Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Veliki Sumarak

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Veliki Sumarak

Veliki zeleni šumarak prostire se poput zelenog tepiha koji se beskrajno pruža u svim smerovima. Drveće, guste krošnje i raznolikost zelenila stvaraju osećaj dubine i prostranstva. Sunčevi zraci probijaju se kroz lišće, stvarajući igru svetlosti i  mojih mracnih senki koje igraju po tlu.

Kad sam stigao do ruba šume, tama je počela da se uvlači među drveće, stvarajući mračne senke. Njih dvojica su stajali nasuprot mene, a njihovi oštri pogledi govorili su više od reči. Odlučno sam ih pogledao popreko, osećajući kako tamna energija pulsira u meni. Bez oklevanja, krenuo sam na njih, spreman za borbu.
#card56
#card1365
#card57
ulazem 65 cakre to je 650 dmg i 150 preciznost 800 dmg i zbog pasivne 10 cakre manje...
napadam 2 chunina i 160 zag...

The member 'Kuba' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Veliki Sumarak #world187 Veliki Sumarak #world186

Kada je jedan od njih, s Kusanagijem u ruci, munjevito krenuo na mene, uspeo sam da izbegnem njegov napad s lakoćom. Moja tamna strana je počela da se probija kroz tamu dajući mi oštrinu uma i brzinu reakcije. S druge strane, drugi ninja nije imao sreće. U trenutku, moj napad ga je srušio na zemlju, ostavljajući samo još četiri protivnika.
#card1
ulazem 20 cakre
#card63
300 + 150=400 dmg

The member 'Kuba' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Veliki Sumarak #world184

Ljutit i odlučan, krenuo sam prema preostalim ninjama, dok se tama oko mene razbuktavala poput plamena. Moja odlučnost je bila nepokolebljiva, a tamna energija koja me obuzimala dodavala je snagu svakom mom pokretu. Sa svakim korakom, osećao sam kako postajem sve moćniji, spremajući se da okončam borbu.
upijam vatru 
#card77
#card58
#card56
#card1365
#card79
1400 150 preciznost 50 vatra + 200 prsten 280 zag

The member 'Kuba' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Veliki Sumarak #world185 Veliki Sumarak #world182 Veliki Sumarak #world184

Dok sam se uspešno vraćao u Tamni Toranj nakon završene misije, osećao sam kako tamna energija ludo struji kroz moje vene, pulsirajući poput vatre u mom telu. Svaki korak prema cilju bio je popraćen snagom tame koja je rasla u mom biću, dodajući mi snagu i odlučnost za buduće izazove...