Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Genbuova Koliba

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Genbuova Koliba

Koliba koja se nalazi na kraju sela. U okolini kolibe se nalazi sve što treba jednom lovcu koji zna da se snalazi u prirodnom prostoru. Nadomak kolibe teče reka, a okolo se nalaze šume koje pružaju dovoljno materijala koji se mogu koristiti za izradu drveta. Koliba je mala, ali enterijer je sasvim dovoljan za jednu osobu, eventualno dve.


Neko je rano ujutru lupao na vrata ove kuće, Sanna i jonin sela su stigli da obave svoju misiju. Sanna je uzvikivao: "Gospodine Urahara, gospodine Urahara." jonin koji je takodjer bio tu sa Sannom je probao da dozove vlasnika ove kuće.

Vratio se sa uspešno završene misije i uputio se do svoje kolibe koju je tokom izgradnje sela isplanirao i izgradio. Fina koliba na kraju sela je za njega bila idealna. Kako se približavao kolibi tako je mogao videti jednog shinobija koji je lupao na vrata i dozivao njegovo ime. Bilo je rano jutro, negde oko zore.

Iza tebe. - reče malo glasnije

Genbo se malo našalio sa ovom dvojicom, prepade ih i zabavi se. Sanna sav usplahiran poče objašnjavati šta se dešava u selu i koliko su važne promene koje se trenutno dešavaju u selu, jonin koji je bio sa njim se smori pa ga poče gurkati da prestane da odugvlači. Sanna se trže pa reče: "Gospoodine Urahara Gembo.."
Sanna objasni Gembu da je on postao jedan od čuvara kapije i da ga njegov Takikage zove na novu dužnost. Nadao se Sanna da će ovaj to prihvatiti i da će njegov posao ovde biti okončan.

Dva shinobija koji ga čekaju pred njegovom kolibom, to baš i nije očekivao i nije znao o čemu se radi dok ga neko od njih dvojice ne uputi. Kada je čuo da ga je pogrešno oslovio imenom, morao ga je ispraviti. Ne Gembo, Genbu. A ti si?
Ubrzo mu sagovornik saopšti da je postao čuvar kapije i po onome kako je rekao izgleda da neće biti sam. Posao ga je iznenadio kada je čuo ponudu i rado ju je prihvatio.
Što da ne.
Morao se navikavati da će nadalje biti u prisustvu veće gomile ljudi, polako se prilagođavao.

"Oprostite." rekao je Sanna ali je bio sav usplahiren i to je njegova krivica, pa eto otuda i pogrešno ime. Bilo mu je drago što je Genbu to prihvatio, ulivao je poverenje u njega kao kišu. Nakon kraćeg izvinjena i priče sa Sannom i joninom, Genbu primi svoju novu traku i uniformu. "Od sutra časno i savesno obavljajte vaš posao." Posle nekakve kvazi zakletve Sanna i jonin odlaze.

Kada je ustanovljeno da je prihvatio svoj novi posao, Sanna i jounin sa kojim je bio su otišli odatle uz kratke pozdrave. Na kratko je bacio pogled u njihovom pravcu razmišljajući o svom novom poslu. Sunce je polako počinjalo da izlazi. Kada će započeti sa svojom pozicijom još je bilo rano reći pa je krenuo u svoju kolibu da malo odrema i okrepi se.