Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Akirina kuca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Akirina kuca

Ovo je Akirina kuca za koju je samostalno zaradio radeci vrlo teske msije,kuca je stvarno velika i prelepa i u isto vreme je jako tradicionalna u kuci ima jako puno soba,veliki dnevni boravak kao i kuhinja i kupatilo.

Konačno se vraćam kući i nazad u svoje selo,vratio sam se nazad samo zbog jednoga a to je da postanem jak ninja,treniracu puno kako bih postao dosta jači i ispunio neke svoje odredjene ciljeve,ova kuća me vraća na nostalgiju još od kada sam bio mali.

Nakon uspešno odrađenog treninga odlučio sam da se odmorim i da pojedem nešto na brzinu,razmišljao sam kako bi uskoro trebalo da krenem na misiju nakon dugog vremena,ovde u selu su me zapamtili kao jakog ninju,moram to da opravdam nakon puno propuštenih treninga.

Nakon jedne vecri u kuci i provedene u mom selu nakon toliko puno vrmena,primetio sam da su se neki ljudi raspitivali o meni i videli da sam tu,izgleda da moram da odem iz ove kuce,a steta tek sto sam se vartio...