Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Dolina Zahvalnosti

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Dolina Zahvalnosti


Dolina Zahvalnosti Canyon-anime-valley-ravine-wallpaper-preview

Dolina Zahvalnosti nalazi se duboko u planinskim predelima, okružena visokim stenama i prelepim vodopadima. Njena aura mira i harmonije odmah se oseća čim zakoračite unutar njenih granica. Centralno mesto u dolini je veliki amfiteatar okružen šumom i stenama, gde se održavaju razne duhovne ceremonije i meditacije.

Shinobiji koji dolaze ovde za trening ne traže samo fizičku snagu, već i duhovnu. Uz pomoć mentora i učitelja, oni uče da se povežu sa svojim unutrašnjim bićem, da pronađu unutrašnji mir i balans. Različite vežbe meditacije, disanja i vizualizacije koriste se kako bi se razvila mentalna snaga i koncentracija.

Pored toga, Dolina Zahvalnosti nudi i praktične vežbe koje koriste prirodnu energiju. Shinobiji uče kako da se povezu sa elementima koje koriste, kao i tehnike kamuflaže i preživljavanja u divljini.

Ovo mesto nije samo za obuku, već i za duhovno pročišćenje i rast. Shinobiji koji napuste "Dolinu Zahvalnosti" osećaju se osnaženi i povezani sa prirodom i samim sobom, spremni da se suoče sa izazovima koji ih čekaju u svetu shinobija.


Sanna je trčao od svoje kuće do Doline Zahvalnosti. Kada je stigao na svoje najčešće trening mesto on baci sve rančeve i torbe sa sebe pa reče: "Pa da završimo sa ovim za danas." (zevnu i onda samo urade tehniku prizivanja.)

Kuchiyose No Jutsu!
#card16

Dolina Zahvalnosti 37cccbbc07ef4ae37d41a45f62972b302b00af39_hq
Iz ogromnog dima koji se raspršta na sve strane....
#card819
Izlazi Aoda, velika plava zmija i reče: "Znači danas je na mene red. Zmija poče ludovati na sve strane jer zna šta je čeka - borba sa mladićem.

Želim fer i poštenu borbu Aoda ili ću prizvati Garagu da ti očita lekciju!"Vidim kakva si kukavica Aoba." Sanna je zadirkivao Aobu jer je ustuknuo kada je čuo ime svog velikog šefa. Anakonda pred Sannom napade Sannu repom i poče rušiti sve pred sobom.

#card13
(Aoba ulaže 100 energy i repom pokušava da udari Sannu)

"Smrtniče! Ja sam kralj anakondi - Aoba!"
Aoba
Health: 600
Energy: 500
Chakra: 200

"Misliš kraljica, šefe!"

#card114
Koristim tehniku letenja kako bih poleteo visoko i izbegao tvoj napad a onda te odozgo gadjam vatrenom kuglom.
#card66

Sanna je uživao u svojim borbama sa svojim zmijama. Ovo je bila odlična prilika da se sprijatelji sa njima i izgradi odnos i da uvežba svoje tehnike. Bilo mu je drago što ga je čak i Aoba prihvatio.

Aoba
Health: 600
Energy: 500
Chakra: 150

Aoba je sa podsmehom gledao u napad koji ide ka njemu. Aoba je znao da je njegov gospodar jak ali mu je trebalo nešto jače da bi pobedio kralja medju zmijama. Aoba samo oduva napad koji je Sanna probao da baci na njega i uzvrati jačim napadom.

#card123
Aoba ispaljuje 3 metra koji će rasprsnuti Sanninu vatrenu loptu. Preostalih 50 demage,a Aoba kombinuje sa ovim napadom.
#card129

"Možda si ti Garagin miljenik ali si i dalje cava. Mi kraljevi zmije smo stari stotinama godina i imamo velika muda!!"


Sanna je mislio da će on biti taj koji će isprovocirati Aobu ali Aoba je i danas uspeo da izvuče gore iz njega. Pomislio je Sanna: "Aoba je budala." Pošto je sada već bio isprovociran Aobinim ponašanjem, Sanna je pomislio kako želi da ga opauči.

Sanna svojom tehnikom letenja leti kako izbegao talase vetra a potom radi:
#card13
Svom snagom se zaliće na Aobu i pesnicom pokušava da ga opauči po glavi. Zbog pasivne letenja ovaj napad ima plus 200 demage,a. Dakle, ulažem 200 energy,a i moj napad ima 400 dmg.

Aoba
Health: 200
Energy: 500
Chakra: 130


Veliku zmiju je bilo lako povrediti. Aoba ni ne pokušava da izbegne napad i pušta Sannu da mu pridje. Aoba potom u besu kaže: "Gospodaru dozvoli mi da te osakatim!
#card126
Aoba zamahnu repom na Sannu i posla na njega vetar koji probija sve. Pošto je Aoba koristio tehniku vetra u prošlom potezu demage ove tehnike je 400!

"HAHAHAHA"


Sanna je shvatio da je upao u Aobinu zamku, ova zmija nikada neće prestati da vara. Aoba je namerno primio štetu kako bi naterao Sannu da se približi i onda ga je napao napadom koji probija sve i koji može ozbiljno da ga povredi. Aoba je hteo da "ubije" svog gospodara.

#card1
Napad seče Sannu u komade ali je on iskoristio zamenu koja ga je spasila. Sanna je sada na zemlji kuje još neki plan protiv Aobe.

#card93
Sanna podiže ogromno kamenje i gadja Aobu.

Aoba
Health: 200
Energy: 300
Chakra: 80

Aoba svo kamenje koje ide ka njemu ruši svojim ogromnim repom i nastavlja da se smeje i da provocira Sannu. Počeo mu je govoriti kako ga izaziva da dodje u njegovu pećinu. Aobin rep je bio tako čvrst i znažan da ništa od Sanninog napada nije ostalo.
#card13

Dok je rušio kamenje koje je poslao na njega Sanna, Aoba je probao repom da osakati i Sannu. Demage koji ide ka Sanni je 50. Aoba kombinuje ovu pometnju sa svojom tehnikom vetra.
#card145

Shvatio je Sanna šta je Aobina namera i pre nego što ovaj posla sve svoje napade na Sannu, ovaj mu viknu: "Videt ćeš kada kažem velikom šefu!"

Na Sannu ide napad od 50 demage i plus napad od 750 sa ključnom PROBIJANJE.

Od prvog napada se ne branim. Aoba tako jako udara repom da me oduvao u stranu, dok letim od udarca radim sledeće.
Tamo gde me je oduvao od jedared se pojavi ogromna količina vatre.
#card77
Koju ja zatim upijam.
#card76
Demage moje tehnike je 1050 i imam 500 zagarantovanog.

"Gotov si glupa zmijo!"

Aoba
Health: 0
Energy: 0
Chakra: 0

"AHH!"Krik zmije koja je upravo izgubila mogao je da se čuje kroz čitavu dolinu i selo. Aoba je gotova, vratila se u svoju zmijsku pećinu a Sanna je konačno došao daha. Ovo je bila jedna veoma iscrpna i teška borba ali Sanna mora ovo ponoviti još barem 1000 puta. Želi da uči i želi da postane jači. Posle odradjenog sparinga, Sanna seda na obližnji kamen i hvata dah. Teren gde je trenirao sa Aobom je potpuno uništen.

Nakon iscrpljujuceg dana odlucio je dati sebi malo predaha. Dosao je u "Dolinu zahvalnosti" malo se osmehnuo kada je prvi put cuo taj naziv, ali kada je dosao tamo znao je zasto je ljudi tako zovu. U daljini video je nekog crvenokosog decaka, mada mislio je da mu se samo ucinilo. Sa sobom poneo je bocu alkohola i ranac sa krofnama. Poceo je piti dok je slusao cvrkute ptica koje su se nalazili na tresnji iznad njega.


Guc-guc

Sanna je čuo da neko loče nešto. Pokušao je da ipak ostane na kamenu i da odmori, da ostane smiren. Ali neko je i dalje nastavio da pravi buku i da remeti njegov mir. Nego se odmarao i provodio na njegov račun i to ga je nerviralo. Sanna skoči sa kamena (ustade samo) i osvrnu se da vidi ko mu to smeta a onda vide nekakvu gromadu od čoveka koja loče i onda samo viknu: "Ma ko si bre ti!?"

Dok je pio svoje pice nacuo je neki glasic kako dolazi iz blizine, to ga je malo iritiralo te je otisao u sedeci polozaj kako bi video sta se desava. Video je nekog malenog crvenokosog decka kako vice i skakuce pored njega. Pogledao ga je dok ga je momak upitao ko je, Rurinai odgovori glasnim tonom ne uzimajuci momka za ozbiljno.
"Gubi se odavde pre nego sto se sapletes i padnes u baru."
Govorio je smejuci se. Nakon toga nastavio je da pije iz boce.Visoki čovek koji beše tu stajao nije odgovorio na Sannino pitanje i još se drznu da vikne na njega, Sanna je shvatio da ne može ovako ništa učiniti te odluči da proba ponovo i reče: "Eh, da vidimo....Ko si ti? Šta radiš ovde?"

[
color=#000000]Momak nije odustajao od svojih pitanja, samim tim Rurinai je morao malo da popusti zbog duha koji je imao. Nije ni pomisljao da ce ovaj mali biti ovoliko uporan te je odgovorio.
"Eh... Kad si vec zapeo, zovem se Rurinai, dosao sam malo da se odmorim ovde, hmph, i sam vidis da to nije dugo trajalo."
Nastavio je da pije bocu alkohola dok je cekao odgovor mladica.
[/color]


Kada je Rurinai rekao da je došao ovde da se odmori, Sanna nije mogao a da ne prevrne očima (i to očito) i onda nastavi da razgovara: "Zar ne vidis da ovo nije mesto za odmor." Sanna mu je onda pokazivao na zapaljenu i porušenu okolinu, šumu koja je razbucana od borbe izmedju njega i njegove zmije. "Ovo je moje trening mesto, ako želiš da treniraš sa mnom u redu ali ako ne želiš odlazi."

Rurinai je slusao kako stranac govori da ovo mesto nije za odmor vec za trening. Rurinaia nije bilo bas briga za to te se samo nasmejao govoreci.
"Ahahhaahah, ne smeta mi malo zapaljene zemlje, inace , ti si nov ili sta?"
Nakon cega je nastavio da lezi na zemlji dok je gledao u nebo.


Sannu je zbunjivalo to kako je ovaj Rurinari ovako opušten, ne mari, ne sluša njegove naredbe i pritom mu se još i smeje u lice. Sanna pomisli da je možda ovaj stranac neko važan. Zašto bi neko uopšte ovde dolazio i da se odmara.

"Da, moje ime je Sanna Uzumaki i ja dolazim iz daleka. Vaš vodja je bio dovoljno dobar da mi dozvoli da ostanem u selu i živim ovde. (I onda se samo seti da mu još uvek nije dao posao, hteo je plakati u sebi.)

"A ko si ti?" Sanna ovo sada reče smirenijim tonom i daleko pristojnije. Sada ga je zanimalo ko je u stvari Rurinai.

Sanna se napokon predstavio, a zatim je poceo sa jos pitanja upucenim Rurinaiu. Premisljao se oko toga da li da mu kaze ili ne ali je zatim odlucio sledece. Rurinai zatim rece....
"Sta ti mislis? Ja kazem da sam obican civil koji je odlucio odmoriti se od dugog dana na poslu."
iz torbe izvukao je ogromnu krofnu koju je zatim poceo jesti.
Dolina Zahvalnosti Tumblr_pg8ds7N5Ia1t45pbyo6_500


Sanna je video da je ovaj neznanac dokon i da ništa ne shvata ozbiljno ali je odlučio da nastavi sa dobrim ponašanjem i ciljem. Pomislio je: "Možda je ovo neko bitan, tako da, moram biti dobar." Proslo je par sekundi, Sanna razmišlja na sav glas: "Hmmmmmm.....Mislim da nisi! Civil nikada ne bi ovoliko pio i jeo." Sanna je na kraju želeo da se našali.

Sanna je odgovorio na to sto je Rurinai rekao. Rurinai se zatim poceo smejati dok je jeo krofne.
"Aahhahahahahah, dobar si dobar si, ali bez vise sale, ja sam jedan od oficira sela, ali nemoj da si toliko ozbiljan oko mene, cak ni ja ne radim posao koji mi daju one budale!"
Poceo je iz torbe da vadi jos vecu flasu alkohola i casu dovoljno malu za mladica.
"Evo, probaj , vecinu novca dajem na to, tako da bolje da je dobro, takodje ne mozes odbiti ovo."

"Oficir, to znači da si jonin ovog sela." Pomislio je Sanna na sav glas. Sanna je znao onda da je ovaj nindža jak ali i da isto tako može da mu pomogne. Sanni je svakako posao bio preko potreban a jedino je znao kako biti nindža, tako da, ako bude bio dovoljno dobar prema Rurinari,ju možda mu ovaj pomogne. "Da li želiš da popiješ nešto?" Sanna je vadio iz svoje opreme pljosku dobrog i domaćeg sake,a."I kako je biti jonin?"

Sanna ga je ponudio sa domacim sakeom, sto je Rurinai odmah prihvatio te je popio. Sanna ga je zatim upitao kako je to biti jonin. Na sta je Rurinai odgovorio...
"Paaaa, rekao bih da je po malo dosadno, ipak je to samo titula koja dokazuje tvoj rank u ovom selu, sto na kraju znaci da mozes da komandujes manjim rankovima sto ja licno ne radim osim ako nije potrebno."


Kada je počeo da priča o svom poslu, Sanna brže i bolje reče: "Ako ti je nekada potrebna pomoć, možda me možeš povesti sa sobom na misiju. Vrlo rado ću ti pomoći!" Videlo se da je Sanna pokušavao usiljeno da zadobije svog novog prijatelja ali i posao. Ovaj jonin će biti put do njegovog punog stomaka! "Uzmi još malo sakea, uzmi." Pružio je još sakea.

Sanna je delovao veoma zaintrigirano ovime, Rurinai je odlucio da mu ucini uslugu i pocne da od njega stvara dobrog nindzu. U njegovim ocima video je instinkt i zelju za opstankom i zivotom, to je jako cenio. Zatim je rekao...
"Hmmmm, u redu, povescu te na prvu misiju na koju budem isao..."
Praznim pogledom gledao je u oblake koji su se nalazili u daljini.

"Delovalo mu je kao da Rurinai ne mari puno ali je opet prihvatio. Sanna je počeo da kuje svoj plan kako da pridobije ovog nindžu. Sanna je samo rekao: "Drago mi je Rurinai, posle prve misije kupit ću ti najbolji sake i najbolji miyaki-don. Kunem ti se! Sanna je potom legao pored Rurinaria i pitao: "U šta gledaš to?"

Sanna je delovao veoma zaintrigirano u vezi misije i svega ostalog, upitao je Rurinaia u sta gleda na sta je ovaj odgovorio.
"Gledam nebo i divim se, zar ti se zivot gore ne cini mirnijim nego ovde."
Nastavio je da gleda ka gore dok je ispijao bocu domaceg sakea koji mu je Sanna dao.


Nije očekivao da će mu ovaj stranac otrkiti ovakve svoje misli, a svaka Rurijeva misao je preskakala onu prošlu i tako su se redjale, a oni su počeli pričati o nebesima, nebu i život. Sake je delovao. Sanna upita Rurinaria: "Da li veruješ da tamo gore nešto postoji?"

"Hmmm, zar nije lepo verovati da postoji mir gore, sto dalje od ove proklete zemlje."
Rurinai se dosetio stvari koju je trebao da obavi danas, tom prilikom je pozvao i Sannu.
"Setio sam se da je jedan pacovcic pobegao iz sela pre neki dan, idem pogledati ako se vratio da ga malo prevaspitam, i ti takodje polazis sa mnom."
Dignuo se sa zemlje, zbog svoje velike gradje alkohol jos ne deluje u potpunosti.


"Hmmm, idemo." Sanna ni časa nije časio, pošao je za Rurinari,jem i nadao se da će mu ovo doneti neku lovu za večeras jer je ostao potpuno bez para. Sanna je na brzinu spakovao svu svoju opremu i podje sa Rurinari,jem.

Kada je hodao ulicom sjetio se ovog novog popularnog mjesta koje se zvalo dolina zahvalnosti pomislio je zasto se tako zove i sta bi to moglo da bude tamo, tako da nije trosio vrijeme i odma je otisao tamo.

Kada je dosao u Dolinu Zahvalnostio svugdje je vidio razne ninje koje nikada nije vidio u selu kako treniraju, mjesto je prelijepo i u citavoj okolini doline su bile steje sume i prelijepa priroda Kiyoshi se tome divio i zelio je istraziti.

Prvo sto je zelio jeste da se popne uz stijenu koja mu je najvise odvlacila paznju cim je stigao, tako da je krenuo na posao i isao je polako prema toj stijeni. Kada je stigao skinuo je patike i carape i krenuo se penjati bilo je nezgodno ali je uspio.

I kada je stigao rezultati su bili zadovoljavajuci zato jer je pogled odozgor bio nesto naj ljepse sto je Kiyoshi vido, svugdje gdje pogledas vidis prirodu koja okruzuje ovo citavo podrucje i tada je Kiyoshi shvatio zasto se ovo mjesto zove Dolina Zahvalnosti.

Nakon sto je uzeo dobar pogled na citavo mjesto odlucio je da vidi koliko je jak tako sto ce skoviti s ove stjene koja je po njemu odprilike bila visoka 60 metara, tako da nije trosio vrijeme i odma je skocio i naravno posto je on istrenirani ninja nije mu bilo nista.

Nakon sto se fino ko covjek najeo u plavom restoranu Kiyoshi je odlucio da tu hranu i snagu iskoristi da malo trenira u dolini zahvalnosti, kada je stigao nije vidio toliko ninji ko prosli put ali idalje je imalo ljudi.

Prvo je sjeo na pod da tu stavi sve stvari koje je nosio za sobom posto ce mu to samo davati veci teret, kada je ostavio sve stvari koje je nosio odlucio je da se prvo malo zagrije da kasnije ne dobije neki grc.

Kiyoshi se zagrijava tako sto isteze noge, ruke, glavu, vrat i svaki dio tijela i svaki misic posto zeli da bude spreman za sve vjezbe koje ce raditi, nakon sto se vjesto zagrijao popio je malo svog trening sejka koji mu daje energije za to.

Nakon sto je uzeo nekolika guca sejka ustao je i krenuo da trenira tako sto je prvo krenuo da trci nekoliko krugova oko citave doline, to mu je bilo previse lagano tako da je sada krenu oda se penje uz stjene dok na ledjima ima veliko kamenje koje mu sluzi kao dodatan teret.

Penjanje uz stijenu mu je bilo malo teze od trcanja zapravo mu je bilo bas teze ali je to idalje lagano za njega tako da je to uspijo lagano da se popenje uz stijenu, kada se popeo odlucio je da malo testira svoju izdrzljivost tako sto skace sa stijene tako da je i skocio. Kada se docekao na noge nije mu nista bilo tako da se pokupio i krenuo je negdje dalje.

Prošavši most je stigao do doline gde je pisalo na znaku i polako ulazio bilo je dosta ravnih terena i neravnih gledajuci gde mu je najbolje da se zagreje za pocetak nasao je drvo koje bi mogao malo da zagreje noge i koncentraciju.Prilazivsi drvetu je fokusirao chakru u svoja stopala

#card4

Polako se penjao te poceo da skace po drugim drvecima.Posle 3 minuta je sisao sa drveta i odlucio da stil zemlje usavrsi da proba nove tehnike.Te stavlja ruke na tlo i fokusira chakru kroz zemlju.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Dolina Zahvalnosti #world2

Pokusao je da uradi nesto ali nije mogao odjednom se stvorila struja svuda po podu.

#card162

Gledajuci po podu bilo mu je cudno jer nemoguce da vec ima neki element.Uzima iz dzepa chakru papiric te ga drzi:

Pa bolje da pokusam da vidim da li imam nesto novo.

Onda zatvara oci i fokusira svoju charku kroz papiric

Dolina Zahvalnosti Image

Papir se zguzvao sto znaci da je struja gledajcui zacudjeno nije mogao da veruje da ima jos jedan element.Gledajuci srecno je odlucio da pocne da trenira sa strujom.

Odlucivsi da pokusa da proba te se opusta i pokusava da oseti malo struje u sebi.Fokusirajuci se 5 minuta je polako poceo da oseca malo po malo ali nije bilo dovoljno te je se malo naprezao i izlazilo je malo munja iz njega te je pokusao citavo telo da oblozi od struje.

#card08

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Šanse' :
Dolina Zahvalnosti #world2

Pokusao je ali nije mogao jer nije znao treba ce da vidi na drugaciji padal je polako noc te je odlucio je da krene kuci.Poceo je da hoda ka mostu koji je presao i krenuo je da koraci mostom hodajcui 4 minuta je stigao na drugi deo kod ulica te se zaputio tamo.

Nakon sto su strazari doveli Akroma u dolinu zahvalnosti, poceli su odredjivati parametre borbe. Jonin je poceo pricati...
"Borba se vrsi jedan na jedan, nikome nije dozvoljeno pomagati, iz borbe se izlazi samo ziv, NEKA BOLJI POBEDI!"
Uzviknuo je Jonin.
Rurinai je zatim rekao.
"Igraj prvi pacovcino jedna."

Agrom je napokon doveden na lokaciju od strane cuvara. U ovoj dolini zahvalnosti Agrom ce se boriti protim upravnika jonina policije koji je iz Uchica klana znao je da ova borba nece biti laka i da ce mozda ovo biti borba na smrt ali nadao se da ce uspjeti.
Ja igram prvi,srecno nadam se da ces izgubit.
#card16
#card831
Sefe u borbi smo znaci da se spremim
Tako je prvo se odmakni daleko odavde prvo ja napadam
U redu sefe(rekla je kornjaca i odaljila se 50 m od Agroma)
#card46
Ulazem 150chakre i saljem vodenog zmaja na tebe 1200 dmg +100 zbog preciznosti 1300 zag je 260

Sefe sada ja napadam

#card361
#card366
#card371
Kornjaca je lvl 150 znaci ona je poslala 950 dmg ciste chakre zag 190
Kornjaca
460 energije
Dobar posao sefe
Ukupan dmg mog  i kornjacinog napada je 2250 od toga 950 ciste chakre ukupan zag je 450.Dolina Zahvalnosti Th?id=OIP.RpJUB7JsSoan4MNzdAQdqAHaE1&w=309&h=202&c=8&rs=1&qlt=90&o=6&dpr=1.3&pid=3Dolina Zahvalnosti OIP.yBcZyacAhSf-sRB9vkG2sgHaEL?w=275&h=180&c=7&r=0&o=5&dpr=1.3&pid=1

Akrom stvara nekakvu kornjacu na terenu, kornjaca se odaljava dok je pricala sa Akromom neke nepovezane stvari. Akrom takodje iz usta ispaljuje vodenog zmaja koji se velikom brzinom priblizava. Kornjaca se zalece na Rurinaia velikom brzinom te pokusava da ga udari. Rurinai ovako odgovara na to.
#card143
-20 ostrim vetar tako da imam 250 vise dmga na njega
#card123
-20 ch ispaljujem jedan na taijutsu napad i drugi na zmaja
taijutsu sada ima 450 dmga ciste ch a zmaj ima 800 dmga
#card146
-20 ch sledeci napad ponistava jedan u potpunosti
#card135
-20 ch posto je Akrom napisao da on napada prvi dok se kornjaca odaljava racunam da njegov napad prvi stize do mene, zatim ja sudaram mog zmaja od 850 dmga u njegovog zmaja, moj zmaj nastavlja u punoj snazi te se sudara sa kornjacom koja napada posle Akroma.