Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⛩ Suma Shin-a

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⛩ Suma Shin-a

Velika Suma koju kazu glasine da je Shin napravio.Sve nju povezuje jedno drvo u sredini te sume u kojoj se krosnji nalazi tajna baza.U sumi nema toliko zivahnog zivotinjskog sveta.Međutim ima dosta razgranatu vegetaciju i puno zelenila.Sto joj daje veliki hlad.Vetar koj duva kroz grane samo ostavlja lisce na podu i mali zrak svetlosti prolazi kroz granje stvarajuci senku koja igra.Ovo mesto je dragocena i duhovno moze se meditirati jee u svakom zadahu moze se osetiti tracak ljubavi.

#card771 #card717

Minazuki je pratio Shina sve dok nije došao do mjesta koje je skontao da će biti sjajno skrovište,ujedno će da sakrije obojicu od potencijalnih lovaca iz sela,ali će pružiti kao udoban dom i mjesto na kome će obojica,ili samo Minazuki,pošto je Shin bio iskusniji ninja od njega,otkriti svoj pravi potencijal kao ninja.
⛩ Suma Shin-a  06e65dbae33dc9618101e807a96303fa
Osvrnuo se oko sebe a zatim kleknuo  na pod, i gledajući u svog novog Saborca ili kolegu.
Pa Shine,mogu samo da kažem da mi je drago što si ti birao skrovište a ne ja i zahvaljujem ti zato što me nisi ubio naravno.
Minazuki je rekao a zatim pogledao u daljinu,misleći kako je njegov  život doživio ovakav obrtaj  i da li će ikad da mu se život vrati na normalno,za sad,najbolje je da malo razgovara sa Shinom i sazna o svemu što se desilo i zašto Shin sad bježi.
Znači...kako je moj dobri drug Aburo. Nisam vidio tog depresivca odavno. Poslednji put sam pričao sa njim u njegovoj kući..je li dobro? Da li se drži?

stigli su konacno bila je to malo duza setnja kroz planine ali kada su stigli u Sumu nisu se pokajali.Ova suma je sada moja pomisli Shin i nicija druga ja sa njrn gospodar i vlasnik i sve.Kada je spudtio ruku i okrenuo video ke Minazukija kako kleci i zahvaljuje se Shinu zato sto mu je ovo sve pokazao.Maoo se nasmeja i ispravi kao daska i rece.

Ha ha pa da Minazuki doveo sam te ovde jer ti verujem.Prepostavljam da i ti verujes meni kolega?

Sada kada su u sumi mogli su da se opuste i uzivaju slobodno bez ikakvih nezgoda na duzi period.Krenuo je dalje dok je nastavio pricu sa Minazukijam.To je bilo prosto upoznavanje kao odakle si ko si sta si sta radis i takve slicne stvari.Da bi ga bolje upoznao morao je znati ove stvari da bi ga mozda cak i odveo na misiju koja je uskoro otpocinjala.

Minazuki je ustao sa poda i pratio Shina laganim korakom,sada kada su bili sigurni na ovom skrovištu nije imao čega da se brine.
Poslušao je nejgovo pitanje i odgovorio ubrzo sa kratkim razmišljanjem:"Ti si Aburov prijatelj,a onaj ko je Aburov prijatelj je moj prijatelj..tako da da vjerujem ti Shine.
Da li si imao neke planova sad kad si bezbjedan od sela na par dana?

Minazuki je upitao a zatim uzeo gutlaj vode iz male boce koju je nosio stalno sa sobom u slučaju da ožedni.

Krenuo je ozbiljan razgovor između njih dvoje.Bili su prijateljski nastrojeni jer du imali istog prijatelja Abura i mogli su da veruju jedan drugom.

Imam planove.Mozemo ako zelis da se oprobamo u treningu na misije jer ionako treba da je uradim.

Ako bi Minazuki lrenuo na misiju sa Shinom mogao bi videti koliko je ovaj mali sposoban.Dal moze da ga zadrži i cuva kako bi se kasnije zajedno borili protiv zla koje hara svetom.Pomislio je kako moze izgraditi vojnika u njemu.

"Hmmm...,Minazuki se zamislio a onda pogledao u Shinovom smjeru,"Pa pretpostavljam da bi mogao to da uradim,stime što nisam išao ni na jednu misiju od prošlog puta..." Minazuki je izgovorio te riječi pažljivo,prisećajući se kako mu je njegova prva misija pošla,a i bilo je vrijeme da se ponovo oproba i spremi se ka pravcu ninje.
⛩ Suma Shin-a  F37635fd2ab9fdb49303aa76a1412a12
Prisjećao se na stare dane kada je sve bilo normalno i kada je kao dijete samo živio živoom i zajebavao starce u njegovom selu sa ostalom djecom.Sada kao gennin i shinobi bio je u iskustvu gdje su postojale opasnosti koje su mu prijetile život,pa je znao da je trebao da bude jak kako bi se mogao boriti,skontao je da će moći i da ponovo sretne Abura kao iskusniji ninja,što je bio i njegov cilj.
Ali ne bih želio da tebe usporavam Shine,nadam se da ti nije problem da idem s tobom.

Izeno je kratke podatke o misiji i Minazuki se slozio krenuti sa njim.Taman ce Shin videti koliko je on ustvari sposoban i jak ninja.Tako da ce moci zakedno sa njim da ucini dobro delo ,a pritom i da se zabave.

Ne brini se mislim da neces biti nikakav teret.Ipak osecam tvoju jacinu u duhu tvome.

Malo je hteo da digne moral Minazukia kako bi se bolje spremili za misiju.Uzeo je opremu i krenuli su polako na put gde su trebali da izvrse duznost.

Hajdemo lagano na zadatak.Prati me

Minazuki je klimnuo glavom i lagano ustao,prateći Shina brzim korakom.
Razmišljao kakoće ovo biti najteži zadatak koji je dosad radio ali je bio spreman da se suočio sa njim,vjerovao je kako će zbog ovoga postati jača verzija sebe.
Znao je da ima potencijala da umre ali je znao da dok je Shin tu nema niček da se boji i da će  mu vjerovatno pomoći ukoliko se nađe u teškoj situaciji ali je svojevrsno bio spreman da se suoči sa ovom preprekom.
⛩ Suma Shin-a  Garou_%28OPM%29

Vratio sam se u hideout nakon dugog dana rađenja misija i lenčarenja,put je bio dugačak i veoma iscrpljuć,a Shina nisam mogao uočiti nigdje.
Posljednji put kad sam ga vidio bilo je tokom misije,a onda se neki plavušan pojavio i izazvao Shina na borbu.
Nisam mogao da pomaptim puno detalja o tom trenutku,jedino čega sal se sećao jeste izgleda ninje koji je napao Shina,druge detalje sam pozaboravio.
Postoji velika vjerovatnoċa da je Shin...mrtav.
Znao sam da je Shin jaka osoba ali aura one ninje je bila neviđeno opasna.
Da sam bar...bio jači mogao sam da pomognem Shinu.
Aburo ċe biti ljut na mene..vjerovatno i razočaran.
Kako ću mu ovo objasniti...razmišljao sam u sebi dok sam šetao hideoutom.

Prošlo je dosta vremena otkad sam postao ninja,znao sam da nece biti lagan put ali nisam očekivao da bude ovako zajeban.
Imalo je dosta puta u kojim sam bio u bliskom susretu sa smrċom tokom svog života.
Mislio sam da ću nekako bez obzira na bilo šta moći da preživim...ali ovo je bilo drugačije.
Moje tijelo je samo odustalo...da nije bilo moje volje da živim dalje i moje porodice ne bi mogao da budem ovdje.
Zašto sam živ?,upitao sam sebe začuđeno,te riječi su bile jedine koje su tekle u mojim mislima.
Zašto me ne dokrajčiš bože,zašto me ostavljaš sa ovalvom krivicom u mojim rukama!?

Nakon što se smirio i pomirio sa time da je izdao Aburovo poverenje odlučio je da pošalje svom dobrom depresivnom drugu pismo.
Minazuki je izvadio pismo i pozvao svog orla,koji mu je sletio na rame u tren oka.
Zdravo stari prijatelju,Počeo je i pomazio orla,a zarim uzeo pero i počeo da piše. U pismu je bilo zapisano sljedeće:
"Dragi Aburo.
Prošlo je dugo vremena otkad se nismo čuli...kako si? Jesi li dobro,kakva je situacija u selu? Unaprijed ću da ti odvorim zato što te dovoljno poznajem da znam šta ćeš da kažeš,ali me i dalje zanima.
Kod mene je sve dobro,dane provodim u skrovištu ali sam uspio svoju prvu misiju da izvršim. I to je to...nadam se da će ovo pismo da dođe do tebe. Pouzdan sam u svog orla.
Od Čuvenog Minazukija."
Nije bio još spreman da kaže Aburu za Shina,ali znao je da će kad tad morati.
Njegovo misli su bile prekinute zvukom njegovog stomaka kako hrči. Završio je pismo a zatim ga dobro upakovao,da ne ispadne.
Putuj direktno u selo do Abura,prepoznaćeš ga lagano,samo traži lika sa blijedim i depresivnim pogledom.
#card380

Ptica je neumrno putuvala do 
Minuzakija. 
Let su joj otežavale visoke planine. 
Pismo :
 
Pitca je seletela ispred 
Šume Shina.