Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Agromova kuca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Agromova kuca

Agromova kuca se nalazi u urbanom dijelu sela vodopada. Kuca nije prevelika ,dovoljna je za jednu porodicu. Kuca ima sprat i prizemlje. Osim osnovnih soba ima neke specijalne sobe za trening. Ima izolovanu sobu za meditaciju i sobu u kojoj drugi sva oruzija koje posjeduje. Ima lijepo dvorište sa malom basticom i kuca je ograđena zivom ogradom.

Agrom je ustao i uzivao u domu u svom novom selu i novoj kuci,bio je sav srecan bio je zahvalan Kageu koji je napravio ovo selo jer inače ne bi imao gdje da zivi. Ustao je i odmah isticao iz kreveta ka frizideru i odlucio je da napravi nesto sebi za doručak. Napravio je jaja spremio se i krenuo na trening.

Agrom se spremio za trening ali bas tada je kosa pocela da lije toliko jako da nije mogao izaći iz nje nakon toga je krenuo da pada grad . Agrom nije znao sta da radi bio je zbunjen nije mogao da preskoči trening,razmišljao je sta da uradi i onda se sjetio svoje sobe za meditaciju. Odlucio je da ode tamo i da meditira 2 sata. Meditirao je i nakon sto je završio otisao je da pocne da pravi rucak.

Agrom nakon sto je napravio rucak i pojeo ga odlucio je da ode malo da se odmori u krevet i da razmišlja o novo nastalom selu. Agrom je legao u krevet i pala mu je jedna ideja na pamet. Jedan odmetnik po imenu Shin iz Senju klana je pobjegao iz sela ,ako ga uhvatim i odnesem Kageu vjerovatno cu dobiti veliku nagradu Agrom je rekao i spremio se za put..

Agrom je bio malo nervozan jer se vratio se kuci sa neuzvraćene i neuspjele misije nije mogao da uhvati 2 shinobija i da jednog odmetnika vrati u selo Kageu. Agrom je bio mnogo nervozan pa je odlucio prvo da ode u krevet da odspava . Legao je u krevet i poceo da razmišlja o neuspjeloj misiji ali na kraju je mirno zaspao.
.

Agrom nakon teske i naporne misije se napokon vratio u selo,odmah je potrčao ka svojoj kuci jer je bio preumoran gladan i jedan ali i zadovoljan jer je misija uspješno se završila. Odmah je otisao ka frizideru uzeo neko meso i jaja halapljivo ih pojeo za 3 minuta i bio je preumoran. Razmišljao je sta da radi ali samo odjednom je legao u krevet i zaspao...

Agrom je otisao da spava. Imao je cudan san u snu je on odjednom dobio nagon da napadne lord Kagea i da ga ubijem radi moci i popularnosti. U snu je to uspio i ubio je Kagea sa nekoliko njegovih saboraca. Nakon toga Agrom i njegovi saborci su uspjesno pobjegli i u sela i zaputili se ka sigurnijem mjestu. Osnovali su organizaciju koja ce zavoditi mir u svijetu i bice najjača. U snu to se i ostvarilo sve ono sto je Agrom htio jednog dana se ostvarilo u snu Agrom je bio najjači i lider organizacije . Odjednom se probudio iz dubokog sna i rekao:
Sta sam sanjao upravu cudan san,ali volio bih kada bi to ostvario bio bih najveći Zmaj sa zapada svi bi me postovali sada moram da uradim to(rekao je i zaputio se prema Kageu)

Agrom je nekoliko dana odmarao i nije nista radio. Ali nije mogao dugo samo da sjedi kuci i da nista ne radi,odlucio je da ode na jos jednu jaku i tesku misiju. Ustao je odmah iz kreveta uzeo potrebna oruzija pojeo nesto iz frizideru i krenuo ka kapiji sela.

Nakon jednog dana napokon je dosao kuci sa jedne teske i naporne misije ali se isplatilo jer je misiju uradio lagano. Odmah je otkljucao vrata u kucu i usao u nju otišao je do frizideru. Uzeo je neko meso napravio sendvič i pojeo .

Nakon sto je Agrom napravio sebi sendvič ,sjeo je da odmara. Odjednom cuo je sokantnu vijest da su Lord Kage Sparow i njegov pomoćnik Yehuda nestali odjednom. Agrom je bio zbunjen nije znao sta da radi u ovako bitnoj situaciji..

Sjeo je na kauč i razmišljao sta bi trebalo da uradi u ovako bitnoj situaciji. Ova situacija bi mogla dovesti do propada sela ako svi saznaju da su nestale vodje sela ,selo bi moglo biti napadnuto selo je vrlo ugrzeno u ovakvim situacijama.

Agrom je bio mnogo uzrujan nije znao sta da radi. Cuo je za sastanak koji ce se održati to je bila jedina nada da se ovo selo spasi od potpunog propada. Znao je da mora da ode odmah na sastanak ,zato je uzeo svoje stvari spakovao se i krenuo na sastanak...

Agrom je mislio da ce da se zaputi ka sali za sastanke ali je bio preumoran odlucio je malo da saceka da se svi okupa pa tek onda da se zaputi prema sali za sastanke. Pretpostavljao je da je sastanak vezan za izbor novih vodja sela nije znao ko ce to biti.

Agrom je ostao jos malo da odmara prvo je otišao u krevet da malo odmori i razmišlja o ovome dogadjaju o kome nikada nije mogao cak ni da zamisli da ce se dogoditi. Legao je u krevet i poceo da razmišlja....

Agrom je poceo da razmišlja i shvatio je da on ne treba da ide na sastanka jer on nije toliko jak i važan da utiče na selo ,htio je da ode do nekog shinobija i proba da ga uhvati odmah je spremio sve potrebne stvari i krenuo na put...

Agrom se probudio iz sna sanjao je da ide da lovi shinobija umjesto da ide na bitni sastanak o selu. Udtao je odmah iz kreveta i pospremio ga nakon toga je otišao nesto malo da pojede pa nakon toga je otišao u sobu za meditaciju...

Nakon sto je završio trening meditacije koji je trajao nekoliko sati Agrom nije znao sta da radi. Odlucio je da bi bilo najbolje da mozda prvo malo saceka pa nakon toga ode na sastanak koji je vrlo važan za budućnost svih gradjanja sela...

Dugo je razmišljao i na kraju je odlucio sta ce da uradi . Odlucio je da prisustvuje sastanku i da vidi ishod sastanka ko ce biti novi Kage i samim i da li ce selo uopste postojati vise. Agrom je bio uzrokaj i nestrpljivo je cekao odgovore odmah je ustao i krenuo prema sali za sastanke.

Agrom je stigao kuci napokon iz zatvora . U zatvoru je proveo 2 dana koji su mu se činilo kao da je proveo nekolike godine u zatvoru on nije imao ni malo slobode. Napokon dosao je kuci pre toga je bio u sumi i sreo je svoje prijatelje ali morao je brzo da krene kuci. Kada je stigao bio je preumoran pa je odlucio da odmah legne u krevet.

Agrom je spavao nekolika sata nakon toga se napokon probudio. Odmah je otisoa do frižidera i uzeo mnogo voca da pojede. Nije znao sta da radi jer nije htio da odmara ali onda se sjetio. Odlucio je da ide na misiju uzeo je svoja oruzija i zaputio se prema kapiji sela.

Agrom je stigao napokon kuci sa jos jedne uspjele misije ovoga puta je misija bila lakša nego ikada. Na ulasku u selo vidio je dvojicu nindzi koji su usli u selo i bili su jako sumnjivi odlucio je da malo odmori pa da krene da ih prati i da vidi Zašto su dosli u ovo selo.

Agrom je legao malo da odmori i meditira. Odspavati je nekoliko sati ali onda znao je sta mu je cinit krenuo je da istrazi malo o nindzama koji su nedavno dosli u selo i nadao se da ce saznati nesto o njima ,nije imao pojma ni ko su ni sta su ali izgledali su mu cudno pa je morao da istrazi.