Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Kagamieva kuca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kagamieva kuca

Kuća srednje veličine, koja ima samo jedan sprat, što je sasvim dovoljno. Drvenog je materijala to je čini mnogo lepom. Ima velike lepe prozore koje obasjavaju enterijer svaki dan. Napolju se nalazi jezero u kojem se nalazi dosta riba, blizu jezera je lepa šuma koju Kagami posećuje svaki dan.

Kagami se inace ne budi toliko rano po malo je lenj, ali je danas rano ustao, otisao je do sume da  nasece koje drvo za potpalu i za materijal za pravljenje malog stola i dve stolice, ako mu slucajno neko dodje u goste. Kagami je usao do kuce da uzme stap za pecanje, nakon sto je uzeo, naslonio je na srednji kamen i ostavio je da uhvati ribu. Do tada je on pravio sto i stolice. Kada je ugledao da se stap trese, on je brzo upalio vatru otišao da uzme ribu. Očistio ju je i stavio na resetku da se ispece. Kada je pojeo, otišao je na vodopad da trenira do kasne ponoci, kada se Kagami vratio kuci, brzinski se istušsrao i legao je da spava .

Nakon par dana svakodnevnog treniranja, Kagami je osetio povecanje cakre i snage u svom telu, ali nije posustao, nastavio je naporno da trenira i rano da se budi, samo sto sad za promenu jede i više hrane. Hteo je kada se malo odmori da svrati do šume da uzme jos koje drvo da napravi jos nesto. Kagami je uzeo alat i krenuo je u sumu, kao što i stalno radi, kad iseče drvo, zasadi novo. Isekao je cetiri poveca stabla. Imao je u planu da napravi ostavu za materijal i za jos neke sitnice. Uzeo je drvo i tanko ga isekao, gledao je da daske koje pravi lepo izgledaju jer ce pose da mu budu od koristi. Cim je zavrsio sa njima, bacio se na posao. Pravio je ostavu celu noc. Kagami je veoma ponosan na sebe, kada je zavrsio, uradio je par vezbi pošto je bio zauzet ceo dan, kada je zavrsio brzinski se istusirao i legao da spava.

Iducih par dana, Kagami je malo vise upoznavao okolinu nego obicno, bas mu se svidelo sto je njegova kuca na obali jezera, bas blizu sume. Cak je i pored svega ulepsavao unaokolo, sto mu je i podiglo samopouzdanje. Kagami bi voleo da napravi neke lezaljke na obali jezera, ali je opredelio svojih iducih nedelju dana na stalan trening i na jutarnju rutinu oko hrane. Tako da je obecao sebi da ce da napravi.

Po obecanju Kagami je uzeo najlepse Hrastovo drvo da bi napravio lezaljke. Tokom pravljenja lezaljki dosetio se i ideje da bi bilo lepo da uredi i plicak na obali posto je izgledalo kao da ga je poplava izbacila. Nakon zavrsetka sa lezaljkama uzeo je lopatu, malo je utapkao i napravio da lepo izgleda. Malo ga je ogradio drvetom, tako da sad izgleda super. Kagami je umora zaspao na lezaljci koju je pre toga napravio.

Nakon budjenja Kagami je pogledao uradjen posao i uvideo manu. Ako se desi da udari jaca kisa ili cak grad, nema sanse da se ne upropaste sve stvari. Na brzinu je jeo i prionuo na posa. Naoravio je Da drvo bude pravougaonog oblika, visine oko dva i po metra, i za svaki slucaj posto se sprema nevreme, stavio je par eksera, tako da moze da uglavi ceradu da se ne bi unistilo sve. posle svega otisao je malo u jezero da pliva i nakon izlaska iz vode, otisao je na vodopad gde je celu noc proveo uceci na novoj tehnici.

Kada je dosao blizu kuce, isprobao je tehniku misleci da moze da naoravi bolje korenje za drvece i da ubrza rast mladih drveca, ali sve je poslo naopako, sa druge strane sume je izrasli su poison flowers, tako da je zbog toga morao to da ogradi drvetom sa svih strana. Imao je jos planova vezano za to, ali ce to odraditi drugi put.

Posto se desila greska, morao je nekako to da unisti. Kagami je napravio drvene alate da ne bi unistio svoje, stavio je masku da ga ne bi gusilo, pa je polako krenuo sa poslom. Pri zavrsetku morao je da izadje odatle da bi se odmorio. Par sati kasnije vratio se na posao. Posle pola sata sredio je sve.

Kagami je izraziti hteo da trenira zarad svog sela i ljudi, zeleo je postati najmocniji covek da bi stitio svet i po treninzima se cini da bi mogao to, ali za to trebaju godine. Mislio je da poveca treninge kako bi imali vise efekta na njegovoj cakri, a da to ne utice na njegovo zdravlje. Rasporedio je vreme na tri nedelje treninga pa nedelju dana odmora, ali posto mu je kasno da sada razmislja, otisao je da odmori.