Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Sanna Uzumaki - iznajmljena kuća

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Sanna Uzumaki - iznajmljena kuća

Sanna Uzumaki je po dolasku u selo, odlučio da mu se selo svidja te je odlučio i da ostane. Danima je tragao za prenoćištem i na kraju se odlučio: da iznajmi potkrovlje jedne malene kućice koja se nalazila u centru sela. Ovo potkrovlje je imalo sve što je njemu bilo potrebno.

[i]

Sanna je posle uništenja Kasaroi skrovišta i pogibije svojih prijatelja, odlučio da se posveti monaškom životu ali se čini da je to uradio jer nije imao drugog izlaza. Sanna Uzumaki je proveo skoro 3 i po godine u manastiru Tan Tsu, kada je manastir doživeo skrnavljenje i pljačku, Sanna ponovo nije imao izbor nego da krene dalje i put ga je naveo na Selo Sakriveno medju Vodopadima. Danas je prvi dan kako je posle dužeg vremena skinuo svoju monašku mantiju, vezao svoju kosu i odlučio da se sredi.

Sanna Uzumaki - iznajmljena kuća Male-Anime-Characters-with-Red-Hair-Kouen-Ren
/i]


Posle ispijanja svog poslednjeg piva i posle svog poslednjeg pakovanja nudli, Sanna je shvatio da želi nešto da radi i da mu je potreban novac. Smislio je plan da se uposli i krenuo je svojim putem. Ključ je sakrio ispod malene saksije na njegovom ulazu i samo je skočio sa svoje terase na put, želeo je da izbegne svoje stanodavce jer su dosadni i glupi.


Posle sinoćašnjeg provoda Sanna je upao u kuću kako ga stanodavci ne bi videli pijanog. Čeka jutro. Bez obzira što je Sanna bio nemiran, voleo je popiti, pojest ili prokockati, Sanna je bio veoma ozbiljan prema svom nindža treningu i ozbiljno je shvatao svoje sposobnosti. Nije ih zapuštao ni dok je bio zatvoren u manastiru.

Dolazi jutro i Sanna ga provodi u svojoj rutini: ustaje, pere zube i opet kuka na svoju ofarbanu kosu. Na jednoj stolici je stajala njegova nindža oprema (i uvek je bila tu). Sanna je čuo svoje stanodavce kako se svadjaju ali je probao da ga to ne uznemiri jer ipak pred sobom ima veliki dan.


Kada je završio sa svime po kući i kada je završio sa sobom, Sanna, umesto na vrata, on izlete kroz prozor pa onda pravo na krov. Sanna je voleo da svakoga jutra tamo provede par trenutaka jer je selo zaista bilo prelepo i voleo je gledati u vodopade.

Dok je gledao sa krova svoje zgrade non-stop je gledao u Dolinu Zahvalnosti, to je bilo mesto gde je Sanna provodio najviše vremena i gde je najviše uživao. Poslednjih daan svakoga dana posećuje dolinu kako bi u njoj trenirao, učio, meditirao i nadao se pozivu kage,a. Sanna se i ovoga jutra uputi ka tamo kako bi trenirao.


Ovaj roleplay se dešava pre nego što je Sanna otišao na posao, rano ujutru, prvim sunčevim zracima.

Sanna je ustajao svakog jutra sa prvim sunčanim zracima. Njegova soba bila je okrenuta ka istoku, gde bi se Sunce prvo pojavljivalo. Tog posebnog jutra, dok je još bilo mraka, Sanna je osetio neobično peckanje po licu. Sunce je žarilo njegovu čudnovatu crvenu kosu. Sanna ustaje iz kreveta kako bi otpočeo dan.


Sa osmehom na licu, Aiko mu je donela doručak - sveže pečene doriyaki palačinke sa sirupom od javorovog drveta i šolju domaćeg magarećeg mleka. Gledajući u iznenađenje na Sanninom licu, Aiko se nasmejala. Sanna je bio zatečen. Zahvalno je prihvatio doručak koji mu je Aiko donela i pozvao je da mu se pridruži ali nažalost ona ga je odbila. Aiko je imala dosta posla kao najmladja ćerka njegovih stanodavaca.


Sanna Uzumaki, predložio je svom šefu Rurinari,ju stvaranje tajnog koda za komunikaciju. Nakon nekoliko dana rada i danas je konačno osmislio osnove ovoga koda. Ovaj kod je veoma jednostavan, ali efikasan. Kroz korišćenje koda, uspešno će kordinirati buduće akcije i deliti ključne informacije u borbi. Sanna je čak bio inspirisan doriyaki palačinkama i odabrao je za sebe, možda i najvažnije kodno ime: ФЕНИКС.


Sanna, smislio je zanimljiv sled reči: Тајна, Шифра, Безбедност, Тајмер, Заговор. Svaka reč imala je posebno značenje u kodnom sistemu koji je Sanna stvarao, naravno, sve vreme dok je krkao. Ove reči su bile ključne u borbi protiv kriminala u Vodopadu.

Setivši se onog incidenta sa Agromom koji mi je unistio prednji deo kuće,odlučio sam da dodjem i zahvalim se jednom od ta dva shinobija koji su odveli Agroma dalje od mog doma.

Dolazim ispred kuće jednog od njih i kucam mu na vrata u nadi da je kod kuće.


Samo što je završio svoje doriyaki palačinke a neko opet kuca na vrata. Sanni je ovo baš bilo čudnovato, ovo je drugi gost ovoga jutra i on to nije očekivao. Sanna ustade da otvori vrata a kad tamo, na vratima je bio neki poznati plavi momak, no, Sanna nije znao šta želi te samo reče: "Izvolite. Kako vam mogu pomoći?"

Dobar dan,vi ste beše gospodin Sanna?


Pitao sam ga da proverim da slučajno nisam omašio kuću,ali mi je po izgledu bio poznat te sam bio siguran da je to on.


Došao sam da vam se zahvalim za ono od pre neki dan.Sto ste uhapsili onog malog sto uništava tudje kuće.


Ogovorio sam mu na pitanje sasvim prirodnim i noralnim glasom jer nisam hteo nevolje.


Kada je mali rekao zašto je došao Sanni je apsolutno sve bilo jasno. On se tada seti onog neprijatnog lika i njegovog buzz cut,a i pomisli u sebi: "Samo da ne moram sa njim ponovo da se bakćem.. Sanna ubrzo odreagova na Matsudu i samo se nasmeja na njegovu zahvalnost a onda postavi pitanje: "Da li je sada sa tvojom kućom sve u redu?"

Da da sa mojom kućom je trenutno sve uredu.

Odgovorio sam mu malo smejući se.Bilo mi je malo neprijatno da sa njim pričam ispred kuće,a i čudno jer me nije ponudio da udjem,ali ipak nebih ni ja primio stranca u kuću.

Nego mozemo li da udjemo pa unutra da se malo ispričamo ako nemaš ništa protiv.

"Naravno, naravno! Sanna je zaboravio na svoje manire pa brzo pusti svog novog gosta u kuću kako bi se iskupio. Nakon što su ušli Matsuda je mogao da vidi u kakvom neredu Sanna živi ali Sanna je na to samo rekao: "Oprosti, spremao sam se za posao" Kako su seli. Sanna ga je počeo ispitivati o njemu, kako se zove, odakle je i sve te bitne stvari, Sanna je znao to dobro da upakuje.

Ulazim unutra i vidim kako je sve u neredu.Ne obraćajući puno paznju na to jer ni moja kuća nije baš čista,seo sam na slobodno mesto i tu smo krenuli malo da pričamo.


Ma opušteno ni moja kuća nije baš čista.


Ispitivao me je o sebi ja sam naravno sa velikom lakoćom jer nije bilo potrebe da bilo šta krijem.Kako sam mu odgovarao na pitanja postavljao sam i ja njemu slična kako bi smo brze upoznali jedan drugog.


Sanna kada je shvatio da je Matsuda takodjer nindža odluči da ga pohvali a posle kratkog upoznavanja shvati da kasni na posao. Sanna ustade sa stola i viknu: "Oh, ne" potom otvori prozor svoje sobe i iskoči iz kuće pravo na ulicu i otrča na posao. Matsuda je bio u čudu ostao je sam u kući i upravo je video Sannu kako iskače kroz prozor.

Zastao sam u mestu i bio malo zbunjen.Zasto bi neko u sred razgovora iskočio kroz prozor?Mislim mogao je da izadje na vrata ali obro sta da se radi.


Posle kratkog upoznavanja sa Sannom,polako sa krenuo i ja svojoj kući jer mi je bilo neprijatno da ostajem u tudjoj kući i to sam.Doći ću drugi put da se više ispričamo.