Kuca u sumi u posedu loud porodice
Kuca u sumi u posedu loud porodice
The member '
Erikdosen Loud' has done the following action :
#RP-OPCIJE
#1 'Šanse' :
--------------------------------
#2 ' NPC Genin' :
#3 'NPC Chunin' :
Re: Kuca u sumi u posedu loud porodice
Prolazio sam pored kucice u sumi i primetio sam da se nesto mrda u zbunju. izvadio sam svoj kunai,viknuo sam ;IZADJI KO GOD DA SI". kad ono to bese zec ja vratih svoj kunai i nastavi setnju,
///bekfles///
Pristigao je na imanje na kome su križile priče o pristiglim izbeglicama - plemenu koje je odradilo loše stvari dobrim ljudima. Pojma nisam imao detalje misije, samo sam znao da trebam da se suočim sa njih par. Uzeo bih plakat, ipak bolje da se podsetim jelte.
Kockica odlučuje da se borim protiv..
The member '
Esau' has done the following action :
#RP-OPCIJE
'Kockica 6' :
Tlo na imanju je počelo da se trese, izbeglice su osetile Esauovu chakru te su krenuli u beg. Peščano more ih je zaustavilo u mestu.
#card1459
'Niste valjda mislili da ćete pobeći od mene ovako lako, zar ne?'
Upitao sam izbeglice.
The member '
#RP-OPCIJE
' NPC Tennin' :
Jedan je upao u peščano more dok se drugi nagegao, prizivajući chunine koji će samo produžiti ovu borbu za još koji potez. Tlo ispod mene me je uzdiglo, izbegavajući nadolazeće šiljke koji su izbijali po terenu. Potom, prilazim palom šinobiju i završavam ga sa senbonom u čelu (signature move).
#card1453 #card332 #card19
Na preostale šinobije (tenina i 2 chunina) šaljem jedan razoran napad korenja koji je tu da ih dovrši
#card1214
1100 dmg.
The member '
#RP-OPCIJE
#1 'NPC Chunin' :
#2 ' NPC Tennin' :
Moje telo se u trenu pretvara u vodu. Napadi od protivnika nisu više imali ikakvog uticaja na mene. Teninu od bežanja popucaše chakra kanali, anlaki. Ostalo je samo da overi njegovu smrt i da se reši nebitanovića koji su izigravali nešto. Po terenu kreće da izbija korenje, stvarajući šumu na ovom lepom imanju koja napada i tenina, i chunina.
#card49 #card1222
1000 dmg.
The member '
#RP-OPCIJE
#1 'NPC Chunin' :
#2 ' NPC Tennin' :
Izgleda da je i drugi tenin poklenuo, neočekivano. Predao se čovek samo, ostavljajući šiljke da izbijaju i izbijaju. Napad chunina nije imao uticaja na mene, te sam samo ispalio jedan drveni kolac kroz njega, u nadi da ću završiti ovu misiju.
#card1212
500 dmg ka chuninu
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Chunin' :
Moje telo se pretvara u pijesak, spremno da se susretne sa najjačim protivnikom na ovoj misiji, jebenim Chuninom. Oko mene kreće korenje da izbija - spremno da chuninu ugrozi život. Atmosfera na terenu se uzburkala, da li je ovo najjači chunin ikada?
#card1456 #card1214
1100 dmg.
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Chunin' :
'Ajde ne zajebavaj me više. Skloni mi se s očiju'
Rekao sam arogantno chuninu, iako je zaslužio svaki orden. Kusanagi se probio kroz moje peščano telo, al nažalost nije imao uticaja na mene. Bacio sam pesak njemu u facu, čisto da ga ponizim i rešim se 'pretnje'.
#card1446
700 dmg
The member '
#RP-OPCIJE
'NPC Chunin' :
U trenu, chunin protivnik šalje uragan vetra na mene. Moje telo se u trenu pretvara u čist vetar, izbegavajući sve pretnje u ovome potezu. Nakon što su se pretnje smirile, ja nestajem sa imanja, zadovoljan svojom performansom na ovoj misiji.
#card152 #card21