Došao sam u selo gde je trebalo da nađem jednog veoma opasnog šinobija, bilo mi je iskreno teški smor što sam napustio selo. Nervoza i strah od nepoznatog su me obuzimali, ali šta je tu je, moram da se suočim sa zadatkom koji je ispred mene. Smarale su me ovakve misije kada idem da se borim protiv jednog šinobija, nikada nisam voleo jedan na jedan borbe, nema adrenilna koji te vuče da postaneš jači.
Šetao sam se malo selom i tražio sam mesto zločina, prema mojim informacijama ganjao sam ninju jonin ranka koji je eliminisao jedan čitav klan. To nije mala stvar, lik je verovatno veoma sposoban, možda je član neke tajne organizacije, "ahh jest ne volim da tražim ljude po selu." Imao sam nameru da što pre završim sa ovim da se vratim u moju kuću da odmaram.
Nakon nekog vremena tumaranja po selu naišao sam na neki kompleks kuća koji mi je ličio na klansko naselje, ovde je sigurno. Ušao sam kroz kapiju i video sam krvavi trag koji je vodio do jedne od kuće, imao sam šta da vidim leševi naslagani na gomilu i ninja jonin ranka sedi na njima, nisam oklevao izveo sam prvi set znakova rukuma i odlučio da malo začinim situaciju.
#card1448 #card1459 #card1446
Podižem nivo peska na terenu za dvesta, zatim izvodim stun tehniku i napadam sa 800 dmg peščanim napadom.
Na jonina ide 800 dmg.
Očekivao si da ćeš imati priliku da me napadneš prvi, e ipak nečeš da ti vidim kume.