Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja!

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja!


Sanna Uzumaki je pre samo nekoliko nedelja dobio važnu misiju od Takikage,a Hatchira, njegova misija je bila da okupi sve najbolje Uzumaki nindže iz sela i sveta i da se organizuju u jedinicu za specijalne operacije. Da bi "Uzumaki bio rodjen on mora postati vodja!" Ovim rečima je Sanna bio ispraćen na svoju tajnu misiju.

Pre nego što je mogao uopšte da okupi ljude bili su mu potrebne informacije, grupa poznatija kao Kokoro no Kishi je želela da proda spisak svih poznatih ljudi sa Uzumaki chakrom, Sanni ili bilo kome ko je mogao da ponudi više, zato se Sanna i uputio (u oblast 58.) kako bi dobio ove informacije ili sprečio bilo koga da ih dobije. Sanna je mislio da ih potraži prvo u svim naseljenim mestima ove oblasti a potom, ako ne bude mogao da ih tako da ih pronadje, Sanna želi da pronadje njihov hideout i da ih napadne.


Sanna je prvo došao do sela koje se zove Nanonatari, koje se nalazilo blizu Sarrow port,a. Sanna je lutao uokolo-naokolo u nadim da će čuti ili saznati nešto zanimljivo o grupi koju je tražio. Sa sigurnošču je znao da se oni kreću u ovoj oblasti i da se njihovo skrovište nalazi tu negde, ali nije znao ništa više od toga. Sanna je počeo ispitivati ljude, upućivati na ono što traži: "Neke plaćenike da mi završe nešto." ali njegova potraga je bila bez rezultata, tako da je posle nekoliko dana, odlučio da se prebaci u još jedno, i možda i najveće selo u ovoj regiji. Sanna je prenoćio u ovom selu a onda je izjutra našao vodiča koji će ga odvesti do sela Mimirai.Sanna je pronašao vodiča koji se zvao Temari. Krenuli su putem drugoga sela kada su počeli da pričaju o svemu i svačemu, Sanna je video ovo kao momenat da proširi svoju reč pa reče: "Želim da se rešim jedne dosade ali zato mi je potreban neko sa veštinama" Ovo je zaintrigiralo vodiča koji je pokušavao da sakrije oduševljenje. Razgovarali su oni tako satima dok nisu stigli ispred svoje destinacije a potom vodič upita Sannu: "Znaš onaj tvoj problem, možda ti ja mogu pomoći oko toga."Sanni je ovo bio znak da ima nekoga, još uvek ne zna kog ali je neko upravo upao u njegovu zamku i ni manje ni više, taj neko mu je do sada bio vodič. Sanna se uplaši njegovog pitanja i ne znajući šta da uradi, Sanna napade nepoznatog vodiča. Sanna skače unazad i baca šurikene na njega (roleplay fazon) ali se šurikeni odbiše od vodiča i vodič se samo nasmeja. Vodičeva koža je bila čvrta kao koža metalne ajkule, Sanna nije znao šta ga je snašlo i tako je započeo borbu na život i smrt.#card432
Biram zemlju.

#card98
Aktiviram black layer koji se onda prokuje sa mojom pasivnom zemlje i ja tako dobijam 400 hp štita. (25 chakre 2 slota).
#card96
Stvaram dva zemljana vuka koji pokušavaju da rastrgnu mog protivnika, dok moji vukovi jure ka nepoznatom vodiču ja na njega ispaljujem:
#card63
(60 chakre i 4 slota)The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world211


Ovaj nepoznati nindža stvara nekakvu chakra kuglu, koja upija moja vatrema pera i većinu štete koju su moji vukovi želeli da naprave. Radeći ovo ovaj nindža se samo nasmeja pa reče: "Dakle, ovo je bila klopka. Ko si ti?

Dok je tennin skidao prašinu sa sebe (primio je 125 demage. 100 zaostalih od ovih vukova a 25 od zapaljivanja terena) Sanna je samo viknuo: "Ja sam Sanna Uzumaki! Nindža sela skrivenog medju vodopadima, došlo je vreme da mi predaš sva vaša dokumenta o nama." Sanni je bilo logično da je ovaj vodič sigurno jedan od vodja grupe koju traži, njegove veštine su upućivale na to.

#card432
Biram vatru.

#card71
Oko mene počinje da gori vatreni tornado koji dodatno pali teren i sve počinje više o bolje goreti oko mene. (75 chakre i 2 slota).

#card66
"Stil vatre: vatrena kugla" Sanna vešto i brzo uradi znakove rukama i posla ogromnu vatrenu kuglu na svog protivnika. Demage koji ide na nindžu tennina je 500. (25 chakre i 1 slot)

Pošto na terenu imam već 75 vatre aktiviram sledeće tehnike:
#card68
Ovo povećava stepen vatre na terenu, tako da sada imam 130 vatre na terenu. (25 chakre 2 slota)

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world208


Nindža je na neki čudan način blokirao njegov ali i ništa nije posebno učinio. Nindža je počeo da reži, izrasli su mu očnjaci i kandže ali još uvek nije napadao Sannu, kao da se pripremao za nešto veliko. Nepoznati nindža sta u neki čudan stav i sačeka Sannu.

#card432
Biram zemlju.

#card92
Stvaram strukturu koja će me zaštiti od tvog sledećeg napada ali kroz strukturu propuštam svog zemljanog zmaja:
#card102
Demage mog zemljanog zmaja je 800 i on te prati. Zmaj prolazi kroz strukturu i naleće pravo na tebe. (50 chakre i 3 slota)

Na terenu sada zbog mojih pacovčina gori 160 vatre, ja upijam tu vatru i aktiviram sledeće tehnike:
#card58
Upijanjem ovih 160 vatre ja aktiviram i ovu tehniku.
#card61
Svi moji sledeći napadi imaju + 320 demage (25 chakre i 1 slot)

Kao drugi i treći napad, koristim ovu tehniku više po potezu:
#card59
Pošto sam upio vatru ovi eksplodirajući meci su jači i nanose 400 demage ali svaki moj metak je ojačan: demage jednog metka je 400 osnovnih + 320 od FS + 100 od FH, ukupan demage koji šaljem na tebe je 1640. (50 chakre i 2 slota)

Na terenu ponovo gori 50 vatre.

Tennin hp 900

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world214


Sanna kada je video da nepoznati nindža ima iznenadjenje za njega samo se malo povukao i primirio na sekund. Sannin najveći strah je da se ne izgubi ponovo u borbi. Sanna još uvek ima svoju strukturu iza koje se krije (zid) i koji mu daje nekakav zaklon ali sada ima 3 neprijatelja ispred sebe.

"Šta je bilo Sanno iz sela vodopada, više nismo tako hrabri."

#card432
Biram vatru.

Na terenu gori 80 vatre. Sanna odluči da izadje iz svog zaklona i uradi sledeće:
#card73
Na dva chunina koji stoje ispred svoga "vodje" bacam zmaja na glavu. Demage ovog zmaja je 600 + 100 od FH + 320 od FS. Dakle, na njih ide 1020 demage. Sasvim dovoljno da ih reši obojicu. Ovaj zmaj pali teren i sada imam 105 vatre na terenu. (55 chakre i 1 slot)

Dok sam još uvek na čistini na vodju šaljem
#card69
Demage mog zmaja je 920. (35 chakre i 1 slot)

Potom se vraćam iza svoje strukture u zaklon i radim rest tehniku.
#card8

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 'NPC Chunin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world190 Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world189

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world213


Kada su mi se sva trojica približila upali su u moju zamku, njihovi napadi samo prolaze kroz mene. Tennin koji je na mene poslao dva napada od 850 demage, posle njegovih napada samo pada na pod i umire. Izgledalo je kao da umire u najgorim mukama. (prošlo je 3 poteza od one njegove budalaštine). Minioni ostaju sami sa Sannon koji izlazi iz terena a njegove zlatne oči su ukazivale na njegovu želju da ih ubije. Sada su gotovi.

#card432
Biram zemlju.

#card116
Ovim sam izbegao sve napade. (45 chakre i 2 slota)

#card115
Izlazim sa druge strane i na svoje protivnike bacam blato. (245 chakre i 3 slota)


The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world189 Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world184


Sanna je znao da su ovi slabići sada njegovi, uragan se samo odbija od njega i ostaje mu 100 ho štita. Drugi napad koji ide ka njemu je malo ozbiljniji ali ništa strašno. Na terenu gori 190 vatre i na redu je potez vatre tako da je Sanna bio siguran u sebe.

Nindža koji je uradio uragan pada onesvešćen u blatu a drugi je još uvek čitav.

#card482
Moja chakra odelo mi omoguaćava da sledeće tehnike iskoristim za slot manje.
#card84
Sada dobijam 200 demage buff,a do kraja ove borbe. (25 chakre i 1 slot).

#card66
Bacam na nindžu retarda vatrenu kuglu koja ima 600 + 200 + 320. Ukupan demage koji šaljem na njega je 1120. Ovo zapaljuje teren koji sada gori za 200 vatre. (25 chakre i 1 slot)

Dok gledam kako nindža gori ja dmaram i tako ću povratiti malo svoje chakre.

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world189Ovaj jedan nindža je imao poprilično dosadnu sposobnost da non-stop upija Sannine napade. Sanna je polako gubio strpljenje i to ga je nerviralo. Njihova razorna borba je već izazvala isuviše veliku pažnju, Sanna se bojao da će ga i ostali pripadnici ove grupe otkriti pa je tako želeo da ovu borbu završi što pre.

#card58
Sanna upija vatru i upijenu vatru kombinuje sa njegovom omiljenom tehnikom.
#card80
Sanna uzvraća razornim napadom na njegov napad i preostali demage nastavlja ka chuninu. (45 chakre i 3 slota) Demage moje tehnike je 2200 - 1120 nastavlja 1080.


The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world190


Neprijateljski nindža želi da pobegne, izbegava Sannin napad a potom počinje da trči u nepoznatom pravcu. Sanna ga prati kako bi da dokrajčio ili onesvestio. Sanna juri za protivnikom, ne zna se ko je b rži. Sanna ponovo pokušava da ga pogodi svojom vatrenom kuglom.

#card67
Koristim ovo kako bih resetovao cd svoje tehnike na 0
#card66
Osnovni demage ove tehnike sada je 900 i onda je ojačana mojim buffom vatre. 1100 demage ide na chunina. (40 chakre i 2 slota).


The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world184


Nindža je odjedanput iz nekog neobjašnjivog razloga stao na obližnje drvo i bacio nekakav smešni uragan na Sannu i sebe odveo u smrt. (uragan čak neću ni izbeći jer nije ni potrebno) nindža biva potpuno zapaljen Sanninom vatrenom kuglom a Sanna pada sa drveta u obližno zbunje. Ono što Sanna u ovom trenutku nije znao jeste da su se oni sve vreme jurili oko neprijateljskog skrovišta, Sanna je svojim padom sa drveta u stvari aktivirao seal i tako obavestio i druge članove ove grupe. Sanna odluči da ustade ali onda vide nekakve čudne obsjaje. Sanna se u stvari jako približio organizaciji (zato je i aktivirao seal), sada je želeo da proba da se infiltrira u njihovo skrovište i možda ukrade dokumenta bez ikakve borbe.


No, Sanna je odlučio da pre nego da krene dalje da treba da zaleči svoje rane kao i sebe. Nije mogao ni da sluti šta mu se dalje sprema i da je več čitava oblast u potrazi za njim. Sanna otvara svoju prvu pomoć: uzima zavoje, mnoštvo nekakvih pilula i pokušava da se sredi. Odlučio je da će odmarati u zasedi, u slučaju da neko izidje iz skrovišta Sanna će ga zarobiti.


Sanna je čekao čitav dan u zasedi ali nikoga nije bilo iz ovog tajnog skrovišta, tamo negde oko ponoći Sanna odlučuje da se infiltrira u sklonište i ukrade sve dokumente koji su mu neophodni za njegovu misiju. Sanna ulazi u skrovište i počinje tumarati hodnicima skrovišta.

Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! Escondite_de_orochimaru_naruto_by_lwisf3rxd_d6mys9v-fullview.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9NTc2IiwicGF0aCI6IlwvZlwvZjg0OWYxZTYtYjk5MS00Yjg5LWJkOWItN2I4NmFlMjA5MDU0XC9kNm15czl2LTAzMWNlOGMyLWY2YjUtNDc1Ni1iMDQyLWI0MTlhMTBjNTZiYS5qcGciLCJ3aWR0aCI6Ijw9MTAyNCJ9XV0sImF1ZCI6WyJ1cm46c2VydmljZTppbWFnZS5vcGVyYXRpb25zIl19

Skrovište je izgledalo napušteno i bez nekog reda, probao je ić levo pa desno, obilazio je skrovište uzduž i popreko dok nije došao do nekih ojačanih vrata, odlučio je da prodje kroz njih svojom posebnom tehnikom zemlje. Soba je bila ispunjena čudnim upaljenim svećama a onda se samo čuo glas: "Konačno si došao. Čekao sam te."

Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! Maxresdefault
Nindža ustaje i izlazi iz mraka. U kratkim replikama on i Sanna govore o tome kako čitava organizacija zna da je Sanna tu i da je upao u njihovu klopku, govore o dokumenti i činjenici da već sve znaju o njemu, Sanna pokušava da se pozicionira kako bi borba otpočela.

No, nepoznati nindža mu ne dade predaha, pretvori se u tigra i velikom brzinom napade Sannu.

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world212


Nekakvo čudno bodlje poče izbijati iz zemlje, Sanna brzo oslobadja svoje telo težine i poleće u vazduh.
#card114
"Tvoji napadi su beskorisni. Mislio sam da ćeš biti malo jači od onog prošlog." Sanna leti visoko kako bi dobio prednost visine u hramu. Sanna poče sklapati svoje ruke kako bi koncentrisao svoju chakru vatre. (25 chakre i 2 slota)

#card432
Biram vatru.

#card66
"Stil vatre: vatrena kugla" Sanna sa visine posla ogromnu vatrenu kuglu na svog protivnika. Ovim Sanna pali teren za 25 vatre i to mu omogućava da iskoristi sledeću tehniku:
#card68
(50 chakre i 3 slota)

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world206


Tvoje šiljke izbegavam jer letim ali za tvoj drugi napad radim čitavu akrobaciju: prvo se spuštam (i dalje letim doduše) veoma blizu zemlje, tvoje kuglice me brate ali njih sprečava moj zemljani zid, koji posle udara sa njima ostaje čitav jer kuglice nisu dovoljno jake da ga sruše. Ja posle ovih manevara letim iznad svoje strukture kako bih te napao.

#card103
(25 chakre i 2 slota)

#card432
Biram zemlju.

#card98
Prvo očajavam svoje telo za 400 hp štita. (300 + 100 od pasivne). (25 chakre i 2 slota)

Potom upijam vatru u sebi
#card58
Upio sam 85 vatre u sebi i odmah sam uz upijanje aktivirao i ovo:
#card61
Dobijam bonus od 170 demage sada. (25 chakre i 1 slot)

#card59
Za preostala dva slota radim ovo. Demage jednog metka je 570 a ja ih imam dva. (50 chakre i 2 slota) Na terenu ponovo gori 50 vatre.

Tennin: 600 hp

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world209


Uh jebote tri napada idu na mene. Ovako prvi napad izbegavam tako što letim, drugi napad izbegavam tako što se ponovo krijem iza strukture, od trećeg napada se ne branim. Tvoj naapd od chakre probija moju strukturu i uništava je a meni nanosi 300 štete ali pošto imam 400 hp štita ne uspevaš da me povrediš. Tvoj jaki napad me je oduvao.


#card432
Biram vatru. Imam 85 vatre.

#card71
Ulažem dodatnu chakru (-75 chakre i 2 slota)

#card73
Na tebe pada zmajevska glava. Demage mog zmaja je 600 + 100 od FH + 170 od FS. Demage moje tehnike je 870. (55 chakre i 1 slot)

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world209


Ovaj ludi nindža ponovi svoj napad, brani se od mog zmaja i na mene šalje 120 demage,a. Malo ovaj ludak zna da je Sanna više nego pripremljen došao u ovu borbu. Videvši njegov napad Sanna mu samo viknu: "Vreme je da te rešim."

#card432
Biram zemlju. Na terenu gori 165 vatre.

#card116
Prvo šiljke i eksplodirajuće kuglice izbegavam ovim. Ali zbog tvog demage,a čiste chakre prinudjen sam da skoro odmah izadjem iz imuniteta da se odbranim od tvog poslednjeg napada čiste chakre. (45 chakre i 2 slota)

#card120
Ulažem 100 chakre i stvaram def od 1500. Tvoj napad udara u moj zid i ništa, izaziva rušenje i onda na tebe pada 750 demage. (95 chakre i 3 slota)

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world207


Sannna se odjedanputa našao na istom mestu, video je da nema njegovog zida kao ni nikakve štete. Shvatio je da je bio neki genjutsu u koji je upao ali ga ovo nije omelo, morao je odmah da reaguje.

#card432
Biram vatru. Na terenu gori 195 vatre.

Napad zemlje (i to poslednji) u ovom potezu primam. Šiljci izlaze iz zemlje i povredjuju me. (primam 250 demage,a).

#card66
Osnovni demage ove tehnike je 600 + 100 od FH + 170 od FS. Demage koji ide na tebe je 870.
The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world204


#card432
Biram zemlju. Na terenu gori 200 vatre.

#card58
Usisavam vatru i koristim ovu tehniku:
#card67
resetujem cd mojoj vatrenoj kugli.
#card66
Demage moje vatrene kugle je 800 + 200 od upijanja + 100 od flame hurricane,a + 100 od FR. Ukupan demage koji ide na tebe je 1200 (40 chakre 1 slot). Na terenu ponovo gori 25 vatre.


Sanna je želeo da dokrajči svog protivnika u jednom potezu, šalje na njega ogromnu vatrenu kuglu koja će ga spržiti. Sanna je već izgubio dosta vremena i sada je još u barijeri, dakle, njegov jedini izlaz iz ove situacije je da ga ubije što pre.

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world208


Ovaj nindža je uradio ono što je uradio i prošli nindža. Golim životinjskim rukama je zaustavio napad koji je Sanna poslao na njega, sada, ako je Sannina teza tačna: ova tehnika obično prouzrokuje unutrašnje povrede tela. Sanna odlučuje da sačeka i vidi šta će biti dalje, Sanna koristi rest da bi povratio svoju chakru i energiju.


The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world210


N eprijatelj radi neke čudne znakove rukama i odjednom sa neba počinje padati ogromna količina senbona. Sanna brže bolje prizva svoje zemljane zidove kako bi se odbranio od ovih senbona ali kako njegova odbrana nije bila dovoljna aktivirao je i svoj black layer. Ovim kombinacijama Sanna se potpuno štiti od neprijateljskih napada i čeka još jedan potez.

#card432
Biram zemlju

#card108
(95 chakre i 2 slota)
Zidovi su napravili kornjaču oko mene i brane me od senbona, senboni probijaju ovu odbranu ali ka meni nastavlja 450 demage,a koji udara u čvrst sloj zemlje na mom telu.
#card98
(25 chakre i 2 slota)

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world204


Iz nekog čudnog razloga ovaj nindža stvara još jednu čudnu barijeru oko Sanne kako ovaj ne bi mogao da pobegne iz njihovog skrovišta. Sanna vide da ovome nindžu (baš kao i onom prošlom) počinje da bude izuzetno loše i da pokazuje simptome smrti. Sanna odluči da i ovaj potez odmara (koristim rest) ne bi li video šta mu ovaj nindža sprema.

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world207


Neprijatelj je pokušao da uradi genjutsu Sanni ali i pre nego što je sklopio svoje ruke umire i pada. Sanna je mislio da je svemu kraj ali barijera koja se nalazila oko njega nije padala. Sanna nije znao šta se dešava sve dok nije čuo neki nepoznati glas: "Kakvo bezvredno djubre." Rekao je neko sa kapuljačom i ušao u barijeru (zabranjenom tehnikom nepoznatog klana). Nastavio je da govori sa Sannom: "Mislio sam da će uspeti da te pobedi ali izgleda ništa.....Mislim da si po ovo došao." Nepoznati nindža sa kapuljačom baci svitak u kojem su imena svih Uzumaki nindži i odmah napade Sannu.

Ja radim još jedan rest dok slušam ove njegove budalaštine.

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world204


"Morate prestati sa ovim budalaštinama.Barijera me neće zaustaviti da vas ovde sve uništim....!" Sanna je iz nekog razloga bio veoma ljut i počeo je vikati na nepoznatog nindžu. Sanni je na terenu od prošle borbe gorelo 50 vatre.

#card432
Samo se nastavlja niz, biram vatru.

#card71
Ponovo oko mene izazivam vrtloh vatre (75 chakre i 2 slota) Ovo dodatno pali teren za 75 vatre. Ja usisavam ovu vatru i ponovo koristim fire soul.
#card61
(25 chakre i 1 slot)

#card66
Četvrti put koristim ovu tehniku tako da je osnovni demage ove tehnike 800 + 100 od FR + 100 od FH + 150 od FS + 75 od upijanja. Na tebe šaljem ogromnu kuglu koja ide i gori sve pred sobom. Demage moje kugle je 1225. (25 chakre i 1 slot)

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world203


Iako su tvoja čula postala oštrija i ti smanji demage mojoj tehnici, ostao si samo na 500 hp. A na terenu gori i dalje 50 vatre. "Vreme je da te naučim lekciju ili dve." Sanna i dalje ljutito gleda protivnika kako gori od njegove vatrene kugle.

#card432
Biram zemlju.

#card68
Pošto na terenu već gori 50 vatre, daj da mi to zapalimo još malo. Nivo vatre na terenu se povećava za 30. Odjendom po terenu kreću da skakuću mali pacovi i zmije. Protivnik gori u plamenu.

#card69
Bacam na tebe zmaja kojeg ojačavam i tehnikom fire bomb
#card75
(60 chakre i 2 slota)

Demage koji ide na tebe je 500 + 150 od FS + 100 od FH + 250 od FB. Demage mog zmaja je 1000 ali pošto imaš svoju posebnu tehniku moj napad je slabiji za 500 demage.

The member 'Sanna Uzumaki' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! #world206


Kada sam video da neprijateljski nindža pada mrtav i da je njegova tehnika uspela samo polovično ja izazivam vatru u sebi i na sve strane šaljem svoj vatreni napad.

#card83

Eksplozija koju sam prouzrokovao je desektovala skrovište ove zle organizacije, sve je počelo da se urušava i eksplozija je otvorila sva "vrata". Sanna shvativši da je sve gotovo, proveri još jedaren da li je onaj skrol kod njega i poče bežati iz ovog glupog skloništa. Informacije koje je zadobio ovo misijom će biti krucijalne i preko potrebne za njegovo dalje napredovanje.

Organizacija je ostavljena ruinirana i sada izgleda ovako:
Kokoro no Kishi - Uzumaki se radja! Latest?cb=20160124200344