Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Zaboravljena Uzumaki bilioteka

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Zaboravljena Uzumaki bilioteka

Zaboravljena Uzumaki bilioteka 4f2e4c44cd60100eb52912c8b1a3c662
Ova biblioteka, nekada simbol znanja i napretka Uzumaki klana a danas ruina. Biblioteka i dalje sadrži veliki broj knjiga, artefakata i arhivskih zapisa, kako o Uzumaki klanu tako i o čitavom nindža svetu. Biblioteka je pored hrama nesumnjivo najveći deo ovog kamenog Uzumaki dvorca.


Sanna Uzumaki je posle iscrpne misije da povrati tablu Uchiha klana, došao i odlučio da je njeno mesto u zaboravljenoj Uzumaki biblioteci. Sanna je u skrolu zapečatio ovu tablu ali skrol je odpečatio onog trenutka kada je zgazio u ovoj zdušeni prostor. Primetio je da se Kiyoshi još uvek nije vratio sa svoje misije.

Tabla:
Zaboravljena Uzumaki bilioteka Images?q=tbn:ANd9GcQjsGRGwHrQMsnNZbae86v0KSMf_l0PbdYDHYL_adClQaCz_z0XS__ZnyEshbywvPefLNc&usqp=CAU

Sadržaj table :


Ova tabla će od danas krasiti zaboravljenu Uzumaki biblioteku i postaće njen centralni deo.


Sanna Uzumaki je iz neke misteriozne pećine izbavio devojku duge crvene kose. Sanna Uzumaki ne imavši kuda sa njom, odlučio je da je dovede u Uzumaki hideout. Devojka je bila zahvalna Sanni i odlučila je da će posvetiti svoj život Sanni. Sanna i Toyoka Uzumaki nastaviše da razgvoraju dugo u noć.Kiyoshi dok je malo kunjao na svom najdrazem mjestu u uzumaki hideoutu neka buka se odjednom stvorila tako da je odlucio da ustane da vidi odakle ta buka dolazi, kada je dosao vidio je Sannu i neku zenu sa njim.
"Oooo, ko je to usao u nase uzumaki svetiste. Nemoj mi samo reci da si joj pokazao put do naseg skrovista posto je to najveca tajna."


Kiyoshi je iznenadio Sannu i Toyoku. Sanna je predstavio njihovog novog gosta: ""Našao sam je u misterioznoj pećini."

Zaboravljena Uzumaki bilioteka 0e692b4bfb888756c3574ba125c934b1

Devojka koja je bila sa Sannom je ljutito gledala u Kiyoshi,a, kao da je nešto prekinuo. Sanna nastavi da ispituje Kiyoshi,a i potpuno zaboravi na Toyoku. "Kiyoshi, da li si nešto čuo od Kirei,a i Abura. Kako napreduje njihova ekspedicija."

Toyoka nije želela da smeta ovoj dvojci pa je posle zagrljaja i intrukcija otišla svojim putem.

Mlada dama nakon sto je Kiyoshi dosao je imala vrlo ljutit pogled na svom licu Kiyoshi se potao zasto je to da li zbog rane, mozda visine, kuke ali na kraju nije nasao odgovor na to pitanje, tako da je samo odlucio da odgovori na Sannino pitanje a i u isto vrijeme da zaustavi ovu zenu na izlasku iz skrovista.
"Nisam se ni nesto bas pitao o tome nisu ni nikakvi golubovi dolazili sa pismom tako da nisam nista cuo od njih."
"Mlada damo kud si krenula ako znas o ovom mjestu nesmijes izlaziti odavde, a i mozemo te uciniti korisnom tako da predlazem da ostanes."


Toyoka je drsko odgovorila Kiyoshi,u: "Ja ću biti korisna Sanni!" Pomalo detinjasto, ali je odgovorila sigurno. Potom je pogledala u Sannu, koji joj je bio dao dozvolu da ode u Uzumaki utočište i tamo provede svoje dane. Sanna nastavi onda razgovor sa Kiyoshi,em: "Naši planovi uskoro počinju...Objavili smo rat selu sada smo ih zarobili." Sanna je jako često delio svoje planove samo sa Kiyoshi,em koji je u potpunosti bio upućen u čitav Sannin život. Provodili su najviše vremena zajedno, planirali i skrivali. Kiyoshi znajući šta ovo znači samo se obradova i nastavi razgovor sa Sannom.


Kiyoshi i Sanna nakon sto su zavrsili misiju polako su krenuli prema sklonistu uzumaki organizacije, u to skroviste su stigli sa mnogo smrdljive i prljave djece koju je Sanna odlucio da spasi od robovlasnika koji su posjedovali ovu djecu.

Oni izgledaju vrlo veselo i puni energije bez obzira sto nisu jeli vec vise dana a Kiyoshi je shvatao zasto to Sanna radi, zeli da napravi bolji svijet za ljude.. uzumaki klana. Kiyoshi je to predpostavio tako da je on isto htio da Sanni pomogne oko tog cilja.
Zaboravljena Uzumaki bilioteka 301334cbff25853797b72248dce184bf

"Sanna ono je bila zanimljiva borba. A sta si planirao da radis s ovom djecom, da im damo skloniste, hranu, odjecu??"


Toyoka je strpljivo čekala da se Sanna i Kiyoshi vrate sa misije, prošle su nedelje i oni su konačno stigli. Toyoka, videvši redove dece koji ulaze u skrovište organizacije, shvatila je da je Sanna održao svoju reč. Ono što Toyoka nije kazala jeste: da se medj ovom zarobljenom decom nalazi Madora, Toyokina mladja sestra. To je bio jedan topli zagrljaj. Sanna je bio srećan što je uspeo da spasi veliki broj svojih srodnika iz ropstva. Sanna je brzo naredio čuvarima da se pobrinu za decu i daju im sve što im je potrebno.

"Dragi Kiyoshi, ovo je sve deo mog plana. Danas su ova deca videla svetlo na kraju tunela a sutra će ona biti nečiji mrak." Sanna se obratio Kiyoshi,u u zagonetci ali osmeh na njegovom licu je bio dovoljan da Kiyoshi shvati da su učinili dobru stvar.

Sanna je odlucio da da Kiyoshiju jednu zagonetku koja je relativno teska za shvatiti cak i za Kiyoshija, ali da ne ispadne debil odlucio je da se pravi kao da je skontao sta bi ta zagonetka trebala da znaci.
Kiyoshi je u tom trenutku skonto da odavno nije pio sake tako da se ponudio Sanni.

"Sanna druze moj nismo odavno pili sake, pa smo mogli koji guc."


Dok se Toyoka i Madura grle i ljube, Kiyoshi prepade Sannu i pozva ga na rundu pića. Sanna je znao da ovo ne treba da odbije, posle naporne misije Sanna je samo želeo da svog najjačeg vojnika odmori, a bogami i njemu je trebao odmor.


"Ako me pobediš u piću.....Daću ti da udješ u naš trezor." Sanna se našali na Kiyoshi,ev račun jer je ovaj ozbiljno voleo kocku. "Nego, šta ti misliš o onoj dvojici." Prošlo je već skoro godinu dana kako su Kirei i Aburo otišli na ekspediciju a Sanna nije stigao da o ovome razgovara sa Kiyoshi.em pa je želeo znati.


Sanna je uradio nepredvidljivu stvar izazvao je Kiyoshija na ispijanje pica, kada je to Kiyoshi cuo pitao se zasto je to uradio posto i on vrlo dobro zna da je Kiyoshi lud u tome tako da je Kiyoshi ocito prihvatio taj izazov.

Kiyoshi je donio svoje omiljeno pice sake jer je ono imalo okus kao nista drugo na svijetu, polako su ispijali i ispijali sake i nakon odprilike 3 casice Sanna je nesto pitao Kiyoshija, a i Kiyoshija je zanimalo gdje su njih dvojica nema ih vec 1 godinu.

"Iskren da budem nisam nista cuo, pitam se gdje su toliko vrijeme, da li su nas izdali, ili je nsto drugo."
Zaboravljena Uzumaki bilioteka Tumblr_olcn6j8mRN1tdnbbbo1_500


"Hmmm" Češo je Sanna svoju bradu razmišljajući šta želi da kaže. Nastavi govoriti: "Mali Aburo je naš....a onaj Uchiha deluje poverljivo. Da li ti to smeta?" Sanna je postavio jedno neprijatno pitanje Kiyoshi,u a onda je sjurio čašicu sake,a.


Oni su nastavili da sipijaju ukusni sake koji je Kiyoshiju svaku sledecu casu bio ukusniji, dok su pili Sanna je opet pitao pomalo nezgodno pitanje za Kiyoshija ali da bude dobar prijatelj i saborac Kiyoshi je odgovorio relatizxvno pozitivno.
"Sad za sada mogu mu vjerovati ali ako mu okularne oci postanu jace on sadrzi istu mrznju kao i ostali njegove vrste."


Sannna se samo nasmeja na ono što je Kiyoshi rekao i promeni atmosferu. Viknu: "Toyoka kada ćeš nas upoznati sa tvojim prijateljima!" Ovo je preseklo oboje. Kiyoshi se seti da su sa sobom doveli desetak male dece a Toyoka nije znala kako da se objasni. Kiyoshi, Toyoka i Sanna vode razgovor. "Kiyoshi-san. Ovo je moja mladja sestra Madora, hvala što si je spasio!" Sanna se smejao i dok je ispijao još jednu časicu svog sakea reče: "A šta je sa mnom!?" Kiyoshi se postideo ali je bacio koju šalu na Sannin račun.


Sanna je rekao Toyoki da se upozna sa malcima koje su Sanna i Kiyoshi spasili, ona se u tom trenutku zacudjujuce zahvalila Kiyoshiju sto je spasio ovu djecu jer je jedno od tih djece njena mala sestra Madora. Kiyoshi je tada bacio malu salu i kasnije otisao u sobu da legne.
"Pa svejedno sam ja uradio vecinu posla, hahaha. Nista brate odo da spavam premorilo me ovo."


Pošto su završili i poslednju čašicu sakea, Sanna i Toyoka odlaze. Kiyoshi je prvi napustio Zabranjenu biblioteku i otišao da se sprema za sutrašnji dan, na kraju krajeva, Kiyoshi je jedini znao da je Sanna otpočeo svoje planove, tako da je bio i jedini koji je mogao da mu pomogne. Deca su ostala zbrinuta u Uzumakiju i svi su otišli na spavanje.Kiyoshi je gundjao sve vreme dok su se on, Sanna i Toyoka vraćala u skrovište. Veliki broj male Uzumaki dece je nestrpljivo čekao da se svi vrate u skrovište, kakva je to radost bila kada su mala deca ugledala Toyoku i Sannu. Sanna je još jednom proveravao seal,ove u organizaciji i postarao se da ih niko ne nadje.

#card718
Zalečio je seal,ove i rekao Kiyoshi,u da uradi isto.