Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Grobnica mračnih korijena

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Grobnica mračnih korijenaNa samom ulazu u selo, uzdiže se mračni spomenik, podsećajući sve prolaznike na mračnu prošlost i veliku žrtvu koja je položena za njihovu sadašnjost. Spomenik je visok i masivan, izgrađen od tamnog kamena, sa složenim reljefima koji prikazuju strašne scene masakra. U središtu spomenika uzdiže se figura civilnih radnika, njihova tela savijena od bola, dok krvavih očiju gledaju u beskraj.

Okolo figure, urezani su simboli Senju klana, kao podsjetnik na počinitelje ovog zločina, ali i na njihovu sudbinu da žive sa teretom svojih grešaka. Oko spomenika, pale se večne vatre, simbolizujući vatru koja gori u srcima onih koji se sećaju i čuvaju sećanje na žrtve.

Grobnica mračnih korijena Anime-rain-aesthetic-garden-8p5bpxu721j1lv4s

Na spomeniku su urezane reči koje podsećaju na stradanje civila i pozivaju na poštovanje i poštovanje prema njihovoj žrtvi. Svako ko prođe pored ovog spomenika oseća težinu prošlosti, ali i odlučnost da se nikada ne zaboravi ono što se desilo.

Ovaj spomenik nije samo simbol prošlosti, već i obećanje budućnosti - obećanje da će se sećanje na žrtve čuvati zauvek i da će se graditi bolje sutra, gde se ovakav strašan događaj nikada neće ponoviti.

Na spomeniku je urezana poruka dubokog žaljenja i poštovanja prema žrtvama, koja glasi:

:


Porodica jednog od žrtava, u svom poslednjem pozdravu, izražava svoju bol i tugu:
:


Spomenik takođe nosi ime osobe koja je počinila zločin, kao opomena i podsećanje na tamnu prošlost:
:


Na kraju, spomenik pominje i Blood Eyed Shinobija, simbolizujući strah i patnju koju su civilni radnici doživeli:
: