Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Snezni Park

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Snezni Park

Snezni Park Wp5119665

U srcu grada, iza visokih zgrada i bučnih ulica, nalazi se skriveni raj - Snežni park. Kada kročite unutra, svet se menja. Prelepi pejzaži od snega očaravaju vaše oči, dok se sve oko vas pretvara u bajkovitu scenu.

Staze su precizno očišćene od snega, pružajući vam put kroz park. Drveće, obavijeno debelim slojem snega, stvara impresivne siluete na nebu, dok grane deluju kao da su izvezeni belim čipkastim uzorcima. Svaki korak koji napravite u snežnom parku praćen je tišinom, samo povremeno prekinutom škripanjem snega pod vašim cipelama.

U svom razgledanju dostigao je novo podrucje neznanvsta koje zudi da bude istrazeno.Verovatno ima jos necega tamo napred jer se dan jos ne zavrsava tako da je mogao jos da istrazuje u ovom lednjaku.Prosao je dosta zanimljivih sneznih seoskih mesta koj su imali populaciju.Takođe i video zivotinja tako da ipak nije bio sam ovde ali to ne znaci da nece pronaci takvo mesto.