Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Kuca Wertzuira

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kuca Wertzuira

Bila je to kućica od cigle s malim prozorima,okružena bujnim zelenilom.Pored nje se uzdizala druga kuća,znatno veća i impozantnija.

Ta mala kuća imala je svoj šarm.Na krovu su se vijorile Ptičice,a dvorište je bilo ukrašeno cvećem i drvećem.Ispred kuće stajala je basta puna cveća

Unutrašnjost kuće bila je topla i ugodna.Iako je bila mala u poređenju sa drugom kućom.

I dok je susedna kuća bila veća i sjajnija, mala kuća pored nje imala je svoju posebnost koja je privlačila ljude poput magnetske sile. Jer,u konačnici,veličina nije bila važna - ono što je zaista važno bila je ljubav i toplina koja je ispunjavala svaki kutak te male kuće pored druge kuće.

Vrata unutar kuce:

Kuca Wertzuira LOj5inAXi9eTYu5g

Ulazna vrata su pružala dobrodošlicu u dom sa svojim masivnim drvenim izgledom. Pored vrata,stajala je polica sa sitnicama kao što su ključevi i cveće, dok su slike na zidu dodavale lični dodir.Svetlost koja je dolazila kroz staklo stvarala je prijatnu atmosferu,dok je pored vrata bio ukras sa svećama ili cvetnim aranžmanom.

Unutrašnjost:

Kuca Wertzuira Ab464ac8f2c4269452a2cf335408212f

U dnevnoj sobi koja je istovremeno bila i kuhinja, prostor se otvarao u toplu i ugodnu atmosferu.Veliki prozori propuštali su obilje prirodne svetlosti, osvetljavajući svaki kutak prostorije. Na podu,mekani tepih pružao je udobnost,dok su zidovi bili ukrašeni umetničkim delima i fotografijama,dodajući lični pečat prostoru.

U jednom uglu sobe stajao je kamin,okružen udobnim foteljama i mekim jastucima.Ognjište je pružalo toplinu i udobnost

Soba:

Kuca Wertzuira C79aa88fa2f6ce5a2e53be11fb77d54b_t

Spavaća soba je bila prostor mira i udobnosti, sa udobnim bračnim krevetom,toplim svetlom i prijatnom atmosferom. Uz nju je stajao ormar za odlaganje odeće, dok su meke zavese propuštale blagu svetlost, stvarajući idealnu atmosferu za opuštanje i san.

Hodajuci predivnim delovima ostalih kuca video sam Ami-inu kucu bila je velika i lepa te sam video pored te kuce jednu manju koja je rekla da niko ne poseduje te sam zakoracio ka toj kuci uzeo za kvaku i otvorio.

Bilo je sve cisto i uredno police,pod te je otisao ka dnevnoj bila je kuhinja i dnevna sve u jednom mestu sto nije lose.Videvsi nesto na stolu neko pismo gde pise:

Nadam se da ces uzivati u novoj kuci.
-Ami


Wertzuir se nasmejao:

Hm hvala Ami

Smeskajuci je otisao da vidi sobu prilazio je ka vratima i te ih otvorio.

Lep veliki krevet sa dosta mesta i sto i police i ormar.Te skida torbu sa ledja i pocinje da vadi stvari iz torbe te ih slaze sve po sobi a ostatak u frizider.Posle 30 minuta spremanja je video nesto belo u trobi a to je beli cvet koji su roditelji spakovali dobro je jer sam inace zaboravio na taj cvet.

Kuca Wertzuira 360_F_217310524_ePirZbppa2PuYyrfOpNdJflD84OAnLBI

Stavio ga je na policu gde je sunce odlucio je da Ami posle kad dodje da je iznenadi.Posle toga je legao na krevet gledajuci u plafon odmarajuci.

Gledajuci u plafon mu se prispavalo te je ustao sa kreveta I otisao da se istusira I opere zube posle 20 minuta se presvukao I izasao iz wc zatvorio vrata I otiso u sobu cvet je uzeo I stavio na polici I legao da spavam.I polako ulazio u san

Bilo je podne a Wertzuir se probudio i ustao iz kreveta i krenuo ka toaletu da uradi higijenu posle nekog vremena je zavrsio otisao u sobu da spremi krevet i presvukao se nije imao sta jesti te je odlucio da izadje napolje da vidi da li ima neki restoran ili neko da moze da pojede.Obuva se i uzima kljuc i otvara vrata i zatvara ih za sobom i zakljucava.Hodajuci pored drugih kuci je ustvari primetio koliko puno ninji ima te se zaputio ka ulicama.

Prolazeci ostale kuce drugih ninji sam stigao do svije uzimam kljuc iz dzepa i otkljucavam vrata i ulazim u kucu te vrata zatvaram za sobom i zakljucavam ih i idem ka spavacoj sobi.Video sam cvet stavio sam ga u saksiju te sipao malo vode tek tolko i osetio sam odjednom umor zatim sa otisao do wc da operem zube posle toga sam usao u sobu i presvukao i legao da spavam:

Pa nije lose sada moram da usavrsim jos dosta stvari ali otom potom.

Te zatvara oci i polako ulazi u san

Podne je bilo i Wertzuir se probudio trlajo je oci i ustao iz kreveta i otisao pravo ka toaletu da uradi higijenu.10 minuta je proslo kako je zavrsio i presvuko se te je spremio krevet i otisao u dnevnu da vidi neke knjige o elementu struje jer nije poneo knjigu od oca koja ima dosta informacija.Uzeo je jednu knjigu otvorio ju je i poceo je da trazi stranu o elementu struje.Trazeci stranu 4-6 minuta je nasao i okrenuo stranu i poceo da cita:

Da bi izveli većinu džucua munje,korisnici moraju da pretvore svoju čakru u električnu energiju. Jedan od jednostavnijih načina da se koristi ova električna energija je da se ona kanališe u nindža alatke,povećavajući snagu rezanja oružja tako što vibrira ili izazivajući umrtvljeni efekat na one sa kojima oružje dolazi u kontakt.

Nije bilo puno ali svoju chakru pretvori u struju.Zatvorio je knjigu i stavio na sto i odlucio je da krene napolje.

Uzima kljuceve i otkljucava i otvara vrata i zatvara za sobom i zakljucava i stavlja u dzep.I krenuo

Hodajuci 20 minuta po kisi je stigao do svoje kuce uzeo kljuceve iz dzepa i otkljucao vrata i otvorio ih je i usao zatim odma ih zatvorio i zakljucao i stavio na policu.Kretao se ka toaletu da se osusi uzeo je peskir i trljao svoje lice i delova tela skinuo je odelo da bi se mogao lakse osusiti odelo je stavio da se susi te se presvukao u drugo odelo.Zatim je otisao u spavacu sobu dok je padala kisa i video je cvet koji je trebao dati njoj ali je malo uvenuo da li to znaci da Ami stvarno se menja u ono sto mislim.Ko ce ga znati uzima saksiju gde je i cvet i otvara prozor stavljajuci cvet malo pred kisom i da ostane tako i dok je na sunucu ili kisi ili nocu znace po cvetu da li je Ami dobro tek tolko.Odlucio je da spava legao je u krevet ali tesko da zaspi od kise mu se prispavalo i usao je u san
.

Proslo je par dana od kako je Wertzuir trenirao sa elementom struje i odlucio je da ode na misjiju koju je uzeo danas.Spremio je torbu oruzija,vodu,hranu i izasao iz kuce i zakljucao je te se zaputio ka kapiji.Na daljini od njegove kuce nije se ni video koliko je daleko otisao i gubio se svaki trag.

Dosao je ispred kuce otkljucao je vrata i zakljuco ih i stavio na policu i otisao da se istusira pre toga je stavio torbu u spavacu sobu i vratio stvari na mesto.Te otisao da se istusira posle 10 minuta se presvukao i otisao u dnevnu da gleda tv ili nesto da odmori.

#card08

Proslo je 10 dana i Wertzuir je odlucio da ode na misiju koju treba da obavi za selo.Spremio svoje stvari trobu kunai i ostale stvari koje su mu potrebne za putovanje.Uzeo je kljuceve otkljucao vrata,otvorio ih i zatvorio za sobom i zakljucao te je krenuo da kapiji sela.

Wertzuir je konacno stigao do svoje kuci posle uspesne misije stavlja ruke u dzep te je uzeo kljuceve otkljucao vrata,otvorio ih i zatvorio za sobom i zakljucao i stavio na policu.Otisao je do sobe spremio stvari posle 6 minuta spremanja je otisao u toalet da se okupa 10 minuta je proslo i zavrsio je sa time i otisao u dnevnu da odmara

#card08