Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Mistična Reka Gai-Lao

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Mistična Reka Gai-Lao

Mistična reka je jedno od mesta sa najaktivnijom senjutsu energijom na svetu. U njoj su se majmuni redovno kupali i koncentracija chakre je u njoj znatno jača.


Sama reka ima pliće i dublje delove i prema njima se i deli. Plići delovi su u srcu džungle a kako se odaljavaš voda postaje sve dublja nemirnija i ima manje senjutsu chakre u njoj.


Sama reka je puna života i smatra se da bilo šta što se ulovi u njoj je znatno više obogaćeno hranom no što je bilo koja druga reka ili more u kojima se nalazi brda hrane

Kako bih jutarnje sunce probijalo kroz lijane 2 osobe su konačno došle do reke. Jedna osoba bila je svima dobro poznat mudrac Gdin Hassan. Druga osoba bila je majmunima nesposobna a za tu drugu osobu će se ispostaviti da je fumetsu koji je došao kao Hassanov novi učenik kako bi unapredio svoje sposobnosti.


Kako su došli do reke Hassan je objasnio Fumetsuu kako on mora postati jedan sa majmunima i mora razumeti njihovu prirodu. Stoga mora znati šta majmuni rade i zašto ova voda ovde stoji. Objasnivši mu to nestao je u prašini i fumetsu je ostao sam na svoju ruku da se snalazi u ovoj reci

Kako je fumetsu gledao u reku ostao je sam sa majmunima i drugim životinjama u okolini. Fumetsu je znao da mora nešto uraditi kako bi ojačao. On je prvo počeo zagrejavati svoje telo u vidu niza vežbi za poboljšanje fizičkih sposobnosti (Sklekovi, Čučnjevi, ...).


Nakon toga on je malo ogladneo pa je smatrao da se ovde sigurno može naći nešto za jesti. Nije video u okolini bobice ali je video neku šećernu trsku pored reke i oko nje su prolazile ribe te je znao šta će biti njegova hrana

Kako je video brdo riba koje jednostavno zuje kroz reku probao bi uhvatiti neke od njih golim rukama razmišljajući o klopi. Kako je krenuo riba je prostrujala i prošla mu je cik pod noge. Razmišljao je da su ove ribe brže od običnih izgleda.


Kako je to razmišljao on bi pokušao još jednu ribu uhvatiti no mu nije uspelo. Nakon nekog pokušavanja on je probao ali se previše nagnuo i udario je rukama u vodu zamalo treskajući celim telom u istu no su ga ruke noge i snažan stav zadržale

Kako je on pokušavao shvatio je da način pristupanja rukama neće uspeti i da mora ribu da uhvatim nečim. Setio se da ima katanu uz sebe te ju je okrenuo prema zemlji i pokušao je nabosti ribu koja bi prolazila tim putem. 


Nije mu baš polazilo za rukom, on je pokušavao ali katana je bila previše teška da bi se istovremeno održavala u kontroli ali takođe i imala dovoljno veliku brzinu da se zarije u ove ekstremno brze ribe. Najviše do čega je došao je pola repa jedne ribe koji se tu slučajno zakačio dok je gađao drugu ribu.

Kako bih polako i izgladnelo krenuo da odustajem ugledao bih šećernu trsku kako stoji pored vode i došao bih na jednu vrlo pametnu ideju koja bi mi mogla doneti neku hranu.


Kako sam to radio uzeo sam trsku i odsekao sam je svojom katanom. Polako sam je krenuo rezbariti u oblik oštrog špica na vrhu koji bi mi trebao omogućiti da nabadam ribe dok istovremeno on održava lakoću i fleksibilnost.

Kako sam nakon ne tako dugog ali voma preciznog rezabrenja iseckao trsku i dobio improvizovano lako koplje opet bih otišao do reke sa namerom da ovaj put stvarno nabavim hranu.


Kako sam došao polako bih krenuo ispitivati i gađati trenutak da uhvatim ribu. Prvih 10 minuta bilo je neuspešno ali od jednom nakon precizne kalkulacije riba bi se uhvatila direktno na koplje kako bih je izvukao i bio srećan što sam konačno uspeo da uhvatim neku hranu

Kako bih konačno uzeo ribu polako bih otišao na obalu gde bih krenuo praviti logorsku vatru da ispržim ribu. Uzeo sam par grančica sa obližnjih drveća i krenuo ih postavljati jedne oko drugih. Našao sam par lijana i ubacio ih unutra kao gorivo ali sam isto obmotao sve oklo. 


Dok sam razmišljao kako da zapalim vatru setio bih se ta imam kremen i kamen u svom džepu jer to uvek nosim ako mi nekad bude zatrebalo. Uzeo bih kremen i kamen i krenuo bih udarati sa namerom da stvorim neku varnicu i da zapalim vatru. nakon par pokušaja varnica je zapalila deo lijane i vatra se proširlia

Kako sam uglavio trsku u zemlju tako da riba bude na vrhu i vatra je polako ali sigurno krcka i peče jednostvno sam pomislio kako ću slatko jesti i biću presrećan kad se iskrcka.


Kako se konačno iskrckala uzeo bih je i meni bi prišao neki majmun. Ne razmišljavši puno jednostavno sam uzeo i krenuo da zagrizem ali kako sam zagrizao majmun je uhvatio ostatak ribe rukama i otkinuo je sve sem dela koji mi je bio u rukama te je naglo počeo bežati

Kako bih video majmuna koji beži bes bi mi se probudio i krenuo bih da ga jurim sa namerom da ga sustignem. Kako sam jurio nisam ga mogao sustići sve dok se nisam fokusirao.


Kako sam trčao uspeo sam ga uzbiti uz ćoše ali je on počeo da se penje po stenama kao da je to lagano. Nisam smeo odustati i krenuo sam se penjati ali bio sam znatno sporiji od majmuna. Kako bih se popeo konačno bih ugledao njega skroz udaljini kako beži i izgubio sam volju da ga jurim.

Kako bi on pobegao ja bih se krenuo polako spuštati niz planinu nazat ka reci. Kako sam došao do reke polako je padala noć i morao sam napraviti sklonište. Sa obzirom da nije bilo puno toga u ponudi odlučio bih se za drva lijane i lišće


Kao osnovu i temelj rukama bih ukopao zemlju na dole i u njih zario osnovu koja je bila mešavina drva i trske. Kako sam je zario uzeo bih lijane i obmotavao bih ih okolo u slojevima. Nakon toga jednostavno bih prekrio rupe između lijana lišćem kako bih napravio prirodan izolator

Nakon dugog i napornog rada moje sklonište je bilo gotovo i noć je konačno pala. Kako bi se sve to završilo otišao sam da uzmem koji guc mistične vode koja bi mi dobro došla.


Nakon 2-3 guca jednostavno bih se opustio i bio bih smiren. Polako bih otšetao do skloništa kod kog bih zaklonio vrata koja je napravljena od lišča i lijana ulepljenih smolom. Nisam imao neki krevet većsamo gomilu slame koju sam izvadio iz trske i nagomilao na jedno mesto i tu bih se bacio i zaspao

Našao sam se na obalama ove reke i već sam razmišljao šta ću dalje da radim. Shvatio sam da moja katana nemože seći drva pa sam jednostavno lomio granje. Kako sam to uradio videmo sam još šećerne trske pa bih nju isekao katanom jer je ona bila znatno lakša za seču.


Nakon toga skupio bih sve materijale na jednom mestu i gledao bih i razmatrao kako da sprovedem tu moju ideju u delo

Nakon kratkog razmišljanja jednostavno bih krenuo veizvati lijane kako bih napravio malu komoru. Uzeo bih još jednu granu i lepo bih je izrezbario i nakon toga bih je isekao na 2 jednaka dela. Uzeo bih i jednu bih zalepio za jedan zid komore a drugu na drugi tako da se tačno u sredini jedva ne dotiču.


Kako sam to gledao jednostavno bih uzeo šećernu trsku koju sam sekao na manje komadiće i oštrio sam ih. Kako sam ih naoštrio jednostavno bih ih zakačio na kraj komore (suprotno od ulaza u nju) i sa krajnjih strana iste.

Kako bih osigurao da moja zamka ne odpluta niz reku jednostavno bih uzeo kamen i sa lijanama i konopcima bih ga vrlo dobro zavezao. Nakon toga napravio bih još 2 zamke po istom principu i bio bih spreman da ih pustim u delovanje.


Uzeo bih i procenio bih u kom smeru teče voda. Nakon toga bih uzeo svoju zamke i postavio bih tako da ulaz gleda u smer iz kog teče voda. Nakon toga bih ih jednostavno ostavio tu i prepustio bih vremenu da mi napravi klopu.

Kako bih uzeo to odmah bih skapirao da mi treba neka vatra na koju bih pržio ribu a i ražnjevin na koje bih ih kačio. Kako bih to uradio uzeo bih i krenuo bih da sečem grane i da ih oštrim sa namerom da od njih napravim ražnjiće.


Nakon par minuta uzeo bih i pogledao bih i napravio sam oko 10 tak sasvim funkciojnalnih ražnjića na koje sam mogao kačiti svoju hranu i na kojima sam mogao da čak i sam lovim hranu ako mi bude bilo dosadno.

Kako sam završio ražnjiće video bih kako voda crveni iznad jedne od zamki i znao bih da se nešto upecalo u nju. Pošto nisam imao gde da stavim plen morao sam brzo razmišljati.


Na brzinu sam od grana ispleo improvizovanu korpu koja jeste bila bušna sa par manjih rupica ali bi uspešno zadržala svu hranu koja bude stavljena u nju

Kako bih to uradio video bih da se drug 2 zamke sada crvene pa bih uzeo i sve bih ih lepo izvado iz vode i ispraznio bih ih o činiju. Video bih da su u nekima bile i više od jedne ribe što me je samo još više usrećilo.


Kako sam to uradio jednostavno bih uzeo i prikupio bih sve nepohodne materijale za logorsku vatru. Nakon toga bih je sa kremenom potpalio i sve ribe bih nabo na ražanj i dok se peku otišao bih da vratim zamke nazat u vodu.

Kako sam ih vratio video sam onog majmuna od juče kako je opet došao i izgleda mi kao da je opet bio spreman da sčepa nešto. Opet nisam ga najurio jer sam opet pokazao empatiju prema majmunku.


Kako su skoro bile gotove on je bio spreman da sčepa jednu od njih ali sam ga veoma brzo preduhitrio i uzeo sam je. Onda sam jednostavno uzeo i ovaj put sam mu ponudio ribu kao dokaz da nemora da je krade kako bi je dobio. Nakon toga on je pojeo 2 ribe i ja sam pojeo 3 ribe.

Nakon što smo jeli majmun je ustao i pokazivao mi je negde. Izgledalo mi je kao da hoće da mi pokaže neki put i gde on vodi. Kako je on usmeravao ja sam ga jednostavno pratio i polako smo se udaljavali od reke.


Ja i on smo išli sve dalje i dalje dok nismo stigli do vodopada koji su se nalazili ustvari uz tok ove reke samo je majmun išao prečicom

Kako bih konačno došao niz reku video bih da je vatrica idalje tu samo se treba potpaliti. Pokušao sam objasniti majmunima da uzmu i da skupe drva što izgleda da su razumeli jer su se odma bacili na posao i krenuli su sa sakupljanjem.


Trećem majmunu sam pokazao da me prati do vode gde smo ja i on zajedno vadili zamke koje su bile pune ribe i od kojih smo svi mogli pošteno da se najedemo kao ljudi i majmuni

Kako smo ih izneli vatra je bila spremna a u činiju smo otresli čak 8 riba što je za 3 zamke bilo fenomenalno. Kako smo to uzeli uzeli bi smo ražnjiće i naboli bi smo ribe nakon čega bi smo ih stavili da se krčkaju na vatri.


Nakon toga jednostavno bih ispričao majmunima svoju priču u veri da će me razumeti jer su do sad razumeli sve što sam im rekao, objasnio sam im kako sam ostavljen u ovoj džungli da se snalazim i da postanem jedno sa njihovom vrstom

Dok sam tako pričao ribe su se ispekli i da bi bilo fer svako bi uzeo po 2 ribe da bi smo se svi fino najeli. Kako smo večerali meni su majmuni pokušavali znakovima objašnjavati ali nisam se baš najbolje snalazio.


Kako sam jeo jednostavno bih rekao da idem da odspavam jer sam umoran i da se oni i ja možemo sutra opet sastati ako oni to žele naravno.

Kako sam krenuo ka skloništu majmuni bi se jednostavno zakačili na mene dvojica za noge i jedan za ledja i onda bih razumeo da i oni žele unutra te bih vrlo dobro promisilo pa bih im rekao "Dobro dobro možete unutra." 


Rekavši to oni i ja zajedno bi smo krenuli do mog skloništa dok je noć bila veoma mirna i tiha i polako se u potpunosti smrkavalo do tačke gde se ništa nevidi

Kako sam izašao odmah sam imao novu ideju o novoj hvataljci sa kojom bih nabavio još hrane za sebe i svoje nove prijatelje. Trebalo mi je nešto da isečem drvo pa sam uzeo neko kamenje koje je stojalo tu u blizini. Udarao bih kamen o kamen nebili oštrio jedan od njih i sa njim bih probao da napravim kamenu sekiru.


Kako sam udarao probudio bih svoje drugove koji bi ustali i gledali bi u mene kako cepam kamen. Ja bih im rekao da provere zamke i da sve isruče u kante i nakon toga da idu i iscepaju trsku jer će mi biti potrebna

Kako sam oblikovao kamen u oblik sekire uzeo bih ražanj i lijane i za tup deo ražnja bih napravio manju rupicu i u toj rupi bih zavalio oštricu. Sve to bih lepo povezao lijanom i dodatno bih ga ulepio mujlom i lepljivom sluzi koju luče rečni rakovi kraj obale. 


Kako sam sve to uradio improvizovana sekira bi konačno bila gotova. Pogledao bih u majmune koji su uzeli i doneli ono ribe što se pohvatalo preko noći. Ja bih im rekao da uzmu i da upale vatru te sam im bacio kremen i kamen i oni su znal šta moraju da rade

Kako bi oni to spremali ja bih konačno uzeo svoju improvizovanu seikru i počeo bih gledati. Gledao sam u drveća dok nisam video jedno malo manje drvo koje je bilo taman. Uzeo bih i sekirom bih udarao u drvo sa namerom da ga isečem sve do panja. Kako sam lupao nakon 2-3 minuta lupanja drvo bi se prevrnulo i palo.


Kako je drvo palo gledao sam u njega i odsekao sam donji deo drveta od ostatka. Kako sam to uradio isekao bih drvo sa leve i desne strane ostavljajući samo centar da stoji tu. Kako sam ostavio centar jednostavno bih uzeo tu improvizovanu drvenu ploču

Kako sam uzeo tu dasku video bih da ima nekih neravnina i to mi se ne bi svidelo jer smatram da bih je mogao izglačati. Kako sam to rekao šetao sam se rekom dok nisam našao 2 malo veća kamena koja bi mogla nečemu koristiti.


Kako sam ih doneo uzeo sam kamen i krenuo sam kamenom udarati u drugi tako zatupljujući ga. Udarao sam sve dok kamen nije postao prirodna šmirgla sa kojom bih mogao sa lakoćom da uglačam drvo

Kako bih konačno napravio improvizovanu šmirglu uzeo bih je i krenuo bih glačati drvo kako bih u potpunosti izravnjao tu dasku. Kako sam je gledao uzeo sam i ogulio sam delove sa strane koji su idalje bili pokriveni korom. Nakon par sati šmirglanja i glačanja konačno bi se dobila četvrtasta površina.


Kako sam je uzeo rekao sam da bi mi to bila dobra osnova za zamku koju trenutno pravim i da će biti odlična za to.

Konačno bih uzeo i na tu površnu bih prešao još jednom šmirglom. Uzeo bih naoštren bambus koji su mi majmuni dali i uzeo bih sekiru. Kako sam to video video sam da nema sile da bambus prođe kroz to da se ne istupi ili ne iskida. Uzeo sam onaj stari kamen i sa par udaraca od strane tupe sekire napravio bih klin.


Kako sam napravio klin prislonio bih ga na ploču i sa dupim delom sekire bih ga zakucao. Zakucavao bih tako više puta dok ne bih izudarao par manjih rupa koje su bile  prefektne za bambus

Kako bih napravio sve konačno bih uzeo i stavio bih naoštren bambus u rupe. Kako je on ispadao znao sam da ga moram nečim podglaviti pa sam uzeo mulj iz vode i smolu iz drveta. Izmiksao bih ih u korpi i napravio bih neki prirodni lepak. 


Napunio bih rupe sa tom mešavinom i ostavio bih ih na suncu da se suše i da mogu da ih kasnije stavim na proveru da vidim kako će se pokazati u vodi 

Kako se mesavina hladila ja sam uzeo i dosao bih do majmuna. Oni su tu  jeli i dali su meni 2 ribe sto su uspeli da upecaju i ja sam polako poceo da jedem. Gledao sam u njih i rekao sam im vrlo smirenim tonom. "Ja vas vise ne mogu zvati majmuni trebaju mi neka imena za vas". Rekavsi to razmisljao bih.


Kako sam polako jeo konacno bih smislio imena za majmune i rekao bih im upirujiuci prstom da znaju na koga mislim "Ti ces biti Yanga, ti si Honsha i ti ces biti Michikachi". Rekavsi do svi su od danas dobili svoja imena koja pre nisu imali

Izasli bi smo na reku kako bi smo bili spremni da kupimo mulj. Saobzirom da je  nasa kuca bila odmah pored reke morali smo prvo uzeti kante.


Nismo mogli da se setimo gde smo ih ostavili pa smo gledali okolo u nadi da pronadjemo kante i da krenemo sa poslom. Kako smo trazili gledao sam gde su mogli da ih stave.

Polako nakon dobrih par minuta trazenja Yao je povikao da je nasao kante. Otisli bi smo do njega kako bi smo ugledali 3 kante koje tu stoje.


Pokupili bi smo kante i odlucili bi se da Oga i Enra nose zajedno a da ja i Yao nosimo po jednu kofu. I tako je i bilo i krenuli smo

Kako smo pokupili kante polako bi smo krenuli ka samoj obali i pomlao smo caskali i pricali premisljajuci se o tome kako cemo prvo krenuti da krpimo sve to.


Dosli smo do dogovora da prvo uradimo po jedan zid i onda da cetvrti zid zavrsimo zajedno i tako osiguramo nase skloniste

Kako smo tako kupili dosli bi smo do reke i krenuli bi smo da ulazimo do dela sa muljom. Polako smo kretali znajuci da ce da se iskaljamo pa smo se svukli u bokserice.


Polako smo prilazili mulju pazeci na svaki korak isli smo i  gledali smo da ga napipamo bez da duboko upadnemo u njega da bi mogli da krenemo da ga vadimo

Kako sam udarao nogom napipao bih mulj i povikao bih "Evo Ga" dajuci doznanje da sam ga nasao. Kako sam ga nasao zabrobocio sam kantu i krenuo sam vaditi mulj iz vode.


Moja ekipica se okupila oko mene i tako smo krenuli vaditi mulj i obmazivati skloniste njima i tako opet u krug

Kako sam vadio mulj iz vode neocekivajuci je ogromna zver se pojavila pred amnom spremna za borbu ali i ja sam bio spreman koliko i ona.


Moja braca majmuni su bila tu uz mene i bili su spremni da uskoce da se bijemo do zadnje kapi krvi sa tom zveri da zastitimo nasu kucu


(Borim se protiv Tennin NPC-a sve summoning kartice su samnom jer su po rpu tu)

Kako bi cudoviste iskocilo bio bih brz na nogama da se spremim za borbu sa njim i da se obracnuam jednom za svagda te sam naelektrisao svoje teli i mac dodavajcui mi snagu i brzinu i izvadio sam svoj mac pripremivsi se za borbu

#card186 #card164 #card155 #card191


Kako sam to uradio zaleteo bih se ka protivniku spreman da ga presecem u jednom brzom i smrtonosnom rezu koji ide ka njemu

#card189

The member 'Fumetsu' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Mistična Reka Gai-Lao #world213

Kako si ispalio svoje zmajeve ja prelaizm u svoj brzi rezim i shvatam da kako bih te izbegao moram se pomerati brze i nepredvidljivije


#card1063


(Izbegavam oba zmaja)


Kako sam izbegao tvoj napad brzo dolazim do tebe i pokusavam poseci cudoviste po vratu i tako ga uspesno usmrtiti jednom za svagda


#card190

The member 'Fumetsu' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Mistična Reka Gai-Lao #world205

Kako sam zamahnuo cudoviste me je nekako oslabilo ali sam skupio svu moju snagu i sa jednim jakim rezom bih ga prerezao po grkljanu. 


Kako sam ga prerezao ono je tu stalo u mesto i polako je pocelo ici levo desno a ja nisam znao sta ce sledece da uradi pa sam se zacudio i zamislio ne znjauci sta sledi

Kako se ono tako vrteo znajuci da ce ono umreti nisam mogao predvideti sta ce se sledece desiti. Iz tog tela poceli su ispaljivati ogromni zuti zraci koji su przili sve pred sobom u nadi da nas pobije sa sobom.


Mi smo svi skocili na pod u nadi da nas zraci ne zakace i kako su oni tako lutali mi smo se samo nadali da nas nece pogoditi i da cemo preziveti

Ono je krenulo pucati i rusiti sve i prva stvar koju je srusio jesu nase zamke sto je izazvalo ogromni vodeni prasak koji je mene siknuo iz vode i nakon kog sam jako zveknuo u drvo.


Kako sam udario u drvo ogroman bol je prosao kroz mene i iskasljao sam krv gledajuci kako nam cudoviste rusi sve sto smo gradili kao da nikad nije ni postojalo

Kako je cudoviste krenulo sve da rusi jednostavno sam video kako je njegov zrak udario u kucu i razneo je u komadice. Gledao sam tuzan ali nemocan i video sam kako komadic drveta leti ka meni.


Postavio sam ruku i on me je zveknuo i zabio se u nju ne bas tako duboko. Mucenicki sam ga izvadio neverujuci sta sam uradio samim tim sto sam ubio ovo stvorenje

Stvorenje je jos malo pucalo ruseci drva u okolini a mene su moji prijatelji uzeli i poceli su me nositi dalje od tog mesta. Kako je ono udaralo ono je sve urusilo i nisam znao sta se desava


Gledao sam i video sam kako puca najjaci laser od svih u vazduh nakon cega i ono postaje zuto kao bomba te eksplodira i pravi ogroman krater koji smo jedva izbegli

Kako sam se odaljio oni su krenuli pricati kako ce ta eksplozija prizvati sve divlje zveri da se bore i kako ce oni krenuti medjusobno da se raskomadaju sada kada je najjaca zver ubivena.


Kako sam to cuo skapirao sam sta se desilo i da ce se sve zveri okupiti da se dokazu ko je najjaci od svih njih i da vide ko ce kontrolisati dzunglu

Kako sam gledao i video da me odnose ustajao sam i dizao sam se pomagajuci im da nemoraju toliko da se muce sa mojom kilazom. Govorili su mi da se opustim ali nisam posustajao.


Kako smo tako isli uputili smo se ka planinama da mogu da mi zacele rane koje sam dobio da nastavim dalje i da budem jaci nego ikada do sada