Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Saikijeva kuca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Saikijeva kuca

Saikijeva kuca koju je nasledio od Oca,unutar podseca na proslost naseg klana i nase porodice a spolja je cist pejzas Japanske tradiocionalne porodice.

Danas sam dosao kuci posle dugo godina,kao mali odselio sam se u drugo selo zbog problema u porodici,mnogo mi je drago da sam se vartio na mesto mog rodjenja.Jedva cekam da vidim svoje prijatelje.

danas sam bas ogladneo pa sam otisao do restorana po hranu u restoranu,kada sam se vartio kuci video sam slike koje me podsecaju na detinjstvo.To me vratilo u nostalgiju,uzbudjen sam zato sto cu opet videti svoje prijatelje.

Konačno sam nakon dužeg vremena došao kući,jako sam srećan pošto sam položio čunin ispit i nadam se da ću u budućnosti postati sjajan nindža.

Sada sam uzeo da doručkujem nakon jako napornog dana,seo sam na terasi i uživao u pogledu i razmišljao o mojoj budućnosti kao ninja,od kada sam došao u selo nisam video moje prijatelje nadam se da će uskoro da se vidimo.

Posle jučerašnjeg teškog dana sada sam ustao,obukao odelo i spremio se da krenem na doručak,dok sam spavao sanjao sam kako susrećem moje prijatelje i članove mog klana.

Posle doručka došao sam kući,lepo sam sam se najeo sada planiram malo da odmorim pa da idem u nove avanture.

Lepo sam se odmorio sada planiram da napredujem da naučim novi Džicue i da obidjem detaljno selo.

Uspešno sam naučio nove džicue sada idem do frižidera da pijem vodu,posle toga idem u detaljni obilazak sela da naučim sva mesta

Nakon malog odmora uzimam svoje stvari i krećem da detaljno istražujem selo,da otkrijem nove lokacije i idem u nove avanture.

Posle duge šetnje i istraživanja sela konačno dolazim kući jako sam se umorio ali sam i otkrio lokacije koje prvi put vidim u selu,malo ću odmoriti pa ću posle ponovo ići na trening da bi postao što bolji ninja.

Trenutno planiram da pronadjem moje stare prijatelje cuo sam da su nekoliko njih sjajne nindze postali,prvo cu odraditi nekoliko treninga pa cu krenuti u potragu,vezbacu svoju vestiinu munje.

Polako uzimam svoje stvari i krecem na naporan trening,treniracu na novim lokacijama koje sam otkrio u selu,treenutno me samo zanima da treniram sto vise da bi postao veoma jak nindza.