Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Policijska stanica

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Policijska stanica


Policijska stanica se nalazi u središtu sela. Ovo je mala policijska postaja koja brine o redu i miru u selu. Šef ove stanice je jonin sela Vodopada Rurinai. Pored glavne sobe policijske stanice ova stanica ima i svoju malu tamnicu ali i malu kantinu.

Tamnica :


Sanna je došao sa svoje prve misije, POSTAO JE PANDUR. Sanna dolazi u policijsku stanicu kako bi se upoznao sa svojim radnim mestom, Rurinai mu govori sve što je neophodno da zna o svom poslu i zajedno zatvaraju Agroma koji se nalazi u jednom malom kavezu (kao u kaubojskim filmovima) koji se nalazi u ćošku jedne sobe.

Hvala ti Ruri. Ja mogu sačekati kage,a da dodje i čuvaću Agroma.

Nakon sto su otisli od kuce mladog matsude, on i Sanna dolaze do stanice vodeci malog vandala. Rurinai nakon dugog dana naslanja ledja pored saltera i govori jednoj od devojaka koje rade u stanici.
"Ovaj momak obecava, mislim da ce dobro raditi posao, donesi mi malo kafe, danas ostajem i nocnu."
"Sto se tebe tice, kako bese.... Arom... ili tako nesto...bices ovde neko vreme dok ne uvidimo stetu i sve sto se toga tice, ali daljnju kaznu odredjuje kage."

Agrom je prisao stanici i vidio je shinobije koji su ga poslali prema stanici. Sanna je ostao da ga cuva dok je drugi shinobi iz Uchica klana otisao da donese sebi nesto. Agrom je gledao u shinobija i razmisljao o svojoj kazni koju je mogao dobit ali on nije nista lose htio uciniti svom prijatelju Matsudi.
Tako je Agrom se zovem u redu nije problem sacekacu kagea i njegovu kaznu,ja jos jednom kazem nisam nista lose uradio nisam ni htio to da uradim ali nisam mogao da cekam,vidjecu sta ce se desiti kasnije.
rekao je i usao u stanicu i sjeo na klupu i poceo da razmislja o shinobima koji su ga doveli i daljoj kazni koju ce on dobiti.


Sanna je sada znao da sigurno ima posao i bilo mu je drago. Posle Rurinaria koji se odlučio za noćnu i kafu bez sećera, Sanna otrča do kantine gde je uzeo kafu i tri sendviča. Sendviče je podelio svima a onda je seo na stolicu koja se nalazila najbliže pritvoru. Sanna je želeo da pokaže koliko je ozbiljan i da impresionira Rurinaria još više.

Nakon sto je pojeo sendvic koji mu je Sanna doneo, poceo je da pise pismo Kageu.
"Donesi mi nesto da napisem poruku."
Nakon sto je dobio olovku poceo je pisati.
"Dragi Hatchiro, saljem ti poruku u vezi necega sto se desilo u selu, decak po imenu Agrom nasilno je pokusao uci u kucu doticnog Matsude, kada smo dosli tamo zatekli smo Agroma kako lomi ceo glavni ulaz Matsudine kuce, odmah smo ih zaustavili te smo ih pitali sta se desavalo, Matsuda nam je rekao kako ne zna sta Agrom radi tu.
Molim vas da sto pre dodjete ovamo, on je trenutno u pritvoru!"

Rurinai zatim rece...
"Yuko, daj ovo Kageovim strazarima, ako te pitaju ko je, reci da sam te ja poslao i da sto pre treba da odgovori."

Agrom je bio u pritvoru dok je gledao kako Rurimetsu Pise pismo Kageu i slušao ga sta govori. Agrom se zabrinuo da moze dobiti veliku kaznu za ono sto je učinio pa je rekao
Sanna,dodji na sekund izvinjavam se za sve sto sam učinio da li mogu nekako da se iskupi,znam da li zelis da probas moj jedinstven caj koji sam sam napravio molim te probaj ga to je od mene
Rekao je Agrom i nudio Sanni bocu čaja.


(pošto sam ja malo upropastio ovaj rp jer sam imao bračne obaveze, stvar je sledeća: rešili smo sve oko kazne i sada treba već da pustim Agroma iz tamnice.)

Sanna je marljivo čuvao pritvorenika kada je došlo vreme da ga pusti. Sanna otvara vrata tamnice i govori Agromu: "Sledeći put se ponašaj. Nemoj napadati svoje prijatelje ni tudje kuće. Manje posla za nas. Sanna pušta Agroma iz pritvora i ispraća ga iz policijske stanice.

Agrom je jedva cekao da izdaje iz policijske stanice i da se vrati svom domu i svojim dobrim prijateljima i da napokon bude slobodan,napokon je strazar po imenu Sanna dosao i pustio ga napolje Agrom je srećno izašao iz ćelije i krenuo je odmah prema kuci
Hvala,necu vise ni ovaj put nije bilo namjerno nisam nista htio lose a sada izvini me moram da idem odmah kuci.
Rekao je i krenuo.


Bilo je ovo još jedno prolećno jutro, Sanna je bio sam u policijskoj stanici. Čitav dan je popunjavao ukrštene reči i čitao svoje knjige. Posle svoje prvi plate učlanio se u biblioteku sela i tako ubijao dosadne dane na poslu. Sada trenutno čita Murakamijevo "Vatreno proleće". Knjiga je govorila o klanu nindži koji su se pobunili protiv tiranije feudalnog lorda.

Sa deckom na ledjima ulazi u stanicu. Usput hvata Sannu za kosulju te ih obojicu ubacuje u sobu za ispitivanje te govori.
"Ovaj je tvoj Sanna, treba da ga preispitamo, ako nece nista da kaze, imas moju dozvolu da ga likvidiras."
Postavio je Sannu na stolicu koja je gledala ka stolici gde je sedeo drugi momak te je zatim rekao.
"Pocni da ispitujes a ja odoh kafu da uzmem."

Budivsi se polako gledao sam okolko neka mracna soba gde smo sedeli ja i jos jedan ninja koji me je napao.Bio je jos jedna ninja koj je tu stojao drugi ne znam gde je bio verovatno nas je on odveo:

Ahh gde sam ja to.

Upita te ceka odgovor od ninje koji je ispred nas.


"Znaš li zašto volim podrum naše policijske stanice?"
- Reče Sanna dok se nepoznati mladić budio, što mora priznati, ga je trglo iz njegovog suludog sna, ko zna šta je sanjao. Sanna je nastavio da govori: "Podrum je najhladnije ali i najtiše mešto u stanici, odlično je za čitanje knjiga." Sanna se nasmeja nindži.

Par minuta ćutanja dok je Sanna kružio oko vezanog nindže

"Ko si ti?"

Videvsi da ninja zeli da me uplasi sto me nije delovalo jer nemam cega da se plasim kad sam nevin te sam mu reko:Ja sam Wertzuir drago mi je.

Smejaci se ninji ga je gledao i okrenuo pogled prema drugom koj je bio pored njega bez svesti.

"Wer...šta" Sanna je pokušavao da deluje nezainteresovano i strašno jer je mislio da će tako lakše navući nindžu da bude iskren. Sanna otvara skroll, neki čudan, plavi, sa nekakvim čudnim pečatom na njemu.

""Sada mi je sve jasno." Gledao je u nindžu pa malo u skrol, u nindžu pa u skrol. Pokušavao je Sanna na svaki mogući način da uplaši ovoga.

"Priznaj mi sada sve. Zašto si ovde, ko te je poslao i zašto si pokušao napasti naše selo."

Gledajuci ninju kako otvarta neki skrol poceo se derat na mene:

Dobro bre nemoj se derat.Dosao sam ovde da zivim u selu kao svaki normalan covek i na putu sam nasao neki papir koji je pisalo da me selo poziva sto mi je bilo cudno.Te sam dosao ispred kapije bio je vas kolega koji je sad pored mene.Ja sam mu objasnio sto sam ovde i da vidi da li ovo pismo lazno ili ne jer nisam siguran.Posle toga je bacio pismo na pod i nije me bas ni slusao i davao mi upozorenje da se odmaknem.Nisam uopste bio pretnja za njega niti sam ga uvredio nista mu nisam rekao da bi ga ugrozilo.Onda me je napao sa lancima koji su me mogli ubiti pokusao sam se odbraniti obicnim zidom ali je napad bio prejak jedino da sam mogao zaustaviti je sa blatom ili sa vrtlogom ali bi upropastio citavu kapiju

Gledajuci Ninju ozbiljnim pogledom Wertzuir su nisu zenice povecale sto znaci da govori istinu.


Sanna je pokušavao da smisli valjano opravdanje za nindžu ali nije mogao. "U ovom skrolu piše...Da si špijun Akumetsu,a...Hmmm..." Sanna je nastavio da hoda zamišljeno po sobi i da luta u onome mraku kako bi unervozio svog ispitanika.

Gledajcui Ninju koji je reko da sam clan nekog Akm sta vec da sam spijun gledajuci u njega kako hoda sam reko:

Aku sta ja da vam kazem nesto ja spijun nisam zivim sa roditeljima pa sam se odvojio oh njih da sam zivim da se osamostalim ja sam chunin ne neki prevarant.Vas kolega pored mene tvrdi da jesam ali ja nisam jer da jesam onda bi bilo sve drugacije ali ja nemogu da vam kazem nista jer ne znam o cemu pricate koji Aku sta vec.

Gleda u ninju misleci da oce namerno budem kriv sumljao sam da ce nesto uraditi samo je pitanje sta tu me je hvataka mala tenzija.


"Dobro, dobro." Ućutkivao je Sanna ovog mladića ali imao je na umu Sanna šta će sa njim. Sanna izlazi iz podruma jako brzo i ostavlja nindžu samog. Nindža primećuje da je Sanni ispalo nešto iz njegove nindža torbice ali je bilo već kasno da ga dozove. Sanna je izjurio iz prostorije kao da se nešto dogodilo.

Gledajuci Ninju kako je izlazio iz sobe ispalo mu je nesto iz torbe video je sta je to uzeo je i stavio na sto da se nebi ostetilo te je opet nazad seo na stolicu i oporavljao se i cekao.Razmisljao je sta bi mogao da uradi sa onom kapijom kako moze to da popravi verovatno da samo povucem svo blato u sebe mada i dobro za rane da se izlecim.


Kada Wert nije upozna i u poslednju Sanninu zamku, Sanna odluči da ga pusti ali mu je rekao sledeće: "Pre nego što izadješ iz ove stanice pomoli se Bogu jer smo razjasnili da nisi napao selo. Potom, zabranjeno ti je korišćenje bilo kakve sile dok si u selu, ako osetimo tvoju chakru negde u selu bit ćeš automatski likvidiran. Potrebno je da se izviniš našem chuninu koga si napao i potrebno je da u što kraćem roku, dodješ u stanicu i platiš kaznu od 30 000 ryo,a. Sada si slobodan."

Gledajuci ninju koji me je pustio reko sam mu:

Ja nisam dosao da unistavam selo nego da pomazem hocu da zivim ovde cak vas ninja me je napao ja sam se morao odbarniti da bi preziveo jedino sto mogu da uradim je da popravim kapiju sa mojom zemljom itd i da uradim misiju za selo kao iskupljenje.

Govoreci to cekao je ninju sta ima reci.

„Mislim da sila neće biti potreban , a naročito ne kod njega ".

Samo izlazi iz senke jednog ćoška sobe za izpitivanje .

„Per nego što podignete tenziju .Sve vreme sam bila u onom ćošku .I da čisto potvrdim da sam ja takođe član ovog sela .A po ponašanju i govoru njegovog tela mogu reći da stvarno nema pojma o čemu mu govoriš sada .Samo par nas je upućeno sa situacijom sa Akamecu gradom.Mada zar nije rekao da je našao lažiranja pozivnicu .Moguće je da je neko pokušao da infiltrira špijuna u selo ali igrom slučajeva lažna pozivnica je došla do njega ."

Gledajuci Ninju odjednom se Ami pojavila:

AA! E de Ami nemoj vise to da radis uvek me to uplasi.

Govori iznenadjeno te upita Ami:

Zato si tako brzo nestala u klinici tako brzo.

Te gleda u Ami i ninju ne znajuci sta da radi.


"Molim vas da napustite stanicu. Ovo je mesto samo za zaposlene, nije svaki nindža dužan da dolazi u stanicu. A ti Wert, pamet u glavu, plati kaznu, izvini se Kyoshi,ju i javi se vodji sela."
Sanna ih je polako isterivao iz kancelarije jer je imao nekog važnog posla i očekivao je Rurimaria.

Nakon popijene kafe i par pojedenih krofni odlucio je da se uputi ka sobi za ispitivanje ne bi li video kako Sanni ide posao koji mu je zadao. Kada je usao izgledalo je kao da je Sanna vec zavrsio sa poslom i da nije bilo potrebno vise cimanja.
"Kako tako brzo junace?"
Upitao je dok se naslanjao na zid sobe.


Sanna se obradovao kada je video Rurinaria, Ruri mu je odavno obećao da će nastaviti sa njegovom (Sanninom) obukom. Sanna i Ruri vade odlaze u podrum i vade svitke. Ono što će se dogoditi: čitave večeri oni će smišljati kodirani jezik koji će razumeti samo njih dvojica, i od sada će uvek voditi kodne poruke i prepiske ovim kodnim jezikom.

Nakon veceri jakog ucenja novih znakova pisanja ,govora tela i naravno govornog jezika. Polako ali sigurno njih dvojica ce usavrstiti sopstveni kodirani jezik koji ce im dosta pomoci u bilo koj situaciji. Rurinai je, iskreno bio ponosan na Sannu zbog ove ideje. Posle puno sati rada na vrata kuca salterusa Yuko koja ubavestava Rurinaia da opet imaju problem u gradu, on poziva Sannu te cita pismo.
"Izgleda da nego po ovome.... stvara zabe po gradu i preti ljudima? HA , ovo mi skoro zvuci kao onaj Agrom koga smo pustili pre neki dan, idemo da proverimo sta se zbiva."
On i Sanna se upucuju ka mestu zbivanja ovoga.


Sanna beše umoran od učenja ali kada je stigla poruka i nov zadatak, Sanna pogleda šefa i znao je šta mu je raditi. Sanna je otišao po njihovu opremu i oni krenuše na zadatak. Pre izlaska iz stanice Sanna reče: "Počinje lov na budale. He." Odlazimo iz stanice.


NPC jonin vezanog i umorenog Agroma dovodi u podrum. Sanna je odlučio da će imati drugačiji pristup sada prema njemu. Sanna je došao u podrum svega nekoliko minuta posle. Na vratima sobe je zalepio nešto čudno i počeo je razgovarati sa Agromom. On ga je ovaj put ponovo ispitao sve i na kraju pitao po čijem je naredjenju radio sve to i zašto.

Agrom je napokon nakon umornog puta stigao stanicu ovoga puta su ga uveli u podrum Sanna Uzumaki i jedan nov jounin policajac koji nije bio naivan. Odmah Agrom je uveden u celiju u podrumu. Vidio je kako Sanna lijepi mesto cudno i pomislio je da li je to pecati da ne moze više da koristi chakru Agrom je preplašeni razmišljao.
Sta treba sad da radim,da li ćete me ispitati ili da stojim samo ovdje i ćutim ako treba ispitaj te me odmah.
Upitao je i sjeo na stolicu u podrumu.


Ljudi zaista treba da počnu sa čitanjem postova. Druže ti si vezan ubačen u podrum i sediš na zemlji kakva stolica.

Sada moj rp:

Sanna je dobio odobrenje svih da presudi ovom momku kako god on to vidi, na kraju krajeva, Agrom je njegov propust. Sanna ga  je prvi put pustio misleći da će se ovaj popraviti ali danas nema tu nameru. Sanna je pokušavao da mu dokaže Agromovu krivicu i da mu ukaže na njegove propuste. Iako je Agrom nindža sela nije imao pravo da reaguje na svoju ruku. Sanna posle dugog razgovora mu samo reče: "20 dana zatvora (što će biti 3 dana u irl) i moraš platiti kaznu za narušavanje javnog reda i mira (što je 10 000 ryo).

*želim samo da napomenem sledeće: Ova kazna u stvari služi boljem razumevanju igre kao što je ova i za bolje razumevanje roleplay,a i foruma. Vi imate život na forumu i svaki život ima niz svojih pravila. Agrom je uznemiravao druge igrače (iako sam ja siguran da mu to nije bila namera) i ometao ljudima igru i roleplay, i to dva puta. Posledice njegovog ponašanja su: da sada mora postati samo u ovoj temi (i to po pravilima foruma: 1 post na svakih 12 sati, osim ako neko ne dodje i ne rp sa njim ovde a to možemo učiniti trenutno samo ja, Rurinai i Hatchiro) i plus će platiti kaznu selu. Kazna nije velika ali ako je ne bude platio biće proglašen missing nindžom. Deco moja volim vas puno ali biće reda i da naučite da roleplay posle 1000 godina foruma.

Agrom je nestrpljivo cekao kakvu kaznu ce dobiti znao je da sada mora snositi posljedice onoga sto je učinio ,saznao je da mora biti 20 dana u zatvoru i platiti kaznu od 10k ryo za narušavanje javnog reda i mira kada je cuo malo se iznenadi
U redu,platicu kaznu i bicu u zatvoru 20 dana znam moje posljedice ali ja nisam nista lose htio da učinim,nego Sanna izvini sto sam ti nanio ovakve probleme da li bi mogao da se iskupim mojim čajem ,koji držim u zadnjem dzepu ako neces da uzmem caj razumijem te naravno.
Rekao je i cekao odgovor

Nakon sto se vratio sav umoran i prljav , otisao je do policijske stanice kako bi obavio neke stvari. Cuo je nekakvu buku iz podruma te je odmah pomislio da je to verovatno Sanna koji je uhvatio onog problematicnog tamo. Govori Yuko da mu pristavi caj sa dosta secera kao i da mu naruci krofne koje ce kasnije pojesti, da se zasladi. Odlazi do svlacionice i kupatila stanice te se tusira i nalazi sebi novu i cistu odecu dok staru ostavlja na pranje. Umotan u peskir dolazi do svoje kancelarije, potpisuje nesto na neki papir. Oblaci se te taj papir daje Yuko dok ceka svoj caj i krofne.


"Mislio sam da će biti teže." Sanna je bio zadovoljan jer njegov protivnik je pristao na uslove koji su bili predočeni. Sannna ostavi Agroma vezanog na podu u podrumu stanice. Na vratima podruma je jonin kome je zabranjeno da komunicira sa Agromom ili da mu pomaže. Sanna je samo na izlazu iz mračnog podruma rekao: "Moglo je biti i gore. Jednom dnevno ću te obilaziti."
Agrom nakon sto ga je Sanna ostavio na podu i otišao bez skoro i jedne rijeci osim te da ce me posjećivati jednom dnevno Agroma ,bio je bijesan nije znao sta da radi
Samo to ,nemaš nista drugo da mi kazes  ,mislio sam da je danasnja policija mnogo bolja i hrabrija ali lose sam mislio,a ti čuvaru a ćutiš dobro dobro vidjećemo polako ovo je pravo mučenje i policajci koji me smiju da progovore samo dodju kazu dvije rijeci i odu ali dobro necu da se svadjam,mogao si me barem odvezat i sjesti na stolicu
Rekao je glasno u nadi da ce ga neko čuti.

Agrom nakon sto je vidio da su samo 2 strazara ostala da ga čuvaju on je odmah vidio da je to dobra prilika da pobjegne zato je odlucio da ih napadne.
#card50
#card1259
Dmg=2150+100 zbog prezicnosti 2250 zag 450
Da li ćete moci da se odbranite mislim da je ovo jedna dobra prilika da pobjegne odavde

The member 'Agrom' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Policijska stanica #world197 Policijska stanica #world194

Ubio sam jednog kinima ali je ostao jos jedan kojeg moram da riješim i moram da se odbranim od njihovih napada nadam se da cu uspjeti
#card49
#card108
Ulazem sada 100 chakre i branim se od njihovih napada i polako SE odmicem od svoje strukture I spremam SE za napad nakon Sto Sam otisao 10 m od svoje strukture
#card109
Ovaj napad ima 700 dmg
Da li ce ga ovo ubiti

The member 'Agrom' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Policijska stanica #world195

Nakon sto se vratio iz sale za sastanke, polako se uputio nazad u policijsku stanicu. Dok je bio na putu nazad, cuo je vriskove i eksplozije koje su dolazile odatle. Odmah je potrcao kada je zatekao kako Yuko vristi u pomoc dok se dva coveka koja sam licno unajmio da budu ovde bore protiv Akroma. Vec mu je bilo dosta te je iz ranca izvadio svoju flautu...
#card539
-30 ch
#card1366
Zbog svog tog besa iz njegovih ociju pocela je sijati crvena boja.//100 inteligencije//
#card1377
-30 chakre biram 100 na genjutsu
#card220
-30 ch posle svih buffova ovo ima 900 dmga genjutsua


*Ova greška u RP se ponovo dogodila jer naš dragi Agrom ne ČITA tudje postove. Na početku, kada si bio doveden u stanici, stoji ovo: "NPC jonin vezanog i umorenog Agroma dovodi u podrum. ". Tako da sve što se dogodilo sada se nije dogodilo, Ruri je još uvek u sali za sastanke a ti si VEZAN, NA ZEMLJI, U PODRUMU POLICIJSKE STANICE.

Sada ide moj rp post:


Sanna je došao da proveri Agroma koji je na izdržavanju kazne, da mu donese jelo ali i da vidi kako se ponaša. Došlo je još nekoliko pritužbi na Agromov račun i sada Sanna stvarno ne zna šta bi više mogao da učini, ukrao je novac selu (jer nije dobro radio misije), upadao ljudima u kuće a neki su mu čak kazali i da je probao da siluje neku ženu pijan. Sanna je odlučio da ceo policijski vrh mora da odluči šta da uradi sa ovom nindžom.


[b]Agrom je ležao i dalje vezan na zemlji jedva je mogao glavu da promjeri,ruke kao da mu ih je svezalo 10 nindzi a noge pogotovo nije vise mogao da izdrži nije znao sta da radi ostala su mu jos 2 dana u stanici(u RL). Sanna je napokon usao i donio Agromu neko jelo Agrom je vidio da to nije nista specijalno bilo je neko meso nije znao kako da jede kada su mu ruke bile toliko vezane skoro da nije ni jedan prst mogao da pomjeri
Hvala,na hrani ali kako da jedem kada su mi ruke vezane je mogu da ih pomjerim.
Rekao je i nadao se da ce mu policajac odvezati ruke.

Prilikom Sannine posete, nečujno mu ispada ključ od okova koji drže tvoje ruke zarobljenim. Primećuješ ključeve i imaš dve opcije - da pokušaš da se oslobodiš ili da budeš iskren i prijaviš ključeve nekom policajcu.

Ako želiš da pokušaš da otključaš okove, bacaš D6 kockicu.

Ako dobiješ 6 - oslobodjen si, možeš kroz roleplay pokušati da pobegneš nečujno iz stanice.
Ako dobiješ 5 - nećeš uspeti da se oslobodiš, ali dobijaš još jedan pokušaj na kockici.
Ako dobiješ 4 ili manje - nećeš uspeti da se oslobodiš i ključ će ti ispati iz ruke. Zvuk ključa će čuti obližnji NPC jounini i oduzeće ti ključ.

Agrom je izgubio nadu da ce ikada biti oslobođen iz stanice i da ce mu Kage licno presuditi neku tesku kaznu,ali sanna je tada usao u sobu agrom ga je pitao da ga odveze ali Sanna je samo to ignorisao . Dok je izlazio slučajno mu je ispao kljuc Agrom je dobio dvije opcije. Nije lud da prijavi kljuc,moram sada da se nadam da cu uspjesno pobjeći. Hajde sada da vidimo jesam li pobjegao ili sam jos zaključan.

The member 'Agrom' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Policijska stanica #world48

Vracajuci se iz sale za sastanke, dolazi napokon i do policijske stanice. Kada ulazi unutra jedan od ljudi koji su radili smenu obavestili su ga o stvari koja se desila dok ga nije bilo. Naime, Sanni je ispao kljuc okova u kojima je Akrom bio zavezan.
"Ahh, morate biti malo pazljiviji, ovo vam se ne sme ponavljati."
Uzeo je kljuc od tamnice te se zaputio tamo, rekao je Joninima da ga zakljucaju unutra nakon sto udje.
"Da se i ja malo zabavim, nesto su mi tmurni dani."
Njegovi koraci culi su se kroz celu stanicu....
"Ko je to nama hteo da pobegne?"
"Nadam se da ti je jasno kakve su kazne za ovakve stvari, maleni...?"
Iz dzepa je izvukao kunai koji je drzao u ruci.
//samo ga drzim u ruci//
#card330

Agrom je bio bijesan nakon sto nije uspio da pobjegne oduzet mu je kljuc od strane nov kinima,mislio je da nece biti nikad vise pusten mozda ce biti i izbačen iz sela. Tada je usao jos jedan gori nindza sa sharinganom koji je izvadio kunai sto je razbjesnilo Agroma.
Ja sam htio da pobjegnem,nisam ja kriv sto je Sanni ispao kljuc Vadis kunai dok sam vezan mislim to pokazuje kakav si ti nindza,sad bih te razvalio ali necu ionako sam u velikim problemima.
Rekao je dok ga je gledao sa hladnim pogledom u oci.

Ovaj Akrom je nesto mumlao dok je Rurinai samo ostrio svoj kunai. Samo je nacuo to kako je on los nindza i kako bi ga Akrom razvalio. Rurinai je samo rekao...
"Steta drug moj, ovde smo samo ja i ti, na zalost ti nemas pravo glasa."
"Nego, sa kojim prstom da pocnem da secem, koji ti je najdrazi?"
Cekao je da Akrom odgovori dok je i dalje ostrio kunai.

Agrom je zacudjeno gledao Rurimetsua dok je on svo vrijeme ostrio svoje prokleti kunai,i primjetio Agromu da ce mu osijeci neke prste ali Agroma to nije doticalo jer je znao da je Rurimetsua kukavica koja vadi kunai dok je Agrom vezan na podu
Opa,odvezi me pa cu ja tebi prerezat glavu mislis da si jak oces da me napadnes doksam vezano ,kakvi su danasnji policajci
Rekao je I dalje nije skidao pogled SA njega.