Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Staro Selo

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Staro Selo

Staro selo prožeto je istorijom i tajnama, sa uskim kaldrmama i rustičnim kućama od cigle i drveta. Ulice prepliću duge senke, dok zidovi nose priče prošlih vremena.
Ovde je zivot pre bio veoma lep sve dok nije dosao taj dan, dan kada je selo krenulo da propada...

Stigli smo na mesto gde bi trebali da radimo misiju,čoveče ovo selo je baš lepo i nekako previše čudno,drugačije je od ostalih sela u kojima sam bio,nije toliko bio naporan put do sela i prošao je brzo,sada nam je samo ostalo da odradimo musiju "Nadam se da niste umorni"

The member 'Boten' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Staro Selo #world73

Nije lose selo, vidi se da je iza naseg vremena, skroz ostavljeno pusto, bez stanovnistva, cudno neko mesto.. Izgleda kao idealna lokacija kako bi se kriminalci krili ovde, lepo osmisljeno ali mislim da smo ih nasli. Kuba, Boten i ja smo se podelili i svako je otisao sam kako bi nasao clanove Choraku udruzenja. Napalo me 4 genina, slabo.
"Ovoliko vas.. Pateticno."

#card40

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Staro Selo #world175 Staro Selo #world174 Staro Selo #world180 Staro Selo #world180

Krenuo sam sam na put, razdvajajući se od svojih drugova. Dok sam hodao, naišao sam na četiri neprijatelja genina. Bez trenutka oklevanja, pripremio sam se za borbu i suočio se s njima, odlučan da ih pobedim samostalno, Zeleo sam da im pokazem ko je sef sela pa sam tako i postupio...
#card57 80
#card56
#card1365
800 dmg

The member 'Kuba' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Staro Selo #world173 Staro Selo #world175 Staro Selo #world177 Staro Selo #world172

2 genina su ubijena, 2 su izbegla jedan od mojih jacih napada. I dalje su preslabi za mene, vreme je da dovrsim ovo sto pre i da se uputim ka ostalim clanovima ove kriminalne grupe kojoj mora doci kraj. Vreme je da zavrsim ovo na najbezbolniji nacin i krenem dalje. Stojala su preostala 2 genina jedan do drugog.
"Niste losi ali i dalje slabo."
#card33

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Staro Selo #world180 Staro Selo #world178

Njih trojica su pala na pod dok je jedan izbegao i napao me pa sam morao da izbegnem i uzvratim mu kao i na ostale pa sam odlucio da uzvratim na ovaj  nacin:
#card1
#card78
#card69

The member 'Kuba' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Staro Selo #world175 Staro Selo #world179 Staro Selo #world176 Staro Selo #world173

Prijatno iznenadjenje, nadam se da ce biti tvrdi protivnici sve do kraja. Do sada nisam imao borbu koja ce istrositi ovoliko moje cakre, ali mislim da ce sve ovo ponovo biti veoma brzo. Zao mi je genina, pruzili su mi veoma dobar otpor, ali vreme je da idem dalje. Drzali su se jedan do drugoga kao i proslog poteza, mozda su i neki gejevi.
"Ahahahaha.."

#card1
Ulazem 10 cakre kako bih izbegao 150 dmg koje mi salje protivnik.
#card1206
300 dmg + 131 moj level = 431 dmg

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Staro Selo #world177 Staro Selo #world172

Bili su veoma naporni i dosadni, bilo ih je previse ali nisu smeli da nam budu problem, posle 9 njih ubijenih malo sam se sklonio sa strane da odmorim i vratim svoju lepu cakru, seo sam i malo meditirao...
#card8

Prvi je pao nakon sto sam ga pogodio mojim jutsuom, deluje kao da se zrtvovao za proslog, ali bas sam nesto ravnodusan danas tako da cu ovog zadnjeg resiti brzo i bezbolno. Napada me nekim Tantom, nesto sto do sada nisam video kod Genina, delovalo je kao interesantna borba ali blizio se kraj.
"Nije lose."
#card1
Ulazem 10 cakre i izbegavam protivnikov napad od 100 dmga.
#card30
Ovo bi trebalo da dovrsi ovog genina.

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Staro Selo #world179

Nisam mogao da verujem, ovaj genin je bio van svojih limita. Nije me nesto posebno napadao, ali njegova odbrana je bila skoro pa perfektna. Konacno neki dosledan protivnik vredan da se bori protiv nekoga ko predstavlja svoj Senju clan.
"NAVALI SADA!"
#card24
100 dmg + dodajem 20 cakre i ovaj napad ukupno ce iznositi 250 dmg

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Staro Selo #world176

Ubio sam 4 genina. Ocekivao sam da ce moj veliki talas ubiti sve njih odjednom ali ipak se njih dvoje izmakao. Nije velika steta, mada bio bi red da se sada odmorim pre nego sto nastavim dalje da ubijem nekoga jaceg, cunina. Do tada idem da odmaram i spremim svoje misli za dalje.
"Bio si najjaci genin do sada koga sam video..Pocivaj u miru."
#card8

Odmarao sam se i prikupljao svoju cakru nazad, legao sam na travu i gledao u nebo koje je bilo prekriveno zvezdama koje su obasjavale svu ovu tamu iz sela. Mogao bih prikupiti jos malo cakre, a zatim se uputiti nazad kako bih istrebio ovu kriminalnu grupu. Nije mi bilo naporno jer sam jedva cekao da se konacno borim, atraktivno.
#card8

Odlucio sam da ne zurim i ostanem jos malo da meditram da bih bio 100 posto spreman kasnije za nastavak borbe, pitam li se kako ide Tsumiju i Botenu nadam se da su okej jer su i oni vec ozbiljne ninje, duboko zamisljeno i skoncentrisano sam razmisljao o protivnicima i kako da ih resim...
#card8

Medjutim, dok sam odmarao neko me je gledao sa krosnje drveta i spustio se na zemlju, to je bio cunin ove kriminalne organizacije, sam vodja je dosao do mene kako bi osvetio svoja mrtva 4 genina. Nije delovao bas najsrecnije prizorom ali moj je red da mu pojasnim par stvari.
"Nisu bili losi, pruzali su otpor. Sada cemo malo tebe da isprobamo kakav si, i da li si vredan da budes u nivou sa mnom!"

Cisto sumnjam da je u sposobnosti da izbegne specijalne napade mog Senju klana.

#card1206
300 dmg + 131 ( moj level ) = 431 dmg

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Staro Selo #world186

Previse slabo, cak su i njegovi genini uspeli vise da izdrze u borbi protiv mene, ali dobro sta da se radi, nas posao je da ubijamo mlakonje poput ovih. Previse je lako pao ili sam ja previse jak za njega. Necu se preopterecivati vec cu nastaviti sada na miru da gledam nebo i sjajne zvezde. Takodje cu i prikupiti malo cakre.
#card8
"Bas se razmisljam, mnogo si slab za Cunina.. Bolje sto si mrtav."

Prikupljao sam cakru u sumi i blenuo u nebo kao som. Pitao sam se kako napreduju Kuba i Boten, ne mislim da nesto moze krenuti po zlu, ipak su oni iste jacine kao ja ako ne i jaci, tako da nema sumnje da ce pobiti sve preostale. Jedva cekam da se vratim nazad u svoj krevet i da zaspim.
"Ah, covece. Mogao bih sa ovim luzerima od kriminalaca da se bijem po ceo dan.."
#card8

Sada je moj red da pokažem šta umem,nadam se da ću da se dokažem kod drugara,borimo se protiv 20 ninji,dugo će da traje borba ali proba ćemo što pre da završimo i da se vratimo kući.
#card106 napadam njih sedmoro sa ovom tehnikom,nadam se da ću ih srediti

The member 'Boten' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Staro Selo #world178 Staro Selo #world175 Staro Selo #world179 Staro Selo #world171

The member 'Boten' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Staro Selo #world171 Staro Selo #world171 Staro Selo #world171

Dvoje su izbegli moj napad,ovaj jedan me napada moram da se odbranim bez nekog pritiska,moram da ih završim što pre,malo sam ih podcenio ima ih dosta i jaki su zajedno,valjda su Kuba i Tsumia završili,Koristim 10 chakre I pravim ovu strukturu
#card92
I napadam ih sa
#card102

The member 'Boten' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Staro Selo #world176 Staro Selo #world177

Još jedan je ostao,čoveče ovo se baš odužili a mislio sam da ću brzo da završim,Tsumi i Boten su završili verovatno,ovaj jedan me ponovo napada moram da izbegnem,očekivao sam da su slabiji ali ipak su jaki i ovo je misija b ranga,branim se sa ovim
#card107 i ulažem 10 chakre
I sada ovog preostalog napadam sa
#card93

The member 'Boten' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Staro Selo #world171

Ovo bi trebalo da bude to to, primetio sam da su oni odradili dobar posao i da treba da zavrsavamo polako i krenemo Nazad na bezbedno, ne želimo da se previše zadržavamo ovde i gubimo vreme bezveze…
#card66
700+ preciznost 150= 850 dmg

The member 'Kuba' has done the following action : #RP-OPCIJE


#1 ' NPC Genin' :
Staro Selo #world178 Staro Selo #world172

--------------------------------

#2 'NPC Chunin' :
Staro Selo #world181

Čoveče bili su baš naporni ali sam sredio svih sedam pitam se kako napreduju Tsumi i Kuba dali su završili,iznenada kada sam krenuo da se malo odmorim napali su me tri genima,moram brzo ovo da završim da bi se konačno malo odmorio
#card1457 povećam dmg sa tikvom koju posedujem za 100 peska,tako da napadam sa 600 dmg

The member 'Boten' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Staro Selo #world174 Staro Selo #world175 Staro Selo #world176

Kada sam njih sredio,otišao sam do mesto na kome smo se dogovorili da se nađemo izgleda da oni nisu još završili,mogao bih dok ne završe malo da se odmorim i povratim chakru,zaseo sam u hladu i malo sklopio oči
#card8

Odmorio sam se malo i regenirasao malo chakre,još nisu stigli Boten i Kubo na mesto gde smo se dogovorili da se nađemo,osetio sam nečiju chakru odmah izgleda da je jedan ninja ostao,onda sam mu rekao da bolje izadje "Bolje izadji,znam da si tu"
Izašao je i ja sam ga odmah napao
#card99
Napadam ga sa ovim

The member 'Boten' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Genin' :
Staro Selo #world176

Izgleda da vise nema nikoga, otisao sam na mesto gde smo se Kuba, Boten i ja rastali. Njih dvojica bili su tamo i bilo je vreme da se razidjemo, bilo mi je krivo sto nisam imao vise vremena da popricam sa njima, ali moje nove obaveze nisu mi to omogucavale.
"Moram da idem, obecavam da cemo pricati kada se vidimo sledeceg puta, zaista zurim. Nedostajacete mi neko vreme."
* Tsumi se uputio nazad ka selu skrivenom u vodopadima *

Stigli smo do mesta gde smo se dogovorili da ćemo da se okupimo,uspešno su i oni završili svoje zadatke,bila je baš naporna misija gde smo se borili protiv dvadesetak genina i nekoliko chunina,sada bi morao da se vratim u hide out,Tsumi izgleda da neće da se vraća samnom "idem ja svojim putem, vidimo se momci"