Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Torei - Kuća - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Torei - Kuća

First topic message reminder :

Torei - Kuća - Page 2 883f03c575280d1cbd6376930fa9318fKuća se nalazi nedaleko od centra sela. Unutrašnjost je prostrana, sa visokim plafonima. Podovi su prekriveni tatami prostirkama, dok zidovi od papira propuštaju blagu svetlost i stvaraju osjećaj topline. Kuća ima prozore sa pogledom na vrt sa bonsai drvećem, kamenim stazama i potočićem. Zidovi su ukrašeni drvenim panelima i slikama.

 Vratio sam se kući sa svoje uspješno završene prve misije. Otišao sam u dnevnu sobu i zavalio sam se se na sofu. Bio sam strašno umoran od puta kući. Nakon što sam se malo odmorio, ustao sam sa sofe i otišao u kupatilo da se očistim. 

Nakon što sam se istuširao, obukao sam novu, čistu odjeću. Otišao sam u kuhinju. Skuvao sam sebi kafu. Bio sam veoma ogladio od puta, pa sam napravio sebi ručak. Nakon jela sam otišao u svoju sobu i vratio svu opremu na mjesto.

Nakon što sam obavio ove svari i još neke poslove oko kuće, odlučio sam da ću do kraja dana da se odmaram. Odlučio sam preskočiti trening za danas, jer sam bio preumoran od misije i puta. Sjeo sam na sofu i uzeo sam da čitam kjnigu.

Poslije par sati čitanja knjige na sofi, opet sam ogladnio. Otišao sam do kuhinje i napravio sam sebi jedan veliki sendvič. Nakon što sam završio sa jelom, otišao sam u svoju spavaću sobu da se spremim da legnem da spavam.

Otišao sam u kupatilo i oprao sam zube i opet sam se istuširao. Vratio sam se u svoju spavaću sobu i legao na svoj krevet. Prije nego što sam zaspao, malo sam razmišljao o tome šta ću da radim sutra.

Probudio sam se jako rano, oko šest sati ujutro. Ustao sam iz kreveta i otišao do kupatila da se spremim za novi dan. Oprao sam zube i istuširao sam se. Vratio sam se u spavaću sobu i obukao se i popravio sam svoju čupavu kosu pred ogledalom.

Otišao sam u kuhinju da pojedem doručak, nakon što sam se sredio za novi dan. Stavio sam kafu da se kuva, i krenuo praviti doručak. Opet sam napravio jaja, jer mi je to sve što mi je ostalo od hrane u kući.

Sipao sam sebi jednu malo veću šolju kafe, da se razbudim, i krenuo jesti doručak. Danas ću opet morati ići da kupim namirnice , pomislih. Poslije doručka, oprao sam suđe i uradio sam još par poslića oko kuće, koje nisam mogao završiti juče.

Nakon što sam završio te poliće, otišao sam u dnevnu sobu, da se malo opustim. Sjeo sam na sofu, i pio kafu, dok sam razmišljao. Sjetio sam se svog razgovora sa Aburom u šumi prije neki dan, i odlučio sam mu poslati poruku.

Uzeo sam parče papira i počeo pisati poruku.
Hej, Aburo.
Kako si, nismo se čuli već par dana. Šaljem ti ovu poruku da ti definitivno potvrdim da pristajem da ti pomognem sa tvojim "poslom". Takođe sam htio da te pitam da li si kupio onu kuću o kojoj si pričao.
Torei.


Kad sam završio sa pisanjem poruke, zamotao sam je u svitak. Izašao sam u dvorište.
#card380
Dao sam svitak ptici i poslao sam je da ide kod Abura. Pogledom sam je pratio kako odleće u nebo. Vratio sam se nazad u kuću.

Otišao sam u svoju sobu da se spremim da izađem napolje, odnosno da odem do pijace. Ovaj put moram da kupim malo više stvari nego prošli put i još sakea, pomislih. Uzeo sam kaput sa ormara i izašao iz kuće.

Vratio sam se kući sa pijace nakon nekih sat vremena. Odmah sam počeo spremati ručak. Poslije ručka obavio sam svoj svakodnevni trening, trčanje, vježbe i potezi mačem. Trening je trajao nekih četiri sata, i bio sam veoma umoran, pa sam se vratio u kuću.

Kad sam završio trening, bila je već pala noć, pa sam odlučio da ću samo da večeram i da idem u krevet, umjesto da se odmaram na kauču. Pojeo sam večeru i otišao u kupatilo da se istuširam i spremim za krevet. Legao sam i odmah zaspao.

Probudio sam se u osam sati ujutro. Ustao sam iz svog kreveta otišao u kupatilo da se sredim. Oprao sam zube i istuširao sam se. Vratio sam se u svoju sobu i odabrao odjeću za danas i namjestio sam svoju kosu pred ogledalom.

Kad sam se spremio za danas, otišao sam u kuhinju da napravim sebi doručak. Stavio sam kafu na vatru da se kuva, i krenuo sam praviti doručak. Napravio sam jedan veliki sendvič, jer sam bio gladan. Brzo sam pojeo doručak i popio kafu.