Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Fumetsuovo Skloniste

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Fumetsuovo Skloniste

Ovo mesto pored reke fumetsu je izgradio u potpunosti sam. Koristio je sve materijale koje je pronašao u prirodi i uz oslanjanje na njih izgradio je sebi dom. Sklonište nije preveliko ali ima jednu komilu trsćane srži koja pravi simulaciju slame na kojoj fumetsu obično spava. Dobro je zakrpljena tako da noću hladnoća ne dopire unutra 

Kako bih ušao unutra veoma gladan i iscrpljen legao bih da spavam na svojoj gomili. Kako sam legao razmišljao sam šta bih mogao uraditi da poboljšam svoje sposobnosti i već sam smišljao par načina da automatski lovim ribu.


Kako sam to razmišljao i dolazile su mi ideje na pamet moj um je sve više i više izlazio iz stanja budnosti i jednostavno sam zaspao u skloništu

Kako bih se lagano budio jednostavno prva stvar koju bih osećao jeste taj napad u mom stomaku koji me proždire od gladi. Odmah bih se setio ideje koju sam imao da napravim zamku za ribe i tako ulovim sebi neku hranu.


Uz puno detaljnog razmišljanja i par analiziranja zgrabio bih svoju katanu i polako bih otvorio vrata. Izašao bih napolje sa velikim brojem ideja koje bih mogao primeniti da ulovim hranu.

Kako sam jednostavno ušao sa majmunima oni bi ugledali kako ima ogromna udobna površina koja je kao što sam već par puta navodio bila samo unutrašnjost šećernih trsaka natabana na gomile. Kako su oni skočili u to ja nisam previše razmišljao i legao bih i ja da spavam.


Oni su jednostavno još dobrih 20 minuta skakli po tome kao neka mala deca odk se i oni nebi umorili i zaspali bi i to bi bio trenutak mira i tišine koji bih iskoristio da upadnem u san

Kako ustajem ujutru u ranu zoru prva stvar koja me dočekuje jeste svetlo koje probija kroz malu rupicu u vratima. Kako se to dešava moji majmuni idalje spavju. Jednostavno bih ih ostavio tu još malo. 


Kako sam ustajao polako bih se nameštao i već bih smišljao novu zamku da hvatam ribe. Polako nas je bilo dosta a po jedna riba svakom nije bila dovoljna. 


Detaljno razmišljajući došao bih do zaključka kako da napravim novu zamku. Kako bih razmišljao izašao bih iz kuće i uputio bih se nazat prema reci.

Dosao bih iscrpljen do sklonista i moja 3 majmuna su vec obavila sve prostije poslove. Ispraznili su sve zamke i opet su ih postavili u uhvatili su brda riba.


Kako sam usao video sam njih koji na jedu pecene ribe koje su sad skoro ispekli 

Kako su sve ribe bile ispecene ja sam gledao i nisam mogao da odolim te su mi dodali ribu na raznju koju sam uzeo.


 Polako sam jeo i uzivao u prijatnoj aromi koja je riba davala i jednostavno sam bio srecan sto sam u kratkom vremenu naucio majmune da spremaju vrlo fine obroke koji su postali moj zivot

Kako sam konacno zavrsio sa 2-3 ribe i najeo sam se polako sam im krenuo pricati price o tome sta se sve desavalo kad sam im rekao da je mesto opasno i da odu.


Sve je bilo u potpunosti stvarno a ja sam to pricao epski u takvom stilu da su se oni divili cak sam i u koju ruku preuvelicavao neke stvari

Kako sam pricao spomenuo sam sve i ogromnog zver cuvara i skriveno blago i moje slavnu borbu sa njim u kojoj sam ga oduvao u nebesa. Bio sam jednostavno preponosan na svoj uspeh.


Oni su slusali i bili su zapanjeni time sto sam ja pricao jer samim tim kao sto sam i rekao preuvelicavao sam dogadjaj koji se desio

Kako smo pricali vreme je teklo jer ono nikad nestaje i mrak se polako obavio oko kuce. Svi smo polako postajali umorni i ja sam predlozio da svi odemo prvo po vodu pa da spavamo.


Polako smo svi ustali onako malo umorni jer je vec bilo kasno u noci jer smo dugo pricali i jeli zajedno bez ikakvih zastoja.

Polako bih izasao napolje u pratnji svoja 3 prijatelja i bio bih spreman da nastavim dalje i polako smo dosli do potoka i napunili smo nase nocne cuturice iz kojih bi smo pili obicno.


Kako bi smo ih napunili prvo bi ih 2 3 puta popili prenego sto bi napunili jos jednom za noncu krizu i krenuli unutra

Kako smo usli unutra jednostavno krevet je bio sve sto sam video bacio bih cuturicu pored njega i bacio bih se na isti krevet.


Bio sam iscrpljen i morao sam se oporaviti od svega toga i od ovog napornog dana pa sam legao da spavam znajuci da cu se probuditi tek oko 9 10 sutra ujutru

Polako bih ustajao u rano podne da vidim sta se desava setivsi se da smo juce ostali budni do kasno. Moja mala ekipica je vec bila budna i nisam znao gde su odlutali cim su ustali pre mene.


Polako bih navukao odelo i spremio bih se da izadjem napolje. Kako sam se opasivao ugledao sam cuturicu koja je idalje bila puna vodom a usta su mi se u potpunosti sasusila od zedji

Polako bih ugledao cuturu i nakon 2 kratke sekunde zuranja u nju sagnuo bih se da je pokupim i polako bih je nategnuo da popijem vode iz nje. Cutura je bila puna vodom i popio sam celu cuturu mrtav zedan i nisam mogao da stanem.


Kako sam u potpunosti popio sve jednostavno bih bacio cuturu na pod i tako bih je ostavio tu u potpunosti praznu

Kako sam pio gledao sam oko sebe i video sam da su zemljane naslage na kolibi polako pocele pucati i mislio sam da treba da se stave nove.


Kako sam to polako gledao moja 3 prijatelja usla su u kucu sa pecenim ribama koje sam gledao u neverici. Cudio sam se kad su brze stigli da ih ispeku

Kako su oni dosli i pruzili mi ribu ja sam bio gladan i poceo sam da je jedem. Kad sam jeo razmisljao sam kako sam pre mrzeo ribu a danas ona je postala deo mog svakodnevnog zivota.


Polako ali sigurno oglodjao bih tu ribu do kostiju i mogu reci da je bila vrlo lepa. Kako sam je pojeo bacio bih kosti u ciniju i rekao bih da moramo poceti da radimo

Kako sam ustao i krenuo sam da im polako pricam da zidovi nisu u najboljem stanju i da polako pucaju i da ih moramo obnoviti kako bi dom opet bio siguran.


Skloniste je bilo u fazi raspadanja i mi smo morali da ga sacuvamo kako nam se nebi raspalo jer bez njega nebismo imali ni dom na kome bi ziveli i u kom bi se grejali i krili od zveri

Kako sam to objasnio ja bih polako uzeo katanu koju sam drzao u rukama i stavio bih je oko svoga struka i vrlo smirneo bih ustao i ocistio prasinu sa mog odela.


Kako sam polako ustao bio bih spreman da krenem i zajedno sa svojim prijateljima ja bih nastavio dalje kako bih izasao kroz vrata i zaputio ka reci