Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Hyu Kafic

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Hyu Kafic

Kafic koji se nalazi na zauzetijem dijelu sela gdje se posla uvijek moze naci, na cosku bloka je i vrlo je vidljiv prolaznicima ulice. Dio je zgrade koja ima 5 spratova i kafic se nalazi na prvom da svako moze da ga lagano pristupi, ima crvene zidove i ima stolove i stolice samo unutra.

Kiyoshije prolazio ulicom koja je inace vrlo zaposlena i na svakom cosku se vidijela radnja ili neka vrsta ustanove koja prodaje pica i hranu, tada je vidio mjesto koje mu se najvise isticalo i iznad vrata je vidio veliki natpis na kojem je pisalo Hyu Kafic zvucalo je zanimljivo tako da je odlucio da ga malo posjeti.

Kada je otvorio vrata kafica unutra je vidio svega zanimljivoga sank mu je bio najzanimljiviji tako da je odlucio da sjedne za njim, kada je sjeo rekao je covjeku koji je radio tu da mu donese jedan sake. Dok je cekao malo je razgledo uokolo i pomislio je mozda bi mogao da posjeti rurinaija ili Hatchira da vidi kako su oni.
Hyu Kafic B0a53357a01711ee8b265ece24738c58:upscaled

Mislio je da i njima mozda nije dosadno pogotovo Hatchiru posto je on sada kage i mora da potpisuje puno papira i da bleji citav dan u kancelariji, ali se vjerovatno osjecao ponosno na sebe sto je postao kage. Dok je to mislio Kiyoshijev sake je ipred njega dao je covjeku onoliko koliko je duzan i uzeo je prvi guc.
Hyu Kafic JA9sL

Kada je uzeo prvi guc osjecao se vrlo dobro zato jer je sake koji je popio predobar tako da je odlucio da ne prestane tu i uzeo je jos gutljaja, uzimao je gutljaje dok nije popijo citav sake koji je narucio pa da ne bude skrtica uzeo je jos ali ovog puta je narucio citavu bocu da bude siguran da ce imati dovoljno.

Kiyoshije nije trosio vrijeme i odma je narucio jednu bocu sakea i nestrpljivo je cekao da mu je covjek da, ali je morao da bude oprezan da se ne napije ali u to vrijeme Kiyoshiju je u glavi samo bio sake i nije mislio ni na sta drugo. Kada mu je covjek konacno dao sake Kiyoshi mu je dao pare za sake i ponio bocu i casicu za sake negdje dalje.
Hyu Kafic Tumblr_pbfj3mc42j1tdnbbbo1_540

Nakon dugog dana na poslu, dolazi u obliznji kafic te seda za sto narucujuci bocu sakea. Dok je izlazio iz stanice rekao je mladom Sanni da ga obavesti kada Kage bude dosao.
"Dajte mi bocu najjaceg!!"
Cekao je konobara da mu donese dok se po malo zagledao u devojku koja je pila caj na drugom kraju kafica.

Nakon sto je zavrsio sa Dolinom Zahvalnosti odlucio je da ode do kafica da se malo rashladi, tako da je tamo i krenuo. Kada je dosao otvorio je vrata i usao je u kafic i tamo je stojao cika rurinaija, pa je odlucio da sjedne sa njim. Kada je sjeo vidio je... bocu sakea nazalost, zadnji put kad je imao bocu sake bilo je lose.
"Zdravo Rurinai, jel dobro ovih dana kod tebe posto je meni vrlo dosadno."

Dok je Rurinai ispijao bocu sakea ponudio je Kiyoshiju guc, te je sacekao njegov odgovor. Usput je rekao...
"Znas Kiyoshi, razmisljao sam da kupim sebi nesto, da li bi mi posao do prodavnice starina da vidim da li tamo ima nesto za moj ukus, mislim da sam zasluzio."
Poceo je da jos guta sake dok je cekao Kiyoshijev odgovor.

Kiyoshi kada je vidio da je rurinai krenuo piti socni ukusni sake odma je i on zelio malo ali nije htio da nekulturno pita, pa je samo gledao i zelio sake koji je rurinai gutao kao damu je zadnji.
"Kupi brate ako zelis, to je tvoja odluka ja mislim da ces tamo naci dosta zanimljivog."

Nakon odmaranja i lezanja kući,odlučio sam da se malo prošetam selom pa mi je sinula ideja da bih mogao svratiti na jedno piće da se malo opustim i mozda usput upoznam sa nekim.

Ulazeći u kafić primetio sam da i nema baš toliko ljudi sto mi je i išlo u prilog.Sedam za šank i poručujem jednu bocu sakea.

Čekajući da mi konobar donese bocu sakea,malo sam razgledao ambijent ovog kafića koji mi se moram priznati,baš svideo.Malo sam se iznervirao jer je konobaru trebalo duze da mi donese piće,ali izgleda da je nov tako da cu mu oprostiti.Posle nekog vremena donosi mi bocu sakea koju sam naravno odmah otvorio da probam kakav je.

Otvaram bocu i iz nje izbija taj veličanstveni miris sakea po tome se zna da je kvalitetan.Sipam u čašu kako bih probao ukus i video da li je dobar.Uzimam prvi guc koji mi dokazuje da je ovaj sake jedan od boljih koje sam do sada probao.Samo nasmejući se,nastavljam da sipam u svoju čašu i da pijem.

Posle od dve do četiri čaše sakea,već osećam malu smalaksalost i kako gubim želju da pijem,ali mi ruka sama uzima bocu i sipa u čašu.Kada sam probao da sipam,primetio sam da u ovoj boci nema više ništa.Odlučio sam da naručim još jednu bocu od konobara.

Konobar je ovaj put brze doneo piće te sam mu se samo zahvalio i nasmejao pa krenuo da sipam i iz ove druge boce sakea.

Posle nekog vremena ispraznila se i ova druga boca te sam odlučio da je već vreme da idem kući.Kada sam probao da ustanem,samo sam pao na pod jer sam se očigledno previše napio da ne mogu ni da stojim kako treba.Skupio sam snage i ustao pa krenuo da izlazim iz kafića i uputio sam se svojoj kući.

Kiyoshi je kao prvo mjesto gdje ce da ode je hyu kafic mjesto gdje se on uvijek moze odmoriti napiti i olaksati svoj um, prije nego sto je usao dobro je pogledao vanjski izgled ovog kafica i ulijepio ga u glavu da se uvijek sjeca koliko mu je ovo mjesto bitno i vazno.

Kada je usao sjeo je za svoje omiljeno mjesto sank tu uvijek sjedi jer mu je najblize posluzi i njemu je tu uglavnom lijepo, tako da je fino sjeo za sank i mislio sta je mogao da danas uzme da pije.

Kada je konacno skontao sta ce da pije rekao je dobrom covjeku konobaru da ce jednu casicu sakea, sake je uvijek imao posebno mjesto u Kiyoshijevoj dusi tako da ce ga jos jedan dan piti da mu sve bude lakse i bolje od njega.

Kada je rekao konobaru da ce jedan sake on je odma skocio da taj sake donese svome gostu, Kiyoshi je tada samo mislio o sakeu i kada cemu stici u ruke da ga odma popije i dok je on to mislio to je doslo u realnost.

Kada je sake konacno bio ispred Kiyoshija on je odam uzeo taj sake u ruke i krenuo da pije kao nikada, sake mu se vrlo svidio i bilo mu je zao sto ga je brzo popio ali nece da luduje i da se napije tako da je izasao iz gradjevine i krenuo dalje sa svojim poslom.