Dosao je u radnu jedinicu u kojoj je rasporedjen docekan jednim ogromnim neodobravanjem ljudi sa kojima je trebao da radi. Mozda sam se lose izrazio. Jednostavno nisu bili raspolozeni za socijalizaciju i dzabalebarenje i njegovi pokusaji da skrene sa teme dok su radovi u toku nisu uspeli. Svi su bili preokupirani problemom kamena koji kao nepomican i tvrd materijal u velikoj celini nije bilo lako skloniti.
Kada je dosao do vodje radova vec predvidjen plan nije bio moguc za uraditi bas zbog njihove nemogucnosti da obicnim alatom ili golim rukama uravnaju teren koji im je bio potreban za izgradnju objekta. Stena ne ravna obla tako da nije dozboljavala stabilnu izgradnju virila je iz ogromne litice niz koju je teko vodopad. Kako je shvatio od gospodina koji je vodio radove bilo je potrebno to samo izravnati i skloniti kamen.
Tek sam dosao a vec problem koji stavlja radove na hiatus. Imam ideju samo se svi pomerite iza mene! Sad cu ja da sredim temelj i izravnam stenu!
Pokazao je ljudima da se pomere sa mesta gde je trebalo osisati kamen. Uzeo je sada njegov novi mac, igracku koju mu Y. dade pre nekoliko sati i ostrom stranom precizno horizontalno zamahne po terenu koji je trebao da izravna. Silina cakre koju je mac ispustio bila je dovoljna da kroz kamen presece bez problema i tako napravi teren pogodan za izgradnju objekta. Temelj nije morao da se izliva sa ovim resenjem posto temelj bese stencina spojena sa liticom, nepomicna. Bas to je i pravilo problem ta njena nepomicnost i cvrstina.
#card570
#card195 #card199 #card197
~Ljudima je naredjeno da se maknu od mesta sa kog je trebalo da se stena osisa i izravna.
~ Taro je sacekao da se svi udalje od mesta gde ce poslati precizan talas cakre.
~ Zamahuje ostrom stranicom svog oruzija praveci tanak jasan horizontalan presek preko stene koji je deli na dva dela.
~ Objasnjenje > Napad ima dovoljan damage da nosi razorni zagarantovani a to znaci da moze da unisti deo terena/oblikuje teren. Ovde svoje vestine koristi za oblikovanje samog terena u onakav kakav bi bio pogodan za izgradnju objekata.
~ Ne pisem damage jer nije usmeren ni na jednu osobu! Kartice imaju iskljucivo roleplay svrhu!