Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Revolucija nasledstva

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Revolucija nasledstva

Revolucija nasledstva 99ecc41a808515556b5e65eb250ce02b-1
Mjesto samo namjenjeno za rad testiranja, kreiranja i rekreiranja fuin tehnika uzumaki klana. Izgradjeno na način da potraje kroz generacije pa su sve konstrukcije glomaznije nego inače.


 Glavni pogon finansija novog Uzumaki klana, koji nadstoji da vrati izgubljenu povjest i pogura fuinjutsu vještine u novu eru. 
Puno vremena je prošlo od kad smo Kirei i ja napustili ovu organizaciju, mnogo toga se promenilo. Došao sam u deo gde Kirei i ja treba da boravimo. Otišaao sam da obiđem ovo mesto, video sam da će život ovde biti jako zanimljiv i pun izazova, prvi zadatak za početak jeste da pokrenemo ovu staru fabriku tako da naša organizacija može da ima dodatne prihode. Razmišljao sam o tome gde su Sanna i Kiyoshi, nisam nigde video. otišao sam do kapije ove fabrike da vidim šta se tamo nalazi, nekih pet metara od kapije me je sačekala orunula stražarska kućica, ako hoću da pokrenem ovo treba prvo da počnem da renoviram stvari. 

Nastavio sam od ulaza dalje da hodam do vrata koja su vodila direktno u fabrički pogon, video sam da ću imati pune ruke posla da pokrenem sve ove mašine. Pomislio sam kako sad kad sam ovladao pečatima mogu da ubrzam rad ovih mašina. Vreme je da osposobimo ovo staro Uzumaki nasleđe i da napravimo nešto novo koristeći stare alate, tako da se ovo može nazvati revolucija nasleđa.Malo zanet momak
Ušao sam da vidim kako izgleda stari pogon i mogu da kažem da će biti mučan i naporan posao. Malo sam se šetao po postrojenju i gledao sam stare mašine koje su služile za izradu nekih stvari ali nisam znao kojih tačno. Video sam da se na njima nalaze neke posude sa tečnostima u njima. Šta je sve ovo pitao sam se prilazeći komandnoj sobi. Video sam da pokretanje ovih mašina će da bude jako koplikovano i još na sve to ne znam čak ni šta proizvode. Moram da vidim možda ima negde neko upostvo koje će mi reči kako da pokrenem ovo postrojenje. Voleo bi da je Kirei ovde sa mnom možda bi on znao kako se ovo sve pali i pokreće. 

Nakon nekog vremena provedenog u kontrolnoj sobi odlučio sam da malo odem i pogledam iza fabrike šta se tamo nalazi. Hodao sam do mesta gde treba da se izađe na zadnji ulaz, ulaz je bio zaključan pa sam morao da razvalim vrata, čulo se jako TUF. Otišao sam do mesta koje izgleda kao skladište i tu sam video neke pergamente sa znakovima Uzumaki pečata na njima. Šta ovo sve treba da znači pomislio sam. Biće jako uzbudljivo da pokrenem ovo mesto i da vidim šta sve proizvodi. Sledeći zadatak mi je da nađem priručnik kako se ovo mesto pokreće. Malo zanet momak
Došavši sa Aburom i ostalom dvojicom do Uzumakija kroz priču smo shvatili da smo dio jedne zajednice. Nažalost vijesti nisu stale tu pored dobrih bile su i mnogo lošije. Uz veliku žalost smo saznali da su Sanna i njegov huligan izgubili kontakt sa Uzumakijem. Na misiji koja je predvidjena da potraje najduže mjesec dana već ih nema dva. Uz ovo nikakav vid komunikacije u formi poruke pticom ili bilo kom drugom nije uspostavljen. Ovo je prikazalo čistu mračnu sliku pred nama dvojicom.Ni na nebu, ni na zemlji.

Nakon što sam završio moj posao video sa da je i Kirei došao. Na njemu sam video da je bio nešto naručito tužan, nadao sam se da nije ono što sam očekivao prvi put kad sam došao. Nadam se da Kirei ne misli isto što i ja treba da verujemo da su Sanna i Kiyshi živi. Nisam heteo da prihvatim tu misao pa sam odlučio da pitam Kireia.
"Kirei da li misliš da su Sannai Kiyoshi poginuli na svojoj misiji."Malo zanet momak
"Koliko god ja ne želim da je to slučaj, svi tragovi ukazuju na to."

Blagovremeno sam pokupio šta je ostavljeno od dokumenata organizacije i počeo da razvijam plan, sve od računa struje do budućih planova razvoja Uzumakija. Nakon par sati smo uspjeli da pokupimo dešavanja koja su se razvila u našem odsustvu. Prvo misija na kojoj su Kiyoshi i Sanna nestali je imala jednu glavnu metu.

Čovjek po imenu Wertuzuir!

Izgleda da on nije toliko jednostavan kao što ga je bingo knjiga predstavila, bilo ko ko bi mogao da zaustavi njih dvojicu zajedno se može klasifikovati kao velesila. Jedan svitak se razlikovao od drugih, on je u sebi držao informacije poznatijih shinobia sa uzumaki krvlju, Sanna ga je tu ostavio radi budućih proširenja koje je planirao. Jedan zapisnik mi je oteo pažnju.


"Tendou Uzumaki je li?"
"Aburo imam misiju za tebe, meta je navodno obični neki mudrac idi pronadji ga i privedi ga u organizaciju."

Čuo sam reči Kireia i ostao sam u šoku, Kirei je rekao da tebra da odem po nekog Tendou Uzumakija, jeli. Ovo će biti jako interesatna misjia. Osmeh koji sam imao nalicu je splasnuo kada sam shvatio da je Sanna mrtav. Pomislio sam koji plan da razvijem kada je u pitanju hvatanje meni ne poznatog ninje.
"Imamo li neke informacije u vezi sa ovim Tendo Uzumakijem koga treba da vatam."
Rekao sam ovo Kireiu dok sam stavljao masku mog prađeda na lice.
Revolucija nasledstva Images?q=tbn:ANd9GcTp8m8tEk_lf_U0f-aeQLZUkHu_kSAc53BgwA&sMalo zanet momak
"Naravno da imam informacije, ne bih te poslao u ćoravo da ganjaš kao ker."

Potim mu je dao svitak sa informacijama potrebnim da bih mogao barem indentifikovati metu. Većina informacija je bila iz bingo knjige, ali bilo je tu par dodatnih stvari koje ne znaju mnogi kao moguća putanja i lokacija boravišta tog čovjeka. Vjerovao sam da će njegova kompleksija djeteta dobro poslužiti u njegovoj trenutnoj misiji. Svako ko ga vidi bi nesvjesno spustio svoju opreznost oko njega.

"Aburo vjerujem da će te poslužiti vještine tvoga djeda, idi i isprobaj se na pravoj misiji."

"Srećno!"


Potom sam svoj pogled skrenuo nazad prema dokumentima na stolu i počeo da ih razvrstavam i pripremam za budućnost.

"Kirei hvala ti što veruješ u mene, biće ovo uspešna misija i odvešću ti tog Tendou Uzumakija, zanima i mene kakva je osoba."

Rekao sam ovo Kireiu nameštjaći ovu masku.
"Kirei vidimo se kad završim misiju."

Dok sam izlazio iz organizacije našao sam parče krede i na masku sam docrtao logo Uzumaki organizacije. Nadam se da Tenduo neće shvtiti je dete došlo po njega. Trebalo bi da se ubrzam pomislio sam. Nakon nekog vremena zamakao sam tako da nisam video organiizaciju.Malo zanet momak
Pre nego što ću da odem u biblioteku Uzumaki organizacije, svratiću da obavestim Kireia o mom porazu od Tendoua. Čovek me je povedio časno i pošteno, ja sam samo dokazao moju slabost pomislio sam. 

"Kirei, vtratio sam se sa moje misije, Tendou me je pošteno pobedio. Trebalo bi ti da odeš da ga dovedeš ovde, jer zadnje što je rekao jeste da dođe Sanna lično po njega. Čak sam i svoju masku izgubio. Zbog tog tipa."  Malo zanet momak
Aburo koji mi je uletio u kancelariju je izgledao koliko poniženo toliko i u miru, očiglednopo njegovim rječima uzrok ovoga je bio onaj lutajući mudrac. Blago me je iznenadio njegov poraz, izgleda da u današnjici i mudraci znaju da se mlate. Opet po Aburovom izgledu idalje je bio u jednom komadu, izgleda da čovjek nije bio žedan krvi ovaj put. Svjet je pun opasnosti od ovih novijih generacija, od sad pa ubuduće bolje nikoga ne slati na misiju samog.

"Bitno je da si se uspio vratiti sa živom glavom."
"Ako išta izgleda da čovjek barem nije psihopata."


Morao sam izvući neku dobru vjest od ove situacije, inače nisam siguran koliko bi Aburo dobro podnjeo ovaj poraz.

"Slobodan si za sad i usput pripazi na stvari ovdje biću odsutan jedan period vremena."

Otvoreni prozor je zračio svježim zrakom noći koji je sa sobom isto tako nosio jezivu hladnoću blago pirkajući na plamen svjeće pored siluete za stolom. Svojim svjetlom odavala je mračnu atmosferu sobe u kojoj je trenutno nisam imao boljeg posla nego da rješavam papirologiju skoro mrtve organizacije. Ne znam ni zašto sam ovo iskreno radio, Uzumaki je odavno prošao svoje vrjeme iskoristljivosti.......kad bolje razmislim vjerovatno je onaj dečko Aburo za to bio kriv. Žao mi ga je nakon svega što smo prošlida ga onakog naivnog i nespremnog ostavim da kupi komade porodice njegovog klana. Sanna i Kiyoshi to sigurno ne bi htjeli da vide.....

~Huuuph.

Nisam više pametan, šta da radim p pitanju ovoga. Sami organizaciju ne možemo da vodimo u beskraj. Izgubljen u svojim mislima sam gledao u beskrajne brojeve koji su se nalazili na stranicama ispred mene. Troškovi su postajali sve nepodnošljiviji na ledja sada faktički praznog skrovišta.

Umornim koracima stigao sam pored prozora, naslonivši se rukama odahnuo sam akumulirani umor od svog posla kojem nije bilo vidnog kraja. Polu puni mjesec se mogao vidjeti iza maglovitih oblaka. Gdjeli sad taj momak, valjda se zna vratiti kući sam. 


Revolucija nasledstva Download-4


U tom momentu kucanje na vrata kancelarije je zatražilo moju pažnju. Ni na nebu, ni na zemlji.
Soundtrack :

"Uđi."

Naravno osoba sa druge strane je poznato lice koje radi u Uzumakiju kao domar ako me sjećanje ne vara već godinu dana. Interesovalo me šta bih mogao tražiti ovako kasno od mene, ali po njegovom izrazu licu mogao sam imati opravdano loš predosjećaj.

"Kako ti mogu pomoći Haruto?"

Pomalo drhteći predao je malu knjižicu na moj sto, nije me mogao pogledati ravno u oči iz nekog razloga, imao sam loš predosjećaj ali sam se pet nadao da je samo razbio neku vaznu. Medjutim kad sam podigao knjižicu primjetio sam da je ona novo izdanje Bingo knjige.

"Vođa.......inače vas ne bih ometao ovako kasno ali..."

Njegove rječi su teško izlazile na površinu, konstantno ustručavajući se da mi objasni značenje njegovog trenutnog ponašanja, nisam ga požurivao misleći da je tako najbolje. I konačno nakon vremena koje mi se činilo kao vječnost sam čuo.

"Ali...ovo izdanje Bingo knjige nedostaje stranicu sa informacijama o našem članu Aburu Uzumakiju."Ni na nebu, ni na zemlji.
...
 
"Aburu?" Par sekundi nisam mogao razumjeti šta sam upravo čuo. Mahinalno sam počeo čitati šta je napisano u knjizi koja mi je uručena. Koliko god listao i nakon drugog puta nisam mogao naći stranicu prije posvećenu dečku koji se skoro oslobodio svoje kletve.

"Jasno..hvala ti na izvještaju, možeš ići sada."

I tako su se vrata sada sve hladnije kancelrije zatvorila. Sada i moje ruke su nekontrolisano podrhtavale. Znao sam značenje uklanjanja nečijie stranice iz knjige i čim bi pomislio na to srce bi mi počelo da tone.

Slike prošlosti su mi preplavljale um čim bih zatvorio svoje oči. Trenuci kada je naša organizacija bila na vrhuncu moći, kada smo zajedno stajali kao nepobjediva sila, kada smo zajedno sanjali o boljoj budućnosti. Sada su svi ti snovi srušeni, raspršeni poput praha u vjetru.

Samo disanje mi je postajalo naporno, kao da na plućima nosim težinu čitavog svjeta. Prisjećajući se njihovih lica, njihovih osmijeha, njihovih riječi podrške i hrabrosti. Svaki od njih je bio više od saborca – bili smo porodica.

"Zašto?"prošaptah, glasom ispunjenim očajem."Zašto sam ja ostao, a oni su otišli?"

Revolucija nasledstva 2024070719303119

Konstantno moje misli su se vraćale na sjećanja poslednjih trenutaka provedenim s njima. Na njihovu odlučnost da se bore do posljednjeg daha, na njihove riječi nade i ohrabrenja. I sada, jedino što je ostalo od njih je samo uspomena, nestala u beskonačnosti...Ni na nebu, ni na zemlji.
Bjes me je razumljivo obuzimao, mješavina bola i gnjeva prema ovoj sudbini koja mi je konstantno sve oduzimala. Oči su se ispunile suzama, ali one nisu samo suze tuge – one su suze čistog, nepatvorenog očaja. Zadnji put kada su suze tekle niz moje lice? U periodu toliko starom da su skoro izgubljene u prošlosti - to jeste bile bi da nisu nosile svoju težinu u mojem sjećanju, moga jedinog brata Yashina.

"Bože ako me čuješ, stvarno mi treba tvoj blagoslov!"

Nisam znao put dalje, moj svjet prije osvjetljen sada se počeo rušiti. Sve one lekcije o dobrobiti ludjskog srca iz Ninshu hrama su sve više izgledale kao laži! Zar su moji ljudi umrli vjerujući u ta sranja? Svjet oko mene se krivio, mantalo mi se.


"Koga uopšte ovaj jebeni svjet misli da testira!?"

Suze koje su neprimjećeno promjenile svoju boju u mračnu crvenu počele su kapati na pod. I sa njihovim zvukom sve predamnom je postalo jasno - previše jasno. Neizrječiv bol u duši je maskirao sav onaj koji je tranformisao moj vid nešto malignantno. Moram ispuniti obećanja koja sam im dao, moram se boriti ne samo za sebe već i za sjećanje na one koji su pali trčeći za našim djetinjastim idealima.

 Nova moć je dar i prokletstvo, podsjetnik na sve što je izgubljeno i sve za što se moram boriti. Nova moć mračne prirode nije promakla mojim čulima, ali u momentu joj nisam mogao dati ni djelić svoje pažnje. Svaka crna linija u prokletim očima je simbol bola, gubitka i neopisive tuge koje nose.

Sa novim instrumentom svoje pravde bilo je krajnje vrjeme da ostvarim naše snove - ovaj put na svoj način.


Revolucija nasledstva C6bd050443c90cf992bd2522c08918e88162a6aeNi na nebu, ni na zemlji.