Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Asashi park

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Asashi park

Asashi je samo jedan od mnogih parkova koji preplavljuju selo skriveno u vodopadima, stvar koja je specificna za ovaj park je da se nalazi blizu jednog od mnogih vodopada sela a taj vodopad je isto jedan od vecih tako da je taj park jedan od poznatijih.

Kiyoshiju je vise postalo dosadno da stalno ide na tejedno te isto mjesto tako da je odlucio da malo promjeni lokacije tako sto ce otici u park Asashi, to je park koji se nalazi blizu jednog od vecih vodopada a Kiyoshi to zeli da vidi.

Kada je dosao tamo vidio je puno odraslih ljudi kako rdze svoju djecu za ruke a neki idu sami ili sa ljubimcem ali uglavnom svi su sretni sto su posjetili ovo mjesto, a tako je i Kiyoshi mozda je dosao sam ali mu je drago sto je posjetio ovo mjesto.

Kiyoshi je na ulazu u park odma vidio prelijepu prirodu koja se nalazi svugdje ovaj park je bio toliko impresivan da nije imao nijedan komad smeca na podu, a to je vjerovatno sto na svakih desetak metara ima kanta za smece a i klupa pored te kante.

Od silnog hodanja citav dan Kiyoshija su zabolile noge tako da je odlucio da sjedne na jednu od mnogih klupa koje se nalaze u parku, kada je sjeo na klupu osjecao se predobro udobnost klupe je kao da sjedi na jastuku a ne na drvetu.

Kada se konacno odmorio postalo mu je malo dosadno tako da je odlucio da se okrene i da krene nazad kuci, Kiyoshi je citav dan proveo u pokretu i to ga je vrlo uspavalo tako da sada zeli da ode kuci da odspava ko covjek.

Kiyoshi nakon sto je popio malo sake odlucio je da se opet vrati u park Asashi posto prosli put kad je bio tu bio je vrlo pospan tako da je brzo otisao kuci, danas nece biti tako posto je idalje dan a ne noc i zadrza ce se duze ovaj put.

Kada je usao u park setao je putem koji je bio uz tok rijeke koji je jedan od mnogih u selu a Kiyoshi je uvijek volio da bude blizu vode, posto je zelio da ima bolji pogleda na tok vode odlucio je da sjedne na klupu koja ima lijep pogled na rijeku.

Kada je sjeo na klupu nekoliko minuta je samo tu sjedio i gledao u vodu rijeke koja je cak i um olaksavala i to je Kiyoshija isto olaksavalo, nakon sto je proslo neko vrijeme Kiyoshije zapalio jednu da mu atmosfera bude jos bolja.

Kada je zapalio jednu odma mu je sve bolje kao i zivot postalo mu je pomalo dosadno na klupi pa je odlucio da ustane id anastavi hodati ovim parkom, dok je hodao dosao je do vodopada kojeg je ovaj park sadrzio i to je glavni razlog zasto svi posjecuju ovaj park.

Vodopad do kojeg je Kiyoshi dosao je bio prelijep voda je vrlo cista i blistava za razliku od ostalih voda svijeta, kada je Kiyoshi vidio to bio je zadivljen i konacno je vidio taj vodopad. I tada je on odlucio da podje dalje posto je vidio ono sto je i htio.

Došli smo do parka da proverimo kakvo je ovde stanje i ovo nam je ujedno bilo za danas i poslednja lokacija, ovde znaju da nastanu problemi ali koliko vidim za sada je sve uredu, porazgovarao sam sa kolegom i popričao o stanju sela, za to vreme smo bili uvereni da je selo u dobrom stanju ali mora ovako da nastavi, rekao sam mu " Kolega, hajdemo vreme je da se vratimo u stanicu, završili smo smenu za danas " i uputili smo se polako ka stanici…