamant koji se nalazio na mome dlanu

'Naišao sam na jednog maloga lepotana.'

Rekao bih Orzeku, na šta sam nastavio dijamant u džep mojih havajki i nastavio da kopam rukama ostatak pepela i šuta.

The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Ostrvo Zurat #world49

Hehehe nadjoh jednog.

Rece Orzek nakon sto je iskopao jedan dijamant iz zemlje. Zatim ga je stavio u dzep od svojih pantalona.

"Cemu vakat tomu i vrijeme."

Pomisli on u sebi te nastavi da traga za dijamantima koji se nalaze u zemlji.

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Ostrvo Zurat #world46

Dok smo kopali, mogao sam čuti Orzeka kako je udario u neki tvrdji kamen - pokretavši lančanu reakciju. Lava unutar vulkana krenula je da raste.

'Adio!'

#card239

Lava koja je krenula da se diže bila je zaustavljena chakra štitom koji joj nije dozvolio da nastavi, pritom, chakra je formirala tobogan s kojim bi se brzo spustili niz vulkan, dolazeći do broda na koji se penjem.

Orzek je bio dosta nesrecan sto se tice kopanja dijamanata jer dok ih je kopao on je izazvao lancanu reakciju i vulkan je eruptirao. Na svu srecu Esau je brzo razmisljao i stvorio je nesta nalik toboganu od chakre sa cim su mogli lako doci do broda i popeti se.