Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Shinobi Mission Guild

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Shinobi Mission Guild

Velika vrata stoje kao nepokolebljiva prepreka na ulazu u ovaj važan deo sela. Njihova masivna struktura šalje jasnu poruku o ozbiljnosti i važnosti misija koje se ovde obavljaju. Ipak, iza tih vrata krije se Mission Guild - mesto gde se prepliću tamna strana shinobi sveta i duboka predanost zaštiti sela.

Mission Guild je mračno mesto, gde su tajne često više vredne od zlata. Ovde, iako su ciljevi usmereni ka dobrobiti svih, sredstva kojima se postižu ponekad su mutna i sumnjiva. Malo je onih koji se usuđuju da kroče u ovaj prostor, jer iako se može pronaći rešenje za gotovo svaki problem, cena može biti visoka.

Shinobi Mission Guild Ai_test___a_woman_at_the_guild_mission_counter___5_by_alby69_dgbmkwh-fullview.jpg?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7ImhlaWdodCI6Ijw9ODU0IiwicGF0aCI6IlwvZlwvOWUxMGJlN2ItMGI0NC00NjBkLTk2MWUtMDYyMjM4ZWEwNzcyXC9kZ2Jta3doLWQxN2VjOTE3LTJiZDktNDM4Ny1iZjdkLWM3OTE4ZDIzZjBlMy5qcGciLCJ3aWR0aCI6Ijw9MTI4MCJ9XV0sImF1ZCI6WyJ1cm46c2VydmljZTppbWFnZS5vcGVyYXRpb25zIl19

Na glavnom šanku, iza brda papira, krije se mnoštvo tajni i izazova. Misije se ovde objavljuju uz odgovarajuću nagradu, ali samo najbrži, najsmeliji i najbolji shinobi mogu da se nadaju da će biti nagrađeni. Svakih sedam dana, nova misija izranja iz mračnih dubina Guilda, a samo najveći heroji će biti nagrađeni za hrabrost i veštinu.

Iako Mission Guild može delovati kao sumorna i opasna destinacija, za one spremne da se suoče sa izazovima i rizicima, to je mesto gde se stvaraju legende i gde se dokazuju najveći shinobi. Ovde, samo hrabri i odlučni mogu pronaći svoje mesto u istoriji sela.

Yashin je stajao pred velikim vratima koja su predstavljala nepokolebljivu prepreku na ulazu u važan deo sela. Masivna struktura vrata jasno je slala poruku o ozbiljnosti i važnosti misija koje su se ovde obavljale. Ipak, iza tih vrata krio se Mission Guild - mesto gde su se preplićale tamne strane shinobi sveta i duboka predanost zaštiti sela.

Unutar Mission Guilda, mračna atmosfera dominirala je prostorom. Tajne su bile više vredne od zlata, a sredstva kojima su se postizali ciljevi često su bila mutna i sumnjiva. Malo je bilo onih koji su se usuđivali da kroče u ovaj prostor, jer iako su rešenja za gotovo svaki problem bila dostupna, cena je često bila visoka. Yashin je zastao ispred vrata, osećajući težinu i složenost prostora ispred sebe, pitajući se da li će ikada biti spreman da zakorači u ovaj mračni svet shinobi intriga.