Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Amaudo Clinic

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Amaudo Clinic

Mala klinika koju drzi doktor Amaudo, lepo zaradjuje od nje s obzirom da je to jedina kvalitetna klinika tog kraja. U njoj mu pomazu njegov sin i njegova cerka. Uvek docekava svoje pacijente sa gostoprimstvom.

„Dobar dan gospodine Amaudo .Treba nam pomoć za ovu dvojicu .Kako se da zaključiti učinili su nešto glupo i opasno .

Doktor ih samo pogleda i uvede ih u sobu za pacijente.„Možete ih spustiti ovde "Kaže doktor i pokazuje na krevete .

Samo potvrdno klimnu glavom i spusti ga na krevet .

„Auć ."


Pustio je devojku da udje prva kako bi stavila momka u plavoj jakni na krevet. Zatim je on usao i ostavio Kiyoshija na krevetu. Dok je doktor pokusavao da ublazi rane on je seo na stolicu i rekao devojci koja je donela momka.
"Nakon sto zavrse sa lecenjem vodim ih u stanicu, potom mozes otici do kagea da mu javis sta se desilo, obavezno neka dodje u stanicu."

„Razumem gospodine. Kage će biti obavešten o ovome .Mada nisam sigurna da li je pametno saviti ih u istu prostoriju zajedno nakon što im se povrati svest ."

Sada na stolicu pored kada primećuje da je krv počela da curi iz vate koja se natopila .„Ah ne opet ."

Gledajuci dolazio sam polako pri svesti bio sam na krevetu verovatno bolnica gledao sam svoju okruzenje neku devojku koja je bila tu verovatno medicinska sestra nisam puno hteo da se mrdam da cuvam snagu.Na svu srecu imam uvek visak zemlje u svom telu da mi brani unutrasnje organe:

Izvini te gde se ja nalazim jel ovo bolnica?

Upita u delimicnim bolovima.

„Ma jok nego pekara .Naravno da si u ambulanti.Čini se da te loša sreća prati gde god da kreneš . ".

Ustaje sa stolice i te se okreće ka vratima .

„Moraću da idem da obavestim kagea .Nimalo mu se neće svideti šta se deslio .Kada ti bude bolje i kada ovaj drugi dođe ksebi prebaci će mo vas u stanicu .Gde će te biti saslušani" .

Gledajuci okolo cekajuci odgovor bila je ljuta pa sam pogledao da vidim ko je to.Okrenuvsi glavu sam pogledao to je bila Ami:

A-Ami!!!

Govoreci se iznenadio:

Sta ti radis ovde?

Nije mogao da veruje svojim ocima da je to njen prijateljica sa onog zamka gledajuci je u cudu je cekao njen odgovor.

„Aman ne moraš da vičeš poprilično te dobro čujem znaš ".

Vrati se na svoju stolicu i nasloni glavu na zid i gleda u plafon .

„A odgovor na tvoje pitanje je da ja živim ovde i da sam nindža ovog sela .I pravo pitanje je šta ti tražiš ovde .I iskrena da budem nisam te ni prepoznala izod tok blata.Ko bi rekao da ćeš zaspati u ovako veliku frku .I da će kage biti poprilično lošeg raspoloženja .Kada malo bolje sagledaš situaciju tebe stalno prati neka nesreća ".

Rurinai je posle napornog dana hteo samo malo da zatvori oci i odmori bar na nekoliko trenutaka. Kad odjednom je cuo viku koja je odjekivala kroz celu ambulantu. Ubrzo je shvatio da su to bili shinobiji koje je doveo ovde. Te se jos glasnije razdrao.
"Alo vas dvoje, niste u sumi nego u klinici, NE DERITE SE VISE!"
Nakon cega je opet zatvorio oci pokusavajuci da zaspe.

Kiyoshi se probudio na nepoznatom mjestu na kojem nikada prije nije bio a tu nije bio sam, kada se probudio vidio je Rurinaija, zenu koja je bila na sastanku i nepozmatog ninju protiv kojeg se borio.
"Gdje sam ja i sta radim ovdje, i zasto je ovaj ninja idalje tu jesam rekao da je on opasnost za selo."

Gledajuci coveka koj se prodrao na nas ljutito su mu reko:

Ne treba da se deres covece.

Govorci to budi se ninja koj ga je napao:

Nisam ja nikakva opasnost po selu kad si me ti napao da ja sam bio skrtenih ruku i bio pozitivan.

Govoreci to je svo blato sa sebe uvukao u telo.

#card98

E tako da nema vise nereda:

Ami ne prati mene sreca nego me vas saborac napao ja nisam imao izbora morao sam se barniti necime da nisam poginuo bih.


Govori to te ceka njihove odgovore.

Ustaje sa stolice i udari ga šakom po sed glave .Te ovaj jaukne u kreće da se drži za glavu .

„Smirite doživljaj oba dvojica .Aman ovo je klinika čoveče .Pošto ste kako se čini oba obadvojica dobro onda se možete lagano zahvaliti doktoru na njegovoj pomoći .I da se uputimo u stanicu" .

Nepoznati ninja je tvrdio kako nije nikakav problem ali je Kiyoshi znao da ako ga se ne rijese da ce pokusati da naudi selo vjerovatno nece uspijeti ali za svaki sluja treba se rijesiti njega. A zena im je govorila da se zahvale doktoru sto ih je spasio, Kiyoshiju je zato trnilo mudo ali je ipak ispostovo.
"Hvala doktore na lijecenju, nadam se da je sve uredu i da nemam nikakvih vecih povreda."

Kako me je udarila malo je zabolelo ali imo sam blato kao svoj stiti mada kako me je udarila i zaboli:

Dobro izvini Ami.Usput hvala doktore.

Govoreci smejaci se:

A ti covece sto takva napetost i odma da me napadnes nista nisam hteo samo da dodjem selu da se pridruzim ono pismo sam ti vec reko nisam siguran da li je pravi ili lazan i nisam dosao da pravim probleme nego da zivim kao svaki covek.

Govoreci ozbiljno.

Samo se okrenula i krenula je prema vratima da izađe

„Idem do kagea , da ga obavestim o ovome .Ko je kriv a ko ne odluči će on .Molim te udesi ih do stanice tamo će mo se naći, sa nadležnim .I nemoj da budu u istoj ćeliji pokla će se u najblažem slučaju , a naj gori slučaj bi bio da sruše celu stanicu i par kuća .Tako vidimo se uskoro ".Izlazi iz klinike i ide do kancelarije.

Lezajuci gledajuci u plafon nije se puno brinuo jer nije nista pogresio samo se branio ali moze da popravi kapiju i ono svo blato nije problem samo da li ce mi verovati ali Ami zna da nebi tako nesto uradio.Mada ovakav je zivot bez roditelja hmm mada bolje da sam pocnem da zivim ali polako sve ide od najgoreg ka najbojem.Gledajuci je zatvarao oci polako i zaspao smejaci se.

Hatchiro, ulazi u ambulantu i moze svojim ocima da zatekne njegovog prijatelja Kiyoshija polupanog u krevetu, i pored njega vidi nekog njemu novog momka, njegovo lice mu jos nije bilo poznato, momak je spavao u tom momentu, Hatchiro je  Kiyoshija je poznavao jer su zajedno gradili selo i zajedno su jedan drugom cuvali ledja kad su bili napadnuti tokom izgradnje od onog jakog nindze, bili su jako dobri prijatelji, upitao je Kiyoshija

-Kiyoshi prijatelju, sta se to desilo, kakav je ono haos ispred kapije sela, ko te je tako razlupao-

Upitao ga je sa zeljom da sazna sta se tacno dogodilo, kako bi znao sta raditi daljeᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Dok je spavao na stolici klinike, od jednom se tu i kage pojavio. Gledao ga je zacudjeno , dok je posmatrao sobu gledajuci da lo su svi tu.  Upitao ih je sta se tacno dogodilo na sta se Rurinai ubacio.
"Ova dvojica su napravili svinjac od kapije sela, doveo sam ih na lecenje, pa idu na ispitivanje u stanici."

Dok je bio u kilnici Kiyoshijev dobri prijatelj Hatchiro koji je sada kage sela dosao u kliniku, kada ga je vidio postao je sretan jer zna da ce ga on saslusati i da ce mu vjerovati sta se desilo.
"Zdravo Hatchiro sacu ti ispricati sta se sve desilo, al prvo da zapalim jednu. Znaci ja sam prolazio kapijom i tada sam vidio ovog nepoznatog ninju kako se priblizava selu, kada se priblizio dao mi je neku laznu pozivnicu u selo od navodno tebe ja sam je zguzvao i bacio na pod, nakon toga sam mu dao dva upozorenja da ode dalje od sela on to nije ispostovao tako da sam morao silom. I tako smo se borili i onda je on bacio napad koji je citavu kapiju preplavio blatom, i tako smo sad obojica ovdje zbog njegovog blata."

Slusao je sta je Kiyoshi govorio, jedva sklapajuci rec po rec, bio je razlupan sav, ali mogao je zapaliti tompus, voli. Hatchiro nije znao ko li je ovaj momak u krevetu pored, nikada ga nije video, znao je da mu nije poslao pozivnicu kao sto je momak tvrdio, da li on ima nekakve veze sa nindzama koje su napale selo tokom izgradnje, zasto bi uopste pokusao uci sa laznom pozivnicom, dosta stvari mu nije bilo jasno

-Dakle tako, ja ne znam ko je ovaj momak, niti sam mu ikakvu pozivnicu poslao, cak sta vise ga prvi put vidim u zivotu-

Razmisljao je, momak nije ni usao u selo a vec je uradio 2 krivicna dela, lazirao pozivnicu od Kagea, a pritom napravio haos na kapiji u kom je neko mogao da strada

-Rurinai, kad se momak probudi odvedi ga sa strazarima u policijsku tamnicu, i tamo ga preispitaj, saznaj ko je i odakle dolazi, ja imam dosta posla, ako se bude protivio, imas dozvolu da ga eliminises, verujem da si ti covek za ovakvu situaciju-


Potom je izasao iz ambulante, malo da se proseta po selu kako bi rascistio svoje misli pre nego sto se vrati svome poslu, verovao je da Rurinai moze drzati sve pod kontrolomᴴᵃᵗᶜʰⁱʳᵒ ᴴʸᵘᵘᵍᵃ
Kage je objasnio sve sto zna te je Rurinai rekao.
"Znaci znamo sta nam je raditi , vi ga ne znate pritom ga je Kiyoshi poksuao zaustaviti."
Krenuo je ka krevetu dok je jednom rukom uzeo decka iz kreveta noseci ga preko svojih masivnih ramena, zatim je rekao.
"Hahhaha, lepo cemo se nas dvojica provesti u stanici, samo pazi da ti ne ispadne nesto...."
Pogledao ga je zlokobnim ocima i osmehom na licu.

Samo je ćutala dok su kage i ostala dvojica pričala .Sklonila se u ćošak i slušala razgovor.Čula je naredbu te je samo rešila da čeka kod izlaza u ambulantu .

„E idiote u kakvu ćeš još nevolju da zapadneš da li je znati ".Kage je izašao , a za njim ova dvojica .A ona je krenula sa njima .

Doktor Amaudoova klinika bila je mala, ali veoma cenjena u kraju. Sa svojom decom uz sebe, doktor je pružao kvalitetnu medicinsku negu svojim pacijentima. Uvek gostoljubiv, dočekivao je svakog pacijenta sa pažnjom i saosećanjem. Zahvaljujući njegovom trudu i posvećenosti, klinika je postala nezamenljiva u lokalnoj zajednici, donoseći ne samo zaradu već i poverenje i zahvalnost pacijenata.
Yashin je polako hodao kroz živahne ulice sela, upijajući prizore i zvuke svakodnevnog života. Njegov cilj je bila mala klinika koju vodi doktor Amaudo, mesto poznato po svojoj izuzetnoj brizi i gostoprimstvu. Klinika je bila dobro poznata u selu i šire, jer je bila jedina kvalitetna zdravstvena ustanova u tom kraju.

Kako se približavao klinici, Yashin je primetio znak iznad vrata koji je jednostavno glasio "Klinika dr. Amaudo". Drvena vrata su bila otvorena, puštajući unutra svež vazduh i sunčevu svetlost. Već na prvi pogled, prostor je odavao osećaj topline i brige. Unutrašnjost klinike bila je uredna, sa redovima polica punih medicinskih knjiga i opreme. Zidovi su bili ukrašeni slikama koje su prikazivale pejzaže i prirodne motive, stvarajući umirujuću atmosferu za pacijente.

Na ulazu ga je dočekao dr. Amaudo, stariji čovek sa mudrim očima i blagim osmehom. Njegova pojava odavala je sigurnost i poverenje. Iza njega su stajala njegova deca, sin i ćerka, koji su mu pomagali u svakodnevnim poslovima. Sin, mladić sa energičnim stavom, bio je zadužen za administrativne poslove i osnovne medicinske zahvate, dok je ćerka, mlada žena sa blagim i pažljivim izrazom lica, bila obučena za asistiranje pri složenijim medicinskim procedurama.

"Yashine, dobrodošao!" rekao je dr. Amaudo, pružajući ruku za pozdrav. "Kako ti možemo pomoći danas?"

Yashin je uzvratio osmeh i rukovanje. "Samo sam želeo da vidim kako funkcioniše vaša klinika i možda da pomognem ako je potrebno."

Dr. Amaudo je klimnuo glavom, očigledno zadovoljan ponudom. "Uvijek je dobrodošla dodatna pomoć. Ovde se uvek trudimo da pružimo najbolju moguću negu našim pacijentima. Možeš se pridružiti mojoj ćerki dok obilazi pacijente."

Nakon nekog kratkog pomaganja napustio je ovo mesto.