Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⛩ Sumski kamp

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⛩ Sumski kamp

Ovo je sumski kamp i hideout dva vrijedna shinobija. Ovo je hideout i aktiviste shinobija Agroma Bakutona i Akimarua Yukija. Ovaj kamp je skriven u dubokoj i gustoj sumi i ogradjen je zivom ogradom oko kampa se nalazi drvece i lisice vrlo je teško doci do ovog kampa skoro nemoguće.

#card771
#card717
Sada smo zasticeni @Akimaru

Kada ga je odveo negde u sume mogao je malo legnuti da odmori i spava.Agrom je bio pored njega tako da se nije brinuo a kao njegov prijatelj prvi mogao mu je voravti skroz.To kr bilo lepo ali ipak jos uvek ga ne znađ bas dobro jer je pod uticajem alkohola i nije svestan sta se desava.

Agrom je cekao i gledao Akimarua dok spava cekao je da se on probudi. Agrom je počinjao da se po malo dosadjuje vec nekolika sata je sjedio i gledao Akimarua da se probudi nije nista radio . Vise mu je dosadilo i rekao je
Aloo Akimaru budi se odmah(rekao je i prodrmao ga u nadi da ce se probuditi)

Dok je lepo spavao i sanjao kako je bio u svom klanu i lepo ziveo.Sve to se zavrsilo za tren probudio de iz tog njegov kosmara zahvaljujući Agromu.Koj ga ja probudio
Ooaa budan sam budann.Uhh al je bio los san.

Kada se probuio video je da je sunce vec izaslo i da je on u sav oznojen i prestrasen od kosmara.

Agrom je cekao i vikao se i napokon se Akimaru probudio
Sta si sanjao da je toliko lose ispricaj mi ,ubrzo cu morati i ja tebi nesto da ispričam(rekao je i izašao iz satora).
Agrom je gledao okolnu sumu i postajao je po malo gladan i poceo je da razmišlja sta bi to mogao danas da spremi ili ulovi i pojede za rucak.

Ali poslije toga je odlucio da uradi ono sto je prije ili kasnije morao odlucio je da posalje poruku svom prijatelju Hatchiru
#card380
Ptico moja leti do sela vodopadima i donesi poruku Hatchiru Hyuzi
Poruka: Hatchiro moj stari i dobri prijatelji,izašao sam iz sela jer mi je to sudbina imam svoje planove samo da znas da smo i dalje prijatelji necu pokušati nista protim sela mozda dodjem na sastanak jednom u selo ako se ti naravno slozis(napisao je poruku i stavio je u torbu za pticu)

Kada se Agrom brzinski spremio i izasao is satora rekavsi da ima nesto da obavi.Akimaru je ustao iz kreveta i izadio flasicu vode gde je popio i malo se umio.Bas se bio oznojio tako da je iz ranca izvadio svoju suvu odecu a ovu bacio jer nije znao da pere ves.Niti se trudio da nauci jer je imao ko to da radi umesto njega pa ga to nije zanimalo.

Agrom je cekao pticu da odleti do Hatchiro pritom je gledao u Akimarua i razmišljao o njegovim budućim planovima. Razmišljao je sta da kaze Akmiaru ustao je
Akimaru,moram ti reci neke moje planove za budućnost ako hoćes možes se složiti sa njima ili ne moraš na tebi je da odlucis
Upitao ga je i sjeo na drvenu klupu.

Kada se presvukao u novu i suvu ldecu lavina pitanja koju je Agrom postavio su dinulai na glavu.Hteo je odgovoriti ali nije znso dta ce gs pitati pa je samo klimnuo glavom i cekao ga da kaze sta ga muci.Agrom je imao cudan izraz lica ali valjda ce sve biti u redu.

Agrom je gledao Akimarua i uzdahnuo i napokon je odlucio da mu ispriča svoj plan koji je htio da mu ispriča
Akimaru,odavno ja i moja nekolika prijatelja razmišljamo da napravimo jednu organizaciju otkad sam te upoznao odmah sam znao da si ti prava osoba za to zato sada te pitam da li zelis da budeš dio organizacije?
Upitao ga je dok je sjedio i ne strpljivo cekao odgovor.

Neocekivano pitanje je izletelo iz usta Agroma.Sto ga je zamrzlo na sekundu jer je taman krenuo dobrim putem.A sada ga zove prvi drug u organizaciju bas absurdno.Nije mogao da veruje i trebalo mu je vreme da smisli sta reci a da ga ne odbije grubo.

Pa ne znam bas nisam jos siguran jer sam ka putu da postanem bolji covek i to.Nemoj pogresno da svatis ti si mi drug i sve sli moram da razmislim.Je li to u redu sa tobom?

Kada je njrgov drug otisao Akimaru ga je cekao kod kuce.Naravno je video vrliki haos ali ga je mrzelo da pocisti pa je odlucio da prilegne i da razmisli o ponudo njegovog druga jod jedanput.

Gledao je dobre strane toga a i lose naravno.Mogao jr imati dosta prijatelja ali na drugu stranu i neprijatelja.To se mnogo prepricalo i takođe nije znao sta je Agrom tacno zeleo sve time mozda bi bili dobri ko zna.

Morao je popiti vodr i da malo udahne svez vazduh jer je poceo mnogo da razmišlja da mu se mozak poceo pusiti.Ustao je na noge izvaduo vodu i drmnu je nagore malo se i vratio u nazad.Izevci je za tili cas baci flasicu obucr ogrtac i izađe napolje.

Agrom nakon sto je bio u selo nekoliko mjeseci i nakon stoje izbačen iz sela odlucio je da se vrati ovdje u svoj omiljeni hideout. Ovdje se on osjeća najsigurnije jer niko ne moze da mu pridje. Pokušava da zaboravi selo i to da je on izbačen iz sela i da je jedva ostao živ. Nada se boljom budusnocu. Odlucio je da malo prilegne da odspava.

grom nakon sto je odspavao probudio se. Odlucio je prvo da ode da napravi nesto sebi da pojede otisao je do frizidera i uzeo je neku ribu koju je odlucio da pojede. Sjeo je za sto i pojeo je ribu nakon toga odlucio je da ode u sobu za meditaciju da bi se odmorio od svega sto se desilo. Otisao je u sobu i meditirao je nekoliko sata kako bi se skroz smirio.


Agrom nakon sto je završio svoj trening meditacije. Odlucio je mesto da pojede. Otišao je do frižidera i uzeo da pojede neku ribu i meso. Nakon toga je otišao malo da prilegne. Razmišljao je malo i sjetio se svog prijatelja Akimarua kojeg nije odavno vidio . Odlucio je da ce da mu brzo posalje poruku da bi se opet sreli.

Agrom je odlucio da je sada pravo vrijeme da pticom posalje poruku Akimaru.
Poruka
Dragi,Akimaru dugo se nismo vidjeli  tako da je najbolje da se ovih dana nadjemo imam dosta stvari da ti ispričam i to da sam izbačen iz sela ,nadam se da ce mi se sresti ponovo kako bi ti rekao neki svoj plan koji zelim da ostvarimo,nadjimo se sto prije.
-Agrom
#card380
Pticu odleti u regiju 13

Agrom je ustao rano ujutru i odmah je isticao iz kreveta i krenuo prema frizideru lako bi sebi napravio doručak. Posto je juče puno trenirao morao je da uzme neki doručak sa puno proteina koji daje energiju odlucio je da pojede neka jaja sa nekim zdravim mesom. Nakon sto je doručkovao odlucio je da ode da meditira.

Agrom je meditirao nekoliko sati ali nakon toga je zavrsio uvjek se poslije meditacije osjeća bolje i opustenije. Sjetio se svojih prijatelja iz sela Abura i Matsude ali nije vise htio da razmišlja o selu odlucio je da im posalje poruku.
Poruka
Aburo,Matsuda znam da ste dugo u selu ako ne znate ja sam izbacen iz sela zelim da se nadjemo jer moram da vam ispričam svoj bitan plan ako bi ste zeljeli da se nadjemo bio bih vam vrlo zahvalan.
-Agom
#card380
Golube odnesi ovo Aburu i Matsudi u selo Vodopada.

Agrom nakon sto je poslao pticu na zadati mjesto nestrpljivo je ocekivao pticu da se vrati i da vidi da li su poruke uspjesno poslati. Nakon nekog vremena ptica se vratila bez poruke ,sto je značilo da su one uspjesno dostavljene Agrom je bio presrecean pa je odlucio malo da ode da proseta.