Hugomecu vs 1jonin 2 cunina 5 genina
Teren :
Borba se odvija na livadi koja je okružena šumom na livadi je raznovrstan pejzaž sve od zečeva do neotkrivenih vrsta biljaka
Pravila :
U prvom postu pišem build imam pravo na 3 skill poena i jednu zabranjenu tehniku do 1000 tokena klan biram na osnovu toga što vrtim četri klana u postu pre builda takođe ako budem imao uslova u buildu mogu da odaberem jedan relles što se tiče vrednosti sve je na 1000 a npc-jevi imaju isto kao po rpu što se tiče sposobnosti kako nebi bilo mnogo za računanje ovde ih neću stavljati osim ako to nepiše na kartici
Re: Hugomecu vs 1jonin 2 cunina 5 genina
The member '
Hugomecu' has done the following action :
#RP-OPCIJE
'Random Clan' :
Build :
Šoton,zemlja vetar zabranjena Chakra Mixture
dolazim polako na mesto borbe i vidim protivnika kreko puta sebe bio je to tim od 2 genina i jednog cunina ali nisam hteo damah da ih napadam stao sam u borbeni položaj i čekam na početak borbe biće zanimljivo videti kako će ova borba da prođe i da li ću da odnesem pobedu.
Izgleda da nežele da načine prvi korak pa onda ću ja prvi da napadnem napadam dvoicu genina sa zmajem od 500 dmg i sa efektom da ih prati nakon čega šaljem ruku od vetra na cunina. Biće zanimljivo da vidim dal će ovo da izbegnu.
#card135
#card127
The member '
Hugomecu' has done the following action :
#RP-OPCIJE
#1 ' NPC Genin' :
--------------------------------
#2 'NPC Chunin' :