Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Trg oslobodjenja i oglasna tabla

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Trg oslobodjenja i oglasna tabla


U prvom mesecu svog vladanja selo Takikage Hatchiro Hyuuga je odlučio da počisti kamenolom koji je poslužio prvom Takikage,u za izgradnju ovoga sela i taj prostor je preuredio u jedan lep trg. Sve ulice u selu vode ka ovom novom trgu koji je nazvan trgom Oslobodjenja. Oslobodjenja zato što je neko trebalo da nas osloboditi slabosti i sujete i povede u novu eru. U centru trga stoji oglasna tabla i pored table 2-3 dobošara. Sve novine u selu dobijaćete ovde.Oglasna tabla, papir 1. :

Kiyoshi se polako zaputio prema ovome mjestu da pogleda kako su prikazali nova pravili clanovima sela, i kada je dosao Kiyoshi je vidio prelijep trg koji je pre pun ljudi i na svakom cosku ima neki stand koji prodaje nesto drugacije od proslog sto je vrlo dobro za trg.

Prije nego sto je otisao da vidi pravila odlucio je da malo pogleda cega sve ima na trgu, i kada prenuo da razgleda uokolo vidio je da ima neki stand koji prodaje sladolede tako da je Kiyoshi uzeo svoj najdrazi okus i krenuo da jede sladoled kojeg vrlo voli.

Nije htio da mu se sladoled otopi tako da je sjeo na klupu koja je bila udaljena jos 100 metara od table na kojoj su pravila sela, tako da je Kiyoshi pozurio da zavrsi sladoled da moze da pogleda kako to izgleda i da se vrati kuci.

Konacno je zavrsio sladoled koji se njemu vrlo svidio i krenuo je da ide prema tabli na kojoj su pravila sela, kada je konacno stiago vido je tablu na kojoj sva pravila pisu vrlo jasno i citko Kiyoshi je odlucio da ih sve procita i da vidi da li ima iceg zanimljivog.

Kada je pogledao pravila bio je zadovoljan sa svim odlukama koje je kage napravio posto su ova pravila savrsena, razgledao je tablu i odlucio da se vrati kuci da prilegne i da vidi sta da radi dalje nocu, tako da je okrenuo ledja i krenuo da ide kuci polako sa strpljenjem.


Oglasna tabla 2. :