Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Bezdan Tame - Glavna Prostorija

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Bezdan Tame - Glavna Prostorija

Bezdan Tame - Glavna Prostorija Glavna_soba

Nakon što neko uspešno prođe kroz labirint tunela, dolazi do glavne prostorije Hakai organizacije. Ova veličanstvena dvorana odiše mračnom elegancijom. Visoki strop prekriven ukrasnim reljefima prikazuje prizore uništenja i moći, dok zidovi obrasli tamnim tkaninama stvaraju osjećaj duboke tajnovitosti.
U središtu dvorane dominira veliki crni stol oko kojeg su postavljene mračne stolice s reljefima zmajeva. Na stolu su razbacane starinske knjige s crnim kožnim koricama, svitci s misticima simbolima i artefakti koji nose tajanstvenu snagu. Oko stola su postavljeni svjetlucavi kristali koji bacaju prigušenu svjetlost i stvaraju gotovo magičnu atmosferu.
Pod, prekriven crvenim tepihom, pruža osjećaj luksuza i moći, dok zidovi odišu moćnom energijom. Na kraju prostorije, veliki oltar podignut od crnog kamena ukrašen je simbolima Hakai organizacije, a svjetlost koja se probija iz svetlucavih kristala stvara prizor koji izaziva strahopoštovanje.
Ova glavna prostorija postaje mjesto gdje se smišljaju planovi za uništavanje i preuzimanje kontrole nad svijetom, a atmosfera je zasićena tamnim misticizmom i moći koja prijeti da proguta sve koji se usude stupiti na to mračno tlo.

Usao je u glavnu prostoriju Hakai organizacije, osećajući kako se pod njegovim koracima tlo pretvara u pečat njihove sudbine. Okrenuo se prema svojim saborcima, s očima punim odlučnosti i snagom koja je pulsirala iz svakog njegovog pokreta.

Ovo mesto postaje naša tvrdjava, temelj na kojem gradimo našu budućnost.

Izgovorio je, njegov glas pun čvrstine i vere u ono što dolazi. Zastao je na trenutak, promatrajući svaki detalj prostorije s divljenjem u očima. Bio je fasciniran atmosferom koja je ispunjavala prostoriju, osjećajući kako mu svaki artefakt i svetlucavi kristal priča svoju priču. Crveni tepih pod njegovim nogama pružao je osećaj luksuza i moći, dok su zidovi odisali energijom koja je gotovo mogla biti opipljiva.

Ovo je ono sto sam zeleo, verujem da i vi osecate neverovatnu prisustnost neke neopisive energije, koja je spremna da nas pogura dalje, ka nasem cilju.

Nakon što je polako kročio prema stolu, zauzeo je svoje mesto na jednoj od stolica koje su činile krug oko velikog crnog stola. Njegov pogled lutao je po okolini, upijajući svaki detalj dvorane sa divljenjem koje je teško opisati. Osetio je kako se ispod njegovih nogu savija pod, težinom moći koja leži u ovom prostoru. Bio je duboko impresioniran ne samo fizičkom lepotom, već i duhovnom energijom koja je pulsirala kroz ovu dvoranu. Njegov glas je odjeknuo tiho, ali sigurno, dok je pozivao ostale da zauzmu svoja mesta.

Sedite, gospodo. Za ovim stolom će se donositi odluke koje će menjati svet. Postaće jedno od najvažnijih mesta, ne samo za nas, već i za sve shinobije.

Rekao je, osećajući da je svaki trenutak proveden u ovoj dvorani od presudnog značaja za budućnost njihove organizacije i sveta koji ih okružuje.

Za pocetak, odlucio sam da se krecemo u paru po dvoje za sada. Imam dva zadatka koja treba da obavimo, jedno prepustam Shohei-u i Ibuki-u da obave, a sto se drugog tice za to cemo se pozabaviti Mujin i ja.

Rekavsi to, dao je skrol sa informacijama o zadatku Mujinu i Shoheiu. Te se nakon toga, digao sa stolice, spremio potrebnu opremu i uputio se prema lokaciji, samo kratko rekavsi.

Hajdemo, nemamo vremena za gubljenje.

Bezdan Tame - Glavna Prostorija 43c2218681a601f894bc302eaa12a2d2

Pogledom koji je trčao od jednog ćoška do drugog sam bio zadivljen sofisticiranim mjestom koje nas je čekalo. Bilo je van mojih očekivanja u svakom smislu, nisam mogao a da se ne zapitam odakle mu sredstva za stvaranje ovakvog mjesta.

Da li je ono izgradjeno na tjelima žrtvi, stradali pod mačem žednog krvi od mladog Yabaia? Sam nisam siguran da sam htjeo odgovor na to pitanje. Moje misli su prekinute sa njegovim govorom i planom koji je predvidjen za razvoj ove organizacije. Zauzevši svoja mjesta saslušasmo entuzijastične ideje prezentovane od mladog revolucionera.

Nakon kratke debate bilo je evidentno da je konačna odluka pala na djeljenje u timove od dvoje.
"Sasvim korektno, taman sam tu ako zatreba mirniji razum pored tvoga haosa od cilja."
Blago reče svome partneru dok je ustajao iz svoje stolice.

"Agh!"
Zbog naglog dizanja nakon tolikog mirovanja me uhvati u kičmi.
"Zar je moguće nisam ni u tridesetim godinama!"
Reče sa depresivnim izrazom lica gubeći nadu u svoje sposobnosti....

"Vas dvojica nek vam je sa srećom na vašem djelu, ne zaboravite donjeti kakve suvenire sa putovanja.
Ja ću se potruditi da marnem kakvo bure sakea za sledećeg okupa."

Prije nego što je izašao iz prostorije okrenuo se i pozdravio Shohei-a i Ibuki-a, takodje napomenu im da se ne vrate praznih ruku.
Bezdan Tame - Glavna Prostorija 73orjep4mjt61
U pozadini se sjeti da uzme još ove robe, čovječe stvarno je vrh.

Put koliko težak toliko je bio i nagrada kada se ukazao prizor pred svima. Soba koja je bila makismalno tamna sa toplim nijansama roze i crvene boje koje su mali kristali ispuštali iz sebe. Prizor za poželjeti pogotovo kada osoba tu želi da kuje sudbinu nečeg više. Iako sada u trenutnom stanju možda nije maksimalno sigurno i spremno da mogu sve da izvrše uz pomoć ovakve atmosfere i lokacije njihovi umovi bi mogli da dostignu zen mod ali u mračnom smislu. Koliko samo osoba može napredovati bilo je na njima da odluče i daju svoj maksimum a Yabai je zaslužio svaku pohvalu što ih je nakon svega dovao na ovakvu lokaciju.

"
Hahahaha veoma tamno, nadam se da nećemo izgubiti pigmentaciju naše kože pa izgledati kao duhovi!" - rekao je dok je sjedao na jednu os stolica koje su se nalazile oko okruglog stola te se potom zavalio u nju i digao svoje noge na stol da malo predahne.

"
Svaka čast za ovu lokaciju Yabai, već vidim dosta prepariranih ljudi koji se mogu posaditi kao bilje u ćoškove ove mistične prostorije!"

Izgovorio je kako bi na momenat malo nasmijao sve gledajući njihove reakcije, sjeo je malo kulturnije za stol kada je mladi revolucionista počeo da iznosti svoje ideje i neke generalne planove za dalje. Gledajući skrol koji su dobili Ibuki i on samo se okrenuo i namignuo mu u znak zadovoljstva da i dalje sarađuju.

"
Ja moram nešto obaviti na kratko ali neću dugo Ibuki, imamo i onu misiju odraditi što smo vidjeli poster u jednom od manjih sela na putu ovamo. Znaš kako kažu, dvije muhe jednim udarcem, da da... Naći ćemo se ispred odmori ti još malo slobodno!"

Rekao je Ibukiju te potom krenuo u pravcu izlaza.

Ibuki je pažljivo slušao svaku reč svog vođe, osećajući kako se njihova sudbina sve više povezuje sa svakim korakom koji su preduzimali. Ulazak u prostoriju Hakai organizacije označavao je početak nove ere za njih, era u kojoj će morati da donose teške odluke i preduzimaju hrabre akcije.

Njegove oči su blistale od uzbuđenja dok je stajao pored svojih saboraca, osećajući snagu i odlučnost kako ih obuzima. Reči koje su izgovorene bile su kao poziv na akciju, na izgradnju nečeg većeg i važnijeg od njih samih. Kao što je već rekao ovaj zadatak koji su trebali da ispune bio je možda prevelik zalogaj za njih, ali uživajće u svakoj sekundi koju bude posvetio tom cilju.


Zastao je na trenutak, promatrajući svaki detalj prostorije s divljenjem u očima. Bio je fasciniran atmosferom koja je ispunjavala prostoriju, osjećajući kako mu svaki artefakt i svetlucavi kristal priča svoju priču.

"Ovo je ono što sam želeo. Verujem da i vi osećate neverovatnu prisustnost neke neopisive energije, spremne da nas pogura dalje ka našem cilju" - rekao je, polako koračajući prema stolu i zauzimajući svoje mesto na jednoj od stolica koje su činile krug oko velikog crnog stola.

Spremio se za put koji ih je po informacijama vodio dalje na jug, a zatim odgovorio Shoheiu. "Čekam te tamo." - reče aludirajući na to mesto, a zatim se zaputi ka izlazu.