Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Opustoseno Selo

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Opustoseno Selo

Selo koje je nekada bilo veoma uspesno, uglavnom se baveci uzgojom psenice i ribolovom. Sada je ovo selo skoro pa napusteno, sa mozda par desetina stanovnika. Svako je ili pobegao sam, ili bez svoje volje. Klan Kurotora je bio iza ovoga, i ovo im je bilo poslednje mesto gde su vidjeni.

Opustoseno Selo 1322094a75e9465fad4e5ec100b5fc26

Keigo je stigao do mesta gde su njegove mete bile poslednji put vidjene. Selo je bilo opusteno, kao sto je i pisalo u instrukciji za misiju. Setao se kroz selo, i mogao je da primeti da ga neko posmatra. Nije oklevao nego je izvadio svoje nuncake, spremio svoje telo za borbu, i izazvao protivnike da se pojave ako smeju.

Nemojte da se krijete, svakako vam ni ne ide bas nesto.

#card540
#card155
#card354
#card541
#card543
650 buff
#card892
#card447
ulazem 400 dobijam 600
samo ih vadim

The member 'Keigo' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 6' :
Opustoseno Selo #world49

Cetiri shinobija su se pojavila ispred Keiga. Cetiri na jednog, nije lose pomislio je. Mozda ce mu ova borba doneti zadovoljavajuce rezultate, hteo je da isproba svoju novu tehniku na ovim nesretnicima.

Budite pocastvovani, vi cete biti prvi koji ce prisustvovati ovoj tehnici, mada necete moci da se divite dugo.

#card170
#card542
#card180
Dmg ovoga je 1850 ide na sve, ako jedan primi primili su svi sta god da su uradili.

The member 'Keigo' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Jonin' :
Opustoseno Selo #world195 Opustoseno Selo #world192 Opustoseno Selo #world193 Opustoseno Selo #world192

Taman kako su poslali svoju prvu turu napada, Keigova munja ih je sve sprzila ostavljajuci ih na poslednjem izdahu.

#card555

Uvecao je svoje telo i odbranio se od svih napada koji su bili poslati na njega. Nije mogao da isproba novu tehniku bas koliko je on hteo, ali se svakako pokazala kao veoma korisna stvar u njegovom arsenalu. Sada posto je misija bila uspesno odradjena, odlucio je da se toljaga odatle, da ne bi doslo jos neko pojacanje.

Dosao je ovde ne bi li odradio misiju koju je odavno trebao. Nista nije znao koliko ima protivnika tako da je sam Saburo ocekivao da ih ima preko 10. Mislio je u sebi Hmmm koliko ih ima i da li su jaki dobro dosla bi mi pomoc.

Orzek je imao zadatak da odradi misiju. Neka slucajnost se desila gde je sreo crnokosog coveka te ga je pitao tihim glasom ne bi li ga protivnici culi. "Zdravo, Ja sam Orzek imam zadatak da odradim misiju ovde zar i ti trebas da oradis."

"Mozemo postati prijatelji pomoci cu ti da odradis misiju".

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Opustoseno Selo #world75

"Pristacu da odradim ovu misiju sa tobom, posle ovoga Orzek mozemo postati prijatejli, takodje ja se zovem Saburo". Saburo je video 24 protivnika kako stoje ispred njih te je rekao "Orzek da testiramo tvoje sposobnosti sta mozes uraditi". - Nakon toga je cekao sta ce Orzek uraditi.

"Dobro, Probacu da ih pobedim ako mogu". Nakon toga je zauzeo stav koji je nagovestao da se priprema za bitku nalektrisao je svoje telo i krenuo je u napad na protivnike. "Da vidimo koliko ste vi jaki i da li ste jaci uopste od mene pitam se bas".

#card155 #card186
#card179 #card165

1050 dmg ide na sve vas

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Opustoseno Selo #world182 Opustoseno Selo #world181 Opustoseno Selo #world182 Opustoseno Selo #world188 Opustoseno Selo #world183 Opustoseno Selo #world187 Opustoseno Selo #world182 Opustoseno Selo #world182 Opustoseno Selo #world188 Opustoseno Selo #world189 Opustoseno Selo #world182 Opustoseno Selo #world188

Saburova radoznalost je rasla dok sam pratio svaki Orzekov pokret, fasciniran snagom koju je Orzek posedovao nad elementima. Njegove misli su lutale, pokusavajuci da shvate tajanstvene  Orzekove moci. Bio je bas zacudjen zbog toga sta Orzek moze da uradi s tim munjevitim silama.


#card179 #card172
#card200
Bacam napad od 1500 dmg na napad od 1050 dmg tako da se sudaraju zatim se shunpam kako bih izbegao napade

Orzek je shvatio kako Saburo posmatra njegove moci s neverovatnim interesovanjem. Medjutim, umesto zahvalnosti, Orzek je osetio neverovatnu snagu. Njegova odlucnost da ih porazi bila je jaca nego ikad pre. "Nadam se da cu vas poraziti posle ovog mog napada" - rece Orzek


#card173 #card156
Dmg napada je 850 ide na sve vas., i izbegavam napade.

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Opustoseno Selo #world181 Opustoseno Selo #world190 Opustoseno Selo #world189 Opustoseno Selo #world184 Opustoseno Selo #world186

Saburo je, uprkos pretnjama i napadima, odlucio da pruzi pomoc Orzeku. Osetio je da je to ispravna odluka, cak i ako to znaci suocavanje s opasnostima. Bez oklevanja, Saburo je postavio Yuki stit koji ce ih zastiti od svih napada koji idu prema njima.


#card1415
900 deffa brani nas od svih napada

Orzek, zahvaljujuci Saburovoj zastiti, video je savrsenu priliku da napadne. Kroz svoje mocne ruke, Orzek je usmerio energiju munje prema svojim neprijateljima. Munje su  sevale poput nebeskih strelica, udarajuci mete s preciznoscu munje. "Ajde olaksajte budite mrtvi vec jednom". - Rece Orzek

#card177
#card172
bacam dve kugle na vas jedna na jednog druga na drugog, imaju 950 idu na vas.

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Opustoseno Selo #world189 Opustoseno Selo #world181

Saburo nije mogao vise cekati da sredi zadnjeg protivnika te je uzeo stvar u svoje ruke izvadio je mac kojeg je imao kod sebe i odbranio se od napada dok je Orzek stojao iza njega. "Ajde da zavrsim sa tobom i onda sa ovima ne pravi problem vise".


#card567 #card191
#card186#card190


1250 dmg branim se od svih napada


"Hrabro si se borio", rekao je Orzek, pruzajuci ruku Saburu. "Sada zajedno zavrsimo ovo i osigurajmo mir nasem svetu. Tvoja hrabrost i vestine su veoma dobre , i ja sam ponosan sto smo zajedno u ovome. Ajmo da ocistimo ovu pretnju jednom za svagda i vratimo mir nasem domu.".

#card160
Kreiram koplje ako vas pogodi sve ce vas stunovati.

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Opustoseno Selo #world190 Opustoseno Selo #world189 Opustoseno Selo #world182 Opustoseno Selo #world185 Opustoseno Selo #world190 Opustoseno Selo #world181 Opustoseno Selo #world190 Opustoseno Selo #world188 Opustoseno Selo #world189 Opustoseno Selo #world189 Opustoseno Selo #world181 Opustoseno Selo #world183 Opustoseno Selo #world183

"Pobedili smo sest protivnika do sada, ostalo nam je jos sedam", rekao je Saburo s osmehom u glasu dok je pogledao Orzeka. "Ali necemo dozvoliti da nam to smanji motivaciju . Nastavicemo da se borimo zajedno, kao pravi saveznici, sve dok ne osiguramo potpunu pobedu i mir."


#card173 brzo se pomeram i tako izbegavam sve sto ide na mene

Orzek je  podigao svoju ruku, munjeviti sjaj izasao je iz njegovih ociju dok je govorio: "Nastavimo da se borimo s verom i hrabroscu, kao sto smo do sada. Nasa snaga se ne meri samo u broju protivnika koje smo savladali, vec u nasoj volji da se ne predamo dok ne postignemo cilj koji smo sebi postavili."

#card200

#card178 ide na sve i na stunovane protivnike

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Opustoseno Selo #world190 Opustoseno Selo #world183 Opustoseno Selo #world186 Opustoseno Selo #world181 Opustoseno Selo #world183 Opustoseno Selo #world181 Opustoseno Selo #world187

"Pobedili smo jos pet protivnika i sada su nam ostala samo dva", rekao je Saburo s osmehom. "Nas zajednicki rad i napor su nas doveli do ovog trenutka, i nema sumnje da cemo se muciti i nad preostalim protivnicima." - Rekao je Saburo kroz osmeh.


#card160 #card178
Bacam na preostala dva protivnika zatim ce nas odbraniti orzek od preostalog dmga

"Jos samo dva protivnika ostaju pred nama", rekao je Orzek s uzbudjenjem u glasu. "Nasa snaga i volja su nas doveli do ove tacke, i nema sumnje da cemo uskoro pobediti ostale."

Orzek je pruzio ruku Saburu u znak podrske. "Nasa saradnja je kljucna u ovom trenutku", nastavio je. "Nastavimo da se borimo s istim kao do sada. Kada smo zajedno, nema prepreka koje ne mozemo savladati."

#card165
branim nas od preostalog dmga

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Opustoseno Selo #world189 Opustoseno Selo #world188

"Jos uvek imamo dva protivnika pred sobom", rekao je Saburo s ozbiljnim izrazom lica. "Ali necemo dozvoliti da nas to obeshrabri. Nasa snaga i odlucnost su nas doveli do ovde, i nastavicemo da se borimo zajedno dok ne osiguramo potpunu pobedu."


#card204
Na mene je isao napad i branim se


#card189 #card190
Masem jedanput na jednog, I drugi put na drugog
800 dmg i 1150 dmg


Orzek je samo posmatrao, s odlucnim izrazom lica, dok se Saburo hrabro borio protiv preostalih protivnika. Njegove oci su bile fiksirane na svaki Saburov pokret, puni postovanja i vere u sposobnosti svog saveznika.

Dok je Saburo izvodio brze i precizne udarce macem.

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Opustoseno Selo #world189 Opustoseno Selo #world190

Saburo i Orzek jos uvek nisu uspevali da pobede zadnja 2 protivnika te je Saburo dosao na ideju koju je rekao Orzeku. "Orzek probaj jos jednom da bacis ono tvoje munjevito koplje mislim da ce ovaj put raditi, bar se nadam da ce raditi ovaj put.


#card182
Ulazim u imunitet zato sto je napad isao na mene (zamah macem).

Orzek se bas mnogo fokusirao i pokusao je da pogodi vitalnu tacku oba protivnika sa munjevitim kopljem kako se oni ne bi mogli pomeriti, i to bi znatno olaksalo misiju njemu i Saburu. "Evo kako ti kazes pokusacu to da uradim nadam se da ce posle ovoga biti obojca gotovi".

#card160

The member 'Orzek' has done the following action : #RP-OPCIJE


'NPC Chunin' :
Opustoseno Selo #world186 Opustoseno Selo #world183

Saburov plan je dobro sproveden kao sto je i sam saburo mislio da ce biti sada ostalo im je da se odbrane od napada njihovih protivnika, i da ih Saburo dokrajci ali to nece biti tesko zato jer su oni vese ninje. Nakon ovoga otisli su svako svojim putem.

#card19
Po rpu Orzek nas prvo brani pa tek onda ih ja dokrajcujem.

Orzek je znao da ce Saburov plan dobro proci i da ce njegovo (Orzekovo) koplje uspeti da pogodi protivnika. Sve sto je ostalo za Orzeka jeste da ih on odbrani od napada ali to ne pretstavlja veliku pretnju te ih on brani od napada nakon toga svako ide svojim putem.


#card172 bacam dve ove da se sudare sa druga dva napada imaju dovoljno dmga

Yashin je koračao kroz napušteno selo, nekada živopisno mesto koje je bilo poznato po uspešnom uzgoju pšenice i ribolovu. Sada je, međutim, selo izgledalo kao duh prošlosti, sa tek par desetina stanovnika koji su ostali. Tišina je lebdela nad svakim ćoškom, dok su prazne kuće i zaboravljena polja svedočila o bolnoj prošlosti.

Priče o Klanu Kurotora kružile su selom kao senke, kao crne ptice koje su odnele svetlost i radost. Neki su tvrdili da su oni odgovorni za napuštanje sela, terajući ljude da pobegnu iz straha ili prisiljavajući ih da odu protiv svoje volje. Mračne legende vezane za taj klan samo su pojačavale tugu koja je ležala nad selom kao teški oblak.

Yashin je zastao, osećajući teret prošlosti kako lebdi nad ovim mestom. Hodajući napuštenim ulicama, razmišljao je o sudbini stanovnika sela i o tome šta se zapravo dogodilo Klanu Kurotora. Je li ovo bilo njihovo poslednje uporište, ili su se njihovi tragovi izgubili u vremenu i tami?