Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⛩ Zmajeva pecina

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⛩ Zmajeva pecina

⛩ Zmajeva pecina  8228dbe5b59bbb74696e0820b97d45ce

U srcu bujne sume, iza velikog vodopada, tiho se skriva tajanstvena Zmajeva Pecina. Odaje se tek hrabrim avanturistima, dok se zvuk vodopada stapa s misticnim saputom vetra. Legende o njoj su razlicite, preplićući se s pricama o cuvaru, mitskom zmaju koji, kazu, ceka u tisini da se probudi i preobrazi svet. Ali hrabri putnici koji su smelo krocili unutra, svedoce o drugacijoj istini, ispunjenoj cudima stena i svetlucavim stalaktitima, otkrivajuci da je istina možda nesto sasvim drugo od legendi. Sada u toj pecini cesto borave ljudi bez straha od zmaja zbog koga zadnjih sedam godina ne ulaze unutra.

#card771

Saburo i Yazi su pronasli svoj novi dom u tajansjenoj pecini po imenu "ZMAJEVA PECINA". Saburo je poneo sve sa sobom sto mu je bilo potrebno tako da je poceo sa prikupljanjem materijala za kucu u pecini. Doneo je drva kamen metal.... Sve potrebne materijale i poceo je graditi kucu dok ne bude savrsina kako je i on sam zamislio.

"Yazi hoces da mi pomognes u izgradnji ove kuce sta mislis".

Yazi je zajedno sa Saburom nasao novo mesto gde bi oni mogli da se sakriju dok ne postanu jaci. To je bila pecina po imenu Zmajeva Pecina koja je dobila to ime po legendama o drevnom zmaju koji tu zivi. Cim su stigli video je da je Saburo krenuo da gradi skloniste, neku malu kucu, pa je Yazi odlucio da mu pomogne.

Da da evo sacu ti pomoci.

Zajedno su nastavili da grade skloniste gde ce da obitavaju i spavaju.

Yazi je zajedno sa Saburom zavrsio izgradnju kuce koju su malopre krenuli da grade. Kada su to zavrsili Yazi je odlucio da malo ode da proseta nasamo bez Sabura.

Odoh ja malo da prosetam vraticu se ubrzo.

Izasao je iz pecine u kojoj su se njih dvoje sakrivali i prosao je kroz vodopad koji je prekrivao pecinu. Zatim je krenuo nepoznatim putem kuda nikad do sada nije isao u nadi da ce se lepo provesti.

Dok je Yazi otisao negde da se proseta Saburo je zavrsio izgradnju njihove kuce te je otisao do svoje sobe ne bi li se odmorio od posla koji je proziveo ovaj dan.

"Okej Yazi".
Raspremio je lepo krevet i leze da spava.