Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Sukob Senki

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Sukob Senki

U dubokim senkama Konohagakurea, sudaraju se moćne sile. Muro, bivši shinobi iz Akatsukija, započeo je pohod osvete, dok se Pain, vođa Akatsukija, pripremao za svoj konačni plan. Međutim, njihova sudbina uplela se s dvojicom neočekivanih saveznika - Deidarom, umetnikom eksplozija, i nepoznatim shinobijem po imenu Haruka.

Muro, ponesen željom za osvetom, tragao je za onima koji su ga izdali. U svojoj potrazi sreo je Paina, vođu Akatsukija, koji je video u Murovu gnevu priliku za svoje sopstvene planove. Pain je predložio Murovu pomoć u razbijanju Konohagakurea, obećavajući mu priliku za osvetom koju je toliko želeo. Ipak, dok su se Muro i Pain dogovarali, njihov razgovor je prekinuo Deidara, član Akatsukija, koji je želeo da se pridruži njihovom savezu.

Dok je Muro bio skeptičan prema Deidari, Haruka je pristupio grupi, nudeći svoje usluge u zamenu za šansu da dokaže svoju vrednost. Haruka je bio tajanstveni shinobi, čije su sposobnosti ostavljale mnogo pitanja.

Tim četvorice shinobija je, uprkos svojim različitim motivima, odlučio da se udruži u zajedničkom cilju - uništavanju Konohagakurea. Njihova zajednička snaga bila je impresivna, ali unutar grupe vrebala je napetost i nepoverenje. Muro je sumnjao u lojalnost svojih saveznika, dok su Deidara i Haruka delovali nezainteresovano za zajednički cilj.

Dok su se pripremali za napad na Konohu, grupa se suočila sa nizom izazova i prepreka. Svaki član morao je da se suoči sa svojim unutrašnjim demonima i odluči šta je zaista važno u njihovim životima. Kroz borbu i sukob, njihovo prijateljstvo i savez su testirani, a istina o njihovim istinskim namerama postepeno je otkrivena.

Na kraju, dok su se njihove sudbine pletle u klupko intriga, odlučili su se na neočekivan korak. Umesto da unište Konohu, odlučili su da se bore protiv svojih prethodnih saveznika, odlučno stojeći na strani svetlosti.

U odlučujućoj bitci, njih četvorica su pokazala hrabrost i odanost, borivši se rame uz rame protiv onih koji su ih nekada vodili. Njihov sukob nije bio samo fizički, već i duhovni, svi oni su se suočili sa svojim demonima i konačno pronašli istinu i oslobađanje.

Na kraju, Muro, Pain, Deidara i Haruka su pronašli svoj put ka pomirenju i ponovnom početku. Njihov put ka svetlosti bio je trnovit, ali zajedno su pronašli snagu da se uzdignu iz tame i izgrade novu budućnost, ali za to su morali da se bore, Haruka i Muro  a sa druge strane Pain i Deidara...

Dok su se približavali Konohagakureu, Muro i Haruka su odlučili da se razdvoje. Muro je osetio da je vreme da se suoči sa svojom prošlošću sam, dok je Haruka pristao da istraži drugu stranu sela kako bi pružio podršku timu iz drugog ugla.

Na jednoj strani sela, Muro je koračao kroz ulice koje su mu bile nekada poznate. Osećao je kako ga obuzima težina tih uspomena, ali istovremeno osećao je i odlučnost da se suoči sa svojim demonima. Kako je prolazio pored poznatih mesta, setio se svog puta od prijatelja do izdajnika, ali osećao je i da se konačni obračun približava.

Na drugoj strani sela, Pain i Deidara su se našli suočeni sa neočekivanim protivnikom - moćnim Jinchurikijem koji je bio poslat da zaštiti Konohu od invazije, to je bila osmorepa i Killer B, koji su morali da se bore sami 10 poteza ili da odugovlace 10 poteza dok pojacanje ne stigne... Njihova borba bila je intenzivna, puna eksplozija i munja, dok su se sile sudarale u epicentru selo.

Dok su se borili, Muro i Haruka su osetili kako se vazduh napinje i tlo podrhtava, znajući da se negde u njihovoj blizini odvija odlučujuća bitka. Dok su se pripremali za svoje sopstvene izazove, osećali su kako njihova sudbina ostaje povezana sa sudbinom Paina i Deidare. Bez obzira na ishod, znali su da će njihova odluka oblikovati put budućnosti Konohagakurea i njihovih stanovnika.

Dok su Muro i Haruka koračali kroz Konohagakure, atmosfera je postajala sve napetija. Muro je osećao teret svoje prošlosti kako pritiska njegova ramena, dok je Haruka bio obuzet mislima o tome kako najbolje može pružiti podršku svom timu.

Muro je zastao ispred zgrade u kojoj su nekada zajedno trenirali, zadrhtao je od sećanja na dane kada su bili nerazdvojni. Sada je ta zgrada bila simbol njihovog razdora. Osetio je mračnu energiju koja se širila iznutra, podstaknuta njegovom odlukom da se obračuna sa svojim prošlim saradnicima. Ali umesto besa, u njemu se javila duboka tuga zbog izgubljenog prijateljstva.

Dok je Muro bio zarobljen svojim mislima, Haruka je istraživao drugu stranu sela. Njegove oči su bile širom otvorene, osluškujući svaki sumrak zavučen u senkama ulica. Bio je spreman da reaguje na svaki znak opasnosti i pruži podršku tamo gde je bila potrebna.

Na drugom kraju sela, Pain i Deidara su se našli u neizvesnoj borbi sa osmorepom i njegovim saveznikom Killer B-om. Eksplozije su sevale između njih dok su se njihove tehnike sukobljavale u vrtlogu haosa. Dok su se borili, shvatili su da će im trebati dodatna pomoć ako žele da pobede ovog moćnog protivnika.

U tom trenutku, Muro i Haruka su osetili promenu u vazduhu. Bez reči su znali da je vreme da se pridruže svojim saveznicima u borbi. Bez oklevanja, krenuli su ka mestu gde se odvijala bitka, spremni da se suprotstave sudbini i pokažu šta su sposobni, dok na drugoj strani su pristizali i Rock Lee kao i Tsunade, dok su svi ostali bili na neki nacin onemoguceni da dodju i bore se za svoje selo, ovo je bila epska, neizvesna bitno u kojoj
se pobednik nije znao...

Jcicfj

The member 'Muro' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Sukob Senki #world210 Sukob Senki #world201

Ooo

The member 'Muro' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Dark Legionare' :
Sukob Senki #world222 Sukob Senki #world232

Jcicj

The member 'Muro' has done the following action : #RP-OPCIJE


' NPC Tennin' :
Sukob Senki #world213 Sukob Senki #world203 Sukob Senki #world208 Sukob Senki #world201

Poruka :

Agrom je dosao na mjesto
Poruka :

Poruka
Po[center][/center]ruka :

Agrom je stigao na zadatak
Spoiler :
Poruka