Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Pijaca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Pijaca


Pijaca Bustling-asian-street-market-with-colorful-stall-00000-03-883586-48874
Pijaca se nalazi u blizini urbanog dela sela. Sastoji se od nekoliko redova prodavnica i tezgi. Mogu se pronaći skoro sve vrste hrane i pića, kao i odjeća. Pijaca je uvek puna ljudi. Tokom dana mogu se čuti uzvici trgovaca i razgovor kupaca.

Došao sam na pijacu i počeo razgledati okolo po tezgama. Kupio dam dovoljno hrane za nekoliko dana da ne moram da se vraćam ovdje opet još neko vrijeme. Takođe sam kupio još jednu flašu sakea. Nakon što sam obavio kupovinu, pošao sam kući.

Na svojoj šetnji proleteo je pored pijace i odlučio da pogleda izbore koji su mnogi ljudi nudili za rasprodaju. Ugledao je jednu tetu kako prodaje ribu i odlučio da je kupi(ribu) pošto je bio gladan.
Nije znao kako se peče ali je bio siguran da postoji restoran koji bi mu ispekao ribu za njega.

Yashin je stigao do pijace, smeštene blizu urbanog dela sela. Prolazio je pored redova prodavnica i tezgi, gde su se mogle naći sve vrste hrane, pića i odeće. Pijaca je bila puna ljudi, a uzvici trgovaca i razgovor kupaca ispunjavali su vazduh. Yashin je uživao u živopisnoj atmosferi, tražeći sveže namirnice za večeru.

Došao sam na pijacu i prošetao sam se između redova tezgi, dok sam birao šta da kupim. Kupio sam hranu za par dana. Kupio sam još kafe i još jednu flašu sakea. Kad sam završio sa kupovinom, krenuo sam kući.