Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⛩ Skrivena pecina

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⛩ Skrivena pecina

⛩ Skrivena pecina  Anime-original-cave-hd-wallpaper-preview

Skrivena pecina u kojoj su zivele mnoge sumske zivotinje dok Saburo nije namestio veceru od njih. Nalazi se u srcu sume i dobro je skrivena sa sealom koji prikriva chakru. Unutrasnjost pecine nije nesto posebna, ali kroz vreme provedeno Saburo ce preurediti i namestiti od ovoga njegovu jazbinu

#card771 #card717

Ulazim sa srnom preko ramena i bacam je na hladan pod jazbine koji ce je odrzavati svezom neko vreme. Lupajuci kunai u kamen pokusavam da pokrenem vatru i uspevam u tome. Stavljam jos koju grancicu na vatru i uzivam u miru i tisini koje mi ovo mesto donosi.

Laganim koracima, Saburo je stigao do pecine i odlucio je da legne i odmori se. Pre ovoga, bio je na avanturama koje su mu oduzele mnogo energije. Prelazio je planine, reke i sume, neprestano tragajuci za hranom i vodom. Sada je konacno nasao svoj dom gde moze da se odmori.

#card717

(kupio sam seal koji se obnovio u mom hidenoutu)

Nekon uspesne i naporne misije, Saburo dolazi do svoje pecine koju je koristio kao zaklon. Saburo je srecan posto je ipak video svog starog druga Esaua koji je ziv izgleda dosao sa Shitoshi okeana. Cuo je razne price o okeanu al nista neocekivano. Saburo prilazi tlu pecine i seda na nju, meditirajuci.

Saburo je trenirao u svojoj pecini vec 2-3 meseca. Vezbao je novi stil borbe dugo vremena i upravo ga je usavrsio. Sada se oseca kao da je ponovo rodjen zbog preplavljujuce moci u njemu. Njegov novi stil kombinuje brzinu i snagu, cineci ga nezaustavljivim. Tokom napornih treninga, Saburo je testirao svoje granice, prevazilazeci svaki test . Osecaj ispunjenja snage i moci sada ga prati na svakom koraku. Njegova pecina postala je mesto gde se radja snaga. Saburo je sada spreman da pokaze svetu novog sebe.

#card621
(Postavljam ga na sebe)

Saburo posle svoje duge setnje odlucio je da se vrati u njegovu pecinu ne bi li se odmorio i isao u nove avanture. Dosao je u pecinu namewtio je svoj krevet zatim je legao u njega. Iz kreveta je gledao izgled pecine dok je odmarao.