Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Zaboravljena ostrva

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Zaboravljena ostrva


U zaboravljenom i ne mapiranom delu Uzumaki arhipelaga postoji nekoliko manjih ostvra, koji se protežu kao divovi kroz maglu. Centralno ostrvo je jedino ostvro koje pokazuje nekakve ostatke civilizacije, sva ostala ostrva su ne istražena i zaboravljena od svih. O ovim ostrvima se ništa ne zna.

Zaboravljena ostrva Island


Sanna se vratio na centralno ostrvo posle posete Uzumaki hrama. Tamo su ga čekali Kyoshi, Kirei i Aburo, Kyoshi je pokušavao da nešto objasni ovoj dvojici ali biva prekinut od strane Sanne. Sanna se pridružuje grupi i govori: "Aburo da li si završio osmatranje, da li smo pronašli ono što tražimo?" Sanna se nadao da su ovde sigurni i da su ostali u njegovom odsustvu našli ono što su tražili: siguran put do njihove baze (centralnog ostrva).


Osmatrao sam ostrvo jer sam 
bio zadivljen njegovom lepotom. 
Bilo je lepo gledati prirodu ovog ostrva. 
Čuo sam Sannu kako me zove. 
Jesam Sanna završio sam. 
Nego mi se mnogo sviđa ova lokacija 
pa želim da je malo istražim. 
Mnogo mi se sviđa ovde. 
Napokon da sam negde gde se 
neosećam mrtvo. 
Kirei kako se tebi čini?

Prije nego što sam se uputijo ka lokaciji nekadašnjeg uzumaki klana, svojima kući sam ostavio poruku kako sam otišao da ispratim svoje snove. Još par stvari je bilo ispisano ali to nije bitno sad, na putu do arčipelaga smo često morali da predjemo nepristupačne djelove uz pomoć ili čamca iz bliskog sela ili manjeg broda koji je prolazio kroz svoju rutu.

Konačno pred ostrvom bacili smo se na posao, razmatrali smo okolinu i smjernice dok je Sanna otišao nešto da pokupi. 

"Mjesto je stvarno fino skriveno od svega oko sebe, perfektno za skrovište. "
"Predlažem da se razdvojimo u timove po dvoje i da istražimo ostrvo sa dva pravca istovremeno."

nakon dugog vremena konacno su stigli na lokaciju gdje su planirali da budu, nakon sto se Aburo vratio rekao je da je nasao pravo mjesto za nas pa je Kirei predlozio da se podjelimo u dva tima i da istrazimo ovo mjesto.
"Svidja mi se ta ideja jer je tako naj efikasnije, ja cu polako krenuti s Sannom pa mozda i nadjemo necega vrijednog."


Zaboravljena ostrva 1916

Sanna i ekipa su se nalazili na centralnom ostrvu, na kamenitoj obali. Svi su imali neke predloge za Sannu ali najkorisniji predlog je čuo od "kuvara". Sanna je sačekao da čuje šta će mu Aburo reći i onda je zaključio: "Mislim da je Kirei upravu. Bez obzira na ostatke civilizacije ovde, moramo biti oprezni i istražiti ovo nepoznato ostrvo, pre nego da nam ovo postane novi dom. Sanna je potom odlučio da se podele u timove: tim A (Kyoshi i Sanna), ovaj tim će istražiti istočni deo ostrva i zgrada i tim B (Kirei i Aburo, ovaj tim će istražiti zapadni deo ostrva i zgrada. "Kada završite sa vašom misijom naćićemo se u centar ovog napuštenog naselja."Čuo sam Sannine reči. 
Njegov predlog je bio relativno dobar 
ali nisam imao drugi izbor nego da se složim. 
Pogledao sam u Kireia dok sam laganim 
korakom kretao prema napred i rekao 
sam
Kirei ajmo da požurimo sa istražibanjem.
Treba da poslušamo Sannu.
Treba da vidimo kakave tajne krije ovo ostrvo.
Možda i nađemo nešto od starih Uzumakija.
 
Reako sam ovo dok smo Kirei i ja počeli da 
istražujemo tajne ovog ostrva. 

Složio sam se sa Aburom i potom su isčezli sa lica mjesta tajnim tehnikama kretanja. Dvije sjenke su se mogle razaznati kroz lokacije zapadne strane ostrva. Prvo su počeli sa istragom otvorenih djelova gdje su se vidikom pružali kameni slapovi sa blagim pokrivačem vegetacije na vrhovima iznad vode.

Na nama je bilo da istražimo nepristupačne djelove uz pomoć tehnika koje su nam omogućavale da hodamo i po vodi i po zidovima. Pretraga je išla poprilično brzo jer osim zgrada koje su se nalazile u centralnom djelu okolina je bila relativno pusta.

"Vidiš li ti šta zanimljivo u okolini?"
"Koliko mi se čini sve bitno je postavljeno u centralni dio ostrva."Hronično Brži
Kiyoshi je sa Sannom krenuo da istrazuje ostrvo u nadi da je sigurno i da tu mogu smjestiti svoje tajno skroviste, Kiyoshi je pazljivo gledao uokolo da mu ne promakne sta i mislio u glavi kako ce izgledati njegova soba jer mu je to trenutno bilo bitno.


Sann a i Kyoshi su otišli na istočnu stranu. U jednom delu ovog Uzumaki "zamka" Sanna i Kyoshi su našli nešto što je ličilo na biblioteku i arhiv.

Zaboravljena ostrva 4f2e4c44cd60100eb52912c8b1a3c662

Sanna je pomislio kako je ovo mesto možda vredno, te je odlučio da predloži Kyoshi,u da predju kroz celu biblioteku i da vide mogu li naći nešto vredno i bitno ovde. Sanna je došao do centra ove sobe i tamo vidi veliki crni simbol vatre koji se prožim a raznim uzumaki simbolima. "Mislim da smo našli pravo mesto." Rekao je Sanna Kyoshi,u kada je shvatio da želi da se "useli" u ovaj deo zamka.


Nakon dugog istrazivanja Kiyoshi i Sanna su nasli na lijepu biblioteku koja je bila solidne velicine i pravo mjesto za njih dvojicu, tako da su odlucili da ce se useliti u taj dio zamka i napraviti taj dio svojim domom.
"Da ovo je pravo mjesto za nas, cak je i solidne velicine a i mozda ima vrijednih i korisnih knjiga."

Tako istražajući ovo predivno 
ostrvo zaključio sam da ovde
nema puno bitnih stvari. 
Bilo je samo onih manje bitnih. 
Pitam se šta su Sanna i Kiyoshi našli. 
Kirei mislim da si upravu.
Ovde nema ništa bitno.
Trebalo bi da požurimo malo da se suretnemo sa
Sannom i Kiyoshiem.
Trebalo bi već da smo ušli u glavnu građevinu.
Znamo li tačno šta tražimo Kirei?
Rekao sam ovo Kireiu 
gledjaću okolne stene. 
Ovo mesto je zaista predivno. 
Samo se nadam da ću 
nekada naći zapise mog 
Pradede o stvorenjima koja su živela na 
ovom kontinentu. 

Da ne bismo izgubili još više vremena odlučili smo da krenemo do zgrada koje su virile sa zapadnog djela ostrva jer tu se nalazila većina infrastrukture prošle civilizacije.

"Znam šta je nekada bilo tmo po spisama, sad će mo da vidimo šta je i ostalo od njih."

Tako se zaputiše ka njima i ubrzo su stojali ispred starih ruševina sa kapijom ispred njih koja je bila u nešto boljem stanju. Nakon detaljnije istrage moglo je se zaključiti da je ovo bila neka vrsta industrijske zone u prošlosti.

Ruševine :

"Izgleda da smo upravo našli naše mjesto na ovom ostrvu."
"Spreman da im idemo javiti?"

Video sam neko mesto koje je 
bilo prekriveno maglom.
Čuo sam Kireia kako kaže da obavstimo 
ostale. 
Ovo je super. 
Našao sam mesto gde ću da tražim 
kuću mog prađeda pomislio sam. 
Ovo će biti super za mene. 
Napokon mogu da otkrijem moju prošlost. 
Uskoro ću da shvatim ko sam. 
Pomilsio sam. 
Vreme je da javim ostalima. 
Sanna Kiyoshi ovde ima nešto!
Ovde su neke kuće!
Dođite brzo!
Zagalamio sam toliko da su ptice u blizini počele
da beže od straha. 


Pošto su istražili sve bitne stvari na istočnoj strani, tamo su pronašli: hram i biblioteku. Sanna je odlučio sa Kiyoshiem da treba da se "usele" u biblioteku i da docnije istraže sve u njoj. Posle njihovog kratkog ispitivanja istočne strane, Sanna i Kiyoshi podjoše u centralni deo ostrva, sve po dgoovoru.

40-tak minuta kasnije Sanna i Kiyoshi stižu u centralni deo i tamo se ponovo sastaju sa Kirei,em i Aburom. Aburo je bio zauzet pričanjem koje niko više nije slušao, Kirei je izgledao kao da je nešto našao: "Yo momci." Sanna iznenadi sve prisutne svojom opuštenošću. "Da li ste našli nešto vredno naše pažnje?" Upita ih i onda reče sve što su on i Kiyoshi pronašli. Najvažnije je da su odlučili da je BIBLIOTEKA NJIHOVA.

Sanna ja i Kirei smo našli napuštene kuće
u industrijskoj zoni.
Mislim da je u njima ranije bilo žitelja.
Treba ih pregledati i videti šta se u njima nalazi.
Možda ima nečega vrednog što nam može pomoći.
Po nekom mom mišljenju u tim kućama bi trebalo da budu
zapisi o tome gde se nalazi mesto gde su ti ljudi radili.
Rekao sam ovo u nadi
da ću imati izgvor da odem 
u ove kuće i potražim 
kuću moga pređeda. 
Jer ako bi to uspeo ja bi spoznao 
istinu o Uzumakiji familiji. 

Sannine rječi su donjele odredjenu mjeru nade svima, ipak su znanja i veštine uzumaki klana bile najvrjednije. Sa bibliotekom možemo kroz već popločane puteve da nastavimo u smjeru razvijanja kasnog uzumaki klana.

Uz to vještine njihovog zanata su bile očuvane u prašnjavim radionicama industrijske zone. Sve je bilo spremno da se vrati nazad u radno stanje, kao da je samo mjesto čekalo da neko dodje i iskoristi znanja prošlosti.

"Tako nekako otprilike, na zapadnoj strani je locirana industrijska zona u kojoj se nalazio pristojan broj radionica."

"Ja i Aburo ćemo renovirati mjesto dok ne bude u radnoj kondiciji, vaše znanje iz biblioteke bi se taman moglo primjeniti tu kad završimo sa poslom."


Sanna i Kyoshi, Kirei i Aburo, svi krenuše svojim poslom. Sanna i Kyoshi će preurediti biblioteku i prilagoditi je sebi a Kirei i Aburo će srediti zapadnu stranu ostrva. Sanna je krenuo da hvali malog Abura i onda pozva Kyoshia da krenu u njihov deo. Dogovor je da se svakoga dana nalazimo u centralnom delu ostrva kako bi se dogovarali i vodili planove.